Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Abigal Greanton
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 17év

Külső leírás: Hosszú világosbarna haja lágyan omlik vállaira, ahogy a fény rásüt akár a legfinomabban hullámzó selyem. Pisze orra és lágy fiatalos vonásai gyermeki külsőt kölcsönöznek neki. Bár formás idomaival és formás testével éppen az ellenkezőt lehet elmondani róla. Barna szemeibe, ahogy a nap sugarai visszatükröződnek enyhén sárgás hatást érnek el. Ruházata változatos, de mégis egyszerűségre és letisztultságra törekszik vele.Sminket nem visel, mert szerinte neki az nem áll jól. Szereti az egyszerű ezüstláncokat, különféle medálokkal. A kedvence egy hangjegyet mintázó rózsaszínköves medál.

Jellem: Egy nagyon csendes és örökké mosolygó lány. Az éltettől sok mindent kapott már és ezeknek köszönhetően megtanulta értékelni az élet apró dolgait is. Nyitott és nagyon szeret ismerkedni és új emberek személyiségét felfedezni. Toleráns, mindig tudja hol a határ és, hogy kinek mit mondhat. Hisz a másoknak kijáró második esélyben és abban, hogy mindenki megérdemli az egyenlő bánásmódot. Ugyanakkor a jó tulajdonságai fölött feltűnnek rosszak is. Hiszékeny és nagyon könnyen lehet befolyásolni. Nagyon fél mások véleményétől és ezért nem mer teljesen önmaga lenni. Neki szüksége lenne valakire, aki előhozza belőle a valódi Abigal-t. Tipikusan olyan, aki megtartja a véleményét és behódol másoknak és ezt sokan kihasználják. Sokakat már nagyon zavar, hogy nem nyílik fel a szeme. Tudatlansága néha felettébb idegesítő is tud lenni. Ám nem olyan védtelen igazi éne, mint a jelenlegi. Ő a szíve mélyén egy harcos, egy túlélő, de valami nagy dolognak kell történnie, hogy ez előtörjön belőle. Vannak pillanatok, amikor a sarkára áll és valami, mintha kezdene kitörni, de csak elvétve.

Élettörténet: Egy nagyon szép családban élt egészen egy éven át. Anyjánál rákot diagnosztizáltak és rá egy évben el is hunyt. Az apa nem tudott többé lánya szemeibe nézni, amik feleségére emlékeztették a gyászolót így örökbe adta egy olyan családba, ahol az anyuka nem eshetett teherbe. Egészen tíz éves koráig nevelgették és nagyon szép éveket tudhatott maga mögött. Aztán a mostohaanya valahogy még is teherbe esett, mikor erre nulla volt az esély. Egy fiúgyermek született, aki egyből mindenki szeme fénye lett, úgy szint nővéréé. A fiút óvták a széltől is. Sokszor volt, ha a kis Abi náthás lett, vagy köhögött, már nem engedték a fiú közelébe, sőt akkor a mostohaapa vigyázott rá ,mert az anya nem akarta elkapni és befertőzni a kisfiút. Onnantól kezdve nagyon apás lány lett. Mindenhova ő kísérte és egy idő után nagy bűntudatot érzett, amiért úgy viselkedett a fiú születése után, ahogy. Feleségét is próbálta erre ráébreszteni de sikertelenül. Az anyuka azóta úgy tekint Abire, mint, aki szét akarja szakítani a családot és utálatos vele néha. Az apuka próbálja megvédeni, amikor csak tudja, de van mikor nincs otthon ilyenkor pedig Abi magára marad. Ez a háttérbeszorítás váltotta nála ki azt, hogy ragaszkodik másokhoz és bármit elnéz nekik, és hagyja, hogy kötélen rángassák. 15 volt mikor megtudta, hogy örökbe fogadták, egészen addig nem tudta az igazságot. Keresni kezdte eredeti apját, aki hajlandó volt vele találkozni. Bocsánatot kért a múltbéli tettéért, de mikor legközelebb meglátogatta a lány, a ház üres volt. A férfi elköltözött, hogy a lány ne kereshesse föl még egyszer.

Hobby: zongorázás, olvasás, sétálgatás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy nagyon szókimondó fiúbarátja, aki kiáll mellette, de mivel csak évfolyamtársak így nem mindig tud mellette lenni*** Kedvenc évszaka a tavasz*** kedvenc gyümölcse a licsi***Kávé függő*** Tud zongorázni***Nagy vágya egy husky kutyus, de anyja nem engedi** öccsét Noahnak hívják*** Eredeti családneve: Desertway*** Kora reggel futni jár és nagyon szeret biciklizni, él hal a kosárlabdáért, de ezt titkolja. Esténként néha kijár és mikor senki sem látja magában gyakorol***Nem volt még kapcsolata, és még szűz***Titokban odavan a horror filmekért és az akciófilmekért*** Szokott képregényt olvasni és néha videó játékozik, de ezt senki se tudja róla***Néha eljár apukájával horgászni és túrázni, nagyon szeret a természetben sétálni***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 10. 03.

Módosítva: 2014. 09. 27. 22:07:40
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).