Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jinx
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sarge666

Kor: 29

Külső leírás: Hát középig érő absztrakt formában és színben pompázó haja kellően sugározza féktelen természetét. Viszont ha veszi a fáradtságot és megfésülködik szép arca különleges keretet kaap. Vérvörös szemei vérfagyaaztóan csillannak, egyszerre játszanak bennük az őrület és a fennsőbbségesség jelei, sosem tudni, hogy mikor mire kéészül, de szemeibe nézve el lehet kapni ha figyel az ember, hogy mivel fog kezdeni. Dúsabb ajkai és ragyogó mosolya bárkit levesz a lábáról. Vékony, sportos és ruganyosan izmolt teste akár egy igzi ragadozó. Hosszú combjait passzos nadrágba bújtatja, viszont a többi ruhadarabja kedvétől függően alkul, de mindig él a kimagaslóan szép kinézetével.

Jellem: Egy igazi bajkeverő. Nincs olyan dolog, amit ne tenne meg. Kedve szerint cselekszik, kiszámíthatatlan és öntörvényű. De amellett, hogy kissé őrült eg igazi zseni. Nem rémül meg a gyilkosságtól sem, könyörtelenül elbánik azzal, aki az útjában áll. Kimagasló vezető, de amennyire tisztelik éppannyira félnek is tőle. Imádja a viccet és a nevetést, a kínzást és félelmet ammit okoz. Ha egyszer eltökél valamit aazt mindenáron véghezviszi. Nincs számára lehetetlen, megszerzi azt amit akar.

Élettörténet: Gyereként is egy kirívó eset volt. Az árvaházban is volt a tipikus bajkeverő gyerek. Nagyobb korában pszichológiai kezeléseken is átesett, de kifigurázta az orvosokat, és minden tesztet és próbálkozást semmibe vett. Elmegyógyintézetet is megjárta, de miután megunta az ottani létet joghézagot és pszichológia réseket kihasználva kiengedte magát. Szabadlábra kerülése után elkezdte bűnözői életformáját, rövid időn belül ő lett a legkeresettebb bűnöző, az igazi nagyágyú, akire minden hatóság rettegve gondol. Nem riad vissza a bankrablástól, gyilkosságtól, terrorizmustól sem. Egyedül kedvétől függ, hogy mikor mit cselekszik, ezért sem tudják kiszámítani sosem a következő lépését. Nagy bandája és sok követője van.

Hobby: kínzás, bármi ami mosolyt csal az arcára

Foglalkozás: terrorista, legkeresetebb bűnöző

Extrák: Bal csípőcsontja mellől indul egy nonfiguratív tetoválása egyészen a belső combja vonalán át a térdhajlatáig.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).