Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arion Flyer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 18

Külső leírás: Gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű. Az ember amikor először meglátja, az jut eszébe, hogy valami reneszánsz festményről lépett le, de a modern szépségjegyekkel, mégis megtartva a kor sajátos varázsát. Nem túl magas, alig üti a százhatvanötöt, mellé karcsú, filigrán, minden mozdulata olyan, mintha a lába nem is érintené a talajt. Nincs egy felesleges mozdulata, kecses, mint egy táncos. A dereka karcsú, a válla épp hogy szélesebb, de gömbölyű. A combjai hosszúak, feszesek, ha az ember ruha nélkül látná, meg is döbbenne, hogy mennyire tisztán kivehető rajta a tökéletesre csupaszított, szálkás, mégis hihetetlenül erős és rugalmas izomzat. Az egész teste ilyen, tökéletes, a hátán minden mozdulatán hullámoznak az izmok, amelyet tökéletesen kihangsúlyoz a fehér, patyolat bőr. De mégis az arca az, ami legelőször megfogja és nem engedi az embert, az a finom, szinte nőiesen bájos, gömbölyű áll, pisze orr, és a hatalmas, hihetetlen színű zöldeskék szemek, amelyek mint a legtisztább trópusi tengerre emlékeztetik a bámészkodót. Mindezt csak megkoronázza a hosszú, dús pillák kerete és a gyönyörű, angyalian ártatlannak tűnő vörösesszőke, inkább mézszőke fürtök. A haja az egyik büszkesége és védjegye, a válláig ér és a loknik ellenére is tökéletesen egy vonalba van vágva. Ha megpördül, édesen hullámzik az arca körül. A szemöldöke mégis az angyalokhoz méltatlanul sokszor húzódik fel gúnyosan, az édesen csókos, halvány barackos ajkai közül pedig dől a szarkazmus, a gúny, a sértés, a hazugság, melyek mindig pontosan eltalálják az áldozat gyenge pontjait.

Jellem: Manipulatív, álszent, hazug. Ártatlannak, sőt, kicsit talán ostobácskának is tűnhet és könnyedén el is tudja játszani a szánandó, fiatal fiút, aki kettőig sem tud számolni és bele van feledkezve a maga kis világába, az imádott könyveibe. Ám mindez csupán a felhúzott látszat, az első pillanatban ki tudja szűrni, hogy kiből érdemes majmot csinálni és ki az, akivel a megszokott pimasz, arrogáns modorában viselkedhet, mert így az emberek hamarabb kerülni kezdik a társaságát, és ő maga békében maradhat. Szereti a magányt, nyers és cinikus, szemrebbenés nélkül használja fel az emberek legmélyebb fájdalmát, szinte már pszichopatikus mániával marja el maga körül az embereket, de igazából tudja magáról, milyen magányos és hogy fél a társaságtól, az emberektől. Ennek ellenére nem rossz ember, de mivel megteheti, annak mutatja magát. Imádja az eleganciát, az arisztokráciát, erről az életmódról semmi esetre se szándékozik lemondani, még ha kicsit furcsállják is egy kamaszon a hosszú vászonkabátot illetve a sétapálcát, neki elengedhetetlen kellékek. Megvan az oka, miért ilyen elutasító és idegtépően pimasz, és még valahol élvezi is. Szereti a kihívást, az adrenalint, ez a hobbija, az élete, a munkája. Magától nem tagad meg soha semmit.

Élettörténet: Maga se tudja. Emlékszik, hogy volt családja, talán, egyszer, de nem érdekelte. Furcsa volt, bántották, hát bántotta ő is Őket. Megvolt rá az ereje, néha átok, néha áldásként, ám mikor úgy érezte, annyira csalódott volt, hogy őt sem ezzel az erővel, sem nélküle nem szeretné senki, elkezdte megkedvelni és megszeretni önmagát. Az erejét. A hatalmát. A külseje mindig is védjegy volt, ám annak idején eltűnt a kosz és a piszok alatt... számára összemosódik minden, ami a kényelem és az elegancia előtt volt. Nem is szándékozik kibogozni, jó az, eltemetve a sötét múltban, senki sem bolygatja. Az ereje egyedülálló és utánozhatatlan, a büszkeségének kimeríthetetlen formája, a testét pedig a képességeihez igazította. Mint ahogy az irányított anyagot, a papírt is az ember bárhogy csavarhatja, önmagát is így fejlesztette: rugalmas, hajlékony, erős izomzata a sok nyújtástól és jógától mégis olyan könnyedén hajlékony, hogy bárhol át tudja magát préselni. Nem okoz neki gondot a gerincét hajlítani, semmiféle nyaktörő mutatvány. Szerinte a gazdagok kizsákmányolnak, kényelmesek, elpuhultak... hát ők a célpontok. A világ egyik leghíres-hírhedtebb tolvaja, aki előtt nem marad zárt ajtó, nincs olyan védelmi rendszer, ami megvédhetné a célpontot... de sosem bánt senkit. Hatástalanítja az embereket, a zsarukat, az őröket, akik sosem hisznek a szemüknek, de soha senki nem szenved egy karcolást sem az ő hibájából. Még provokálja is a rendőrséget: néha direkt elindítja a riasztót, kapnak egy fülest, hogy ki lesz a célszemély... bármit ellop bárkitől. Ez munka, ebbe nem kever érzelmet, legfeljebb azt a szárnyalást, amit az adrenalin okozta eufória nyújthat. Leugrik a tetőről, stílusosan távozik, hülyét csinál a hatósági szervekből, mindezt a saját örömére, és természetesen nem kis summáért, hiszen a jó munkát meg kell fizetni.

Hobby: adrenalin, olvasás - maga a munkája, ugyanis tolvajként dolgozik

Foglalkozás: tolvaj

Extrák: Annyi pénze van, hogy a luxuslakása alatti luxuslakást is kivette, mint mondja, csupán a könyvei számára // Megannyi papír van felhalmozva mindig a közvetlen környezetében // Imádj a fehér, a világos színeket // Ha dolgozik, egy passzentos, rugalmas fekete lycra ruha van rajta, ami második bőrként simul rá, ám az arca előtt egy fehér maszk van, ami teljesen semlegesíti a vonásait, teljesen az arcára és a fejére simul // Egy porcikája sem látszik ki, az ujjai, a haja... cipő helyett is csak ez a puha anyag védi a lábát, ám nem csúszik el // Olyan, mint egy lidérc, dolgozhat úgy, hogy észre se veszik, néha olyan csinnadrattával, hogy mindenki az utcára csődül - a megrendelőtől függ // A sajtó kedvenc bűnözője // Különleges képessége van: kicsi kora óta megvan az ereje, hogy minden papír alapú dolgot a kedve szerint irányítson és hajlítson, akár merev páncéllá formálva, akár íj, kard, valamilyen állat, amely akár repülni is képes // Munka közben sosem szólal meg, és nem hagy DNS-t, tárgyi bizonyítékot // Eszelősen hajlékony, a teste a fegyvere // Sosem használ fegyvert vagy egyéb szerszámot, ami még inkább miszticizálja, ugyanis a teljesen passzentos ruhán csak két, az oldalára csatolt vékony, tenyérnyi kis tasak van, de benne számtalan fehér, négyzet alakú papírlappal. Ezzel képes üveget vágni, zárat buherálni vagy egy kommandóosztagot hatástalanítani.

Képinfo: deviantart, YukoRabbit (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).