Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Phiebi Avalenor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 3000év

Külső leírás: Hosszú egyenes, s a tűz minden gyönyörű színben pompázó élénk hajkoronája mindig is kiemelte őt az emberek fajából. Nem mindennapi hajzuhataga természetesen játszik ezen színben. Sötét tekintete akár a perzselő parázs, melyet didergő emberek ülnek körbe egy csillagos nyári éjszakán. Fehér bőrén, arcának rózsája messziről is látszik, melyet az ember a fagyos teleken csak a hidegnek tud be. Telt ajkai évezredek óta csábítják bűnbe a férfiakat és oly perzselő forróságtól fűtött szenvedélyt kínál nekik melyet emberi nő nem adhat meg ezen a bolygón. Tökéletes női teste mindig is mások irigye volt. Telt idomai, feszes puha, felhevült bőre állandó belső tűzről árulkodik.

Jellem: Jelleme az évezredek alatt sokat formálódott. Kezdetben egy gyámoltalan gyermeki lélek volt, de mára már fiatal testben bölcs elme lakozik. Az egykori hiszékeny gyermek eltűnt helyét egy fondorlatos és okos nő vette át, ki minden korok tudásával büszkélkedhet. Megélt már rengeteg mindent, de mindig újjá született és előző hibáiból tanulva élte tovább életét. Makacs és kitartó lett. Eltökélten elvei mellett állva, onnan el nem lépve tengeti örök létét. Hisz abban, hogy a világ változhat és egyszer az emberek kilépve a bűn árnyékából a fénybe fognak járni. hisz a második esélyben és az újrakezdés reményében. Hisz abban, hogy minden lélekben lakozik valami jó, így nem szívesen pusztít el egyetlen lelket sem. Megélt virágzó korokat és sötét századokat, tág látótérrel és tapasztalattal bővelkedik. Zárt és nyitott személyiség egyben. Ez abban mutatkozik meg, hogy képes pillanatok alatt falakat emelni maga köré és titokzatossá válni, amíg nem találkozik túlzott kíváncsisággal egy gyönyörűen nyíló virág. Nem szeret visszagondolni a múltra mindig a jövőbe vetett hittel élt. Harcba csak akkor bocsátkozik ha szeretteit vagy magát kell védenie. Képes bárkiért az életét adni, akinek az életében még lát reményt a jóra és a változásra. A természetfelettieknek mindig is szívesen segített, főleg a Váltóknak, hisz, ha szigorúan akarjuk venni, ő is egy Váltó. A Vámpírokban már csalódott. A Tündérek már segítették ki így elkötelezte magát a védelmükben, valamint a Médiumokat is tiszteli, hiszen valamelyest átérzi a helyzetüket.

Élettörténet: Kr.e. valamikor 1000 környékén született a mai Görögország területén. A családja még a Föld keletkezésén született. Isten teremtett egy olyan lényt, mely képes visszatérni a halálból. Miért volt erre szükség? Hogy legyen valaki, aki ugyan múlandóságával az emberek melletti szeretetét hirdeti, de örök létével végigkíséri az emberiség változását és minden emlékezetébe vés, s terelgeti az embereket a helyes úton. Családja mindig akkor folyt bele az ügyekbe, ha azok komolyra fordultak. Ő volt a legfiatalabb a gyermekek közül. Testvérei szerették és ő is szerette őket. úgy tartja a legenda, hogy a vámpírok a halhatatlanságot azzal nyerték, hogy megöltek egy főnixet, s mielőtt az szétporladhatott volna ittak a véréből, s így elnyerték örök fiatal természetét. A főnixek azóta kerülik a vámpírokat. Phiebi ott volt Isten fiának halálánál. Akkor csalódott a teremtőben, ugyanis ezt ős másképpen fogta föl, mint az emberek. Elfordult a kötelességétől és nem terelgette tovább az embereket, de tudat alatt mégis megtette, hisz a lényében benne van a vágy rá. Szülei valamikor a 1000es éveiben haltak meg, ugyanis elpusztultak a tárgyaik. A tárgyakat öntudatlanul is emberek pusztították el. A későbbi korokban pedig szent eltűnt fegyverekként, ereklyékként vonultak be a történelemben szülei, holmi tárgyakként. Phiebi mindig elvegyült a tömegben, de mint minden főnixben benne is meg van az, hogy bevonzza a vámpírokat. Egyszer beleszeretett egy vámpírba, de azt egyik vérszívótársa megölte. Azok után nem próbált meg kapcsolatot létesíteni férfiakkal, csak kielégülést keresett karjaikban. Kedvenc korszaka a reneszánsz volt, imádta a bálokat és a szép ruhákat. Ő volt az, aki turulmadár képében a magyarokat a Kárpát- medencébe vezette, ott volt a Függetlenségi Nyilatkozat aláírásánál, sőt ő maga tüzével megpecsételte azt. Ott volt a kínai nagy fal építésénél, az Eiffel torony felhúzásánál, ő még látta a londoni Kristálypalotát teljes pompájában. Jelen volt a piramisok építésénél is, s több említésre való eseményt végigkísért, mint szemlélődő, de volt, hogy közbelépett és segített a megvalósításban is.

Hobby: könyvek olvasása, ismerkedés a kultúrával és a néppel, elvegyülni az emberek között, nézni a halandók múlandó boldogságát

Foglalkozás: -

Extrák: Nevét ejtsd: Fibi**Főnixként: http://image.naldzgraphics.net/2012/01/2-phoenix.jpg***A Föld összes nyelvét kiválóan beszélni, bár az oroszt és az olaszt erős akcentussal***Szeret zongorázni, de tud játszani hegedűn, furulyán, lanton, hárfán és több mára már egyáltalán nem ismert hangszeren, de csak hegedűn zenél a mai napokban is.*** Szereti az állatokat, a nagymacskákat és farkasokat kiváltképpen****Mikor egy főnix meghal visszamarad utánuk egy tárgy, melyet születésükkor kapnak meg, azzal a céllal, hogy ez köti őket a Földre. Ha ez a tárgy megsemmisül akkor a lélek nem talál vissza a folyamból és a főnix megszűnik létezni és az újjászületési folyamat megszakad. Míg a lelkek folyamában van és a tárgyához utazik, hogy újraformálódjon, addig képes halott lelkekkel beszélgetni. Minél fiatalabb egy főnix annál rövidebb idő alatt talál vissza a testéhez. Minél többször hal meg annál lassabb a folyamat***Képes tűz nélküli madár alakot is felvenni, valamint amikor úgy tartja kedve felölteni eredeti mivoltát.

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 24.
2015. 04. 10.

Módosítva: 2015. 04. 10. 20:49:05
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).