Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Medeline -Ahonreisa-
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 22év

Külső leírás: Hosszú, hullámos fekete haját a nyílt tengeri szél vad táncba hívja akár hajója fekete zászlaját. Hamuszürke tekintete akár a Hold egy kései éjszakán.Bőre halványbarna még a tűző nap ellenére is. Vékony, de mégis nőiesen telt alakját minden férfi megbámulja. Fülében arany karika fülbevalók csilingelnek, ahogy a szél beléjük kap. Fél szemét egy fekete szemfedő takarja a kíváncsi szemek elől és ennek meg is van a pontos indoka. Általában nadrágot hord és lábán fekete vagy barna csizmát. Néha a hajón mezítláb is szokott sétálgatni főleg a nagy melegekben, akkor még a ruháját is lengébbre veszi, de nagyrészt hosszú ujjút hord. Imádja a fűzőket és a kardjától nem válna meg.

Jellem: Büszke és makacs nő, aki sosem enged abból, amit akar. Mindig mindent megtesz, hogy elérje a kitűzött célokat. Éjt nappallá téve bújja a térképeket új célok és kincsek után kutatva. Félreértés ne essék nem a kapzsiság vezérli, hanem az, hogy annyi pénzt, vagyont össze tudjon gyűjteni melyből egy régi ígéretet való válthasson. Az ígéreteit mindig teljesíti és mindig nagy reménnyel fordulnak hozzá. Nem hallgat el semmit roppant őszinte személyiség. Erre szüksége is van, mint a hajó kapitánya. A fedélzeten dolgozók nem azért engedelmeskednek neki mert tartanak tőle, hanem azért, mert bíznak benne, mert tudják, hogy élete árán is megvédi bajtársait.

Élettörténet: Egy főnemes egyetlen lánya. Gyerekkorában korlátok közé szorították, de ő ezt mindig is utálta. Jólelkű fiatalként anyja példáját követve nagyon sokszor ment el segíteni a helyi árvaházba a gyerekeknek és mindig ételt és kinőtt ruhákat vittek. Ők voltak a kis kikötőváros angyalai. Ám kalózok támadták meg és fosztották ki az egész várost. Megölték a szüleit. Ezek után nehezen ment számára, hogy talpra álljon. Eszébe jutott egy régi legenda melyet még apjától hallott egy kincsről mely minden képzeletet felülmúl. Minden kalóz álma, de soha senki sem kaparinthatta még meg. Úgy döntött kalóznak szegődik. Apja hajója szerencsére érintetlen marad, így kezdetben az akkori kormánynokkal és az egyik családi szakáccsal hajóra szállt és azzal az ígérettel távozott, hogy hazatér és mindent rendbe fog hozni és a gyermekek biztos anyagi háttérrel nőhetnek föl. Végighajózott és maga mellé gyűjtötte az általa legjobbnak talált héttengeri matrózokat, akiket valaha hátán hordott a vad tajtékzó tenger.

Hobby: térképek tanulmányozása, vívás, a távol kémlelése, csillagok lesése

Foglalkozás: Kalózkapitány-nő

Extrák: A szeme azért van letakarva, mert mikor útjukat megkezdték legénység után kutatva egy sámánnő megátkozta, mert nem kigúnyolta a jóslatát. Az átok a szemét érte. Nem tudja miért de azóta azzal a szemével képes látni az őt körülvevő halottak lelkeit és látja, hogy az embereknek milyen közel van a halála aurájuk színéből, amit lát.***Van egy farkasa Trion***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).