Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Scarlet Abadon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 101év

Külső leírás: Formás női test, telt keblek, formás és feszes fenék jellemzi testfelépítését a maga 169cm-vel. Bőre akár a legfinomabb selyem, orcái enyhe pírra borítottak, melyek szinte alig látszanak halvány rézszín bőrén. Sehol egyetlen hiba, tetoválás, vagy piercing. Zabolázatlanul aláhulló, derékig érő cseresznye vörös haja, tűzként öleli körbe alakját. A legkülönösebb dolog rajta tekintete mely két élénk színben pompázik. Jobbja anyja narancsos íriszének színét örökölte, míg balja apja élénk zöld tekintetét. Telt ajkai csókra hívják a férfiakat, mindig ott hordozza azt a kis pimasz mosolyt a szája szegletében. Pisze orra és jellegzetes arcéle az, ami kiemeli őt még jobban a tömegből.

Jellem: Mindig is kitűnt a tömegből, mind külsőleg mind belsőleg. Az apjától örökölt vezetői képességeinek köszönhetően, mindig minden megmozdulás élén meg lehetett találni, szívesen kiáll bármely nemes célért, melyek a segítségével mindig célra találnak. Apjától örökölte éles eszét is, mely sokszor kisegítette már a szorult helyzetekből. Ugyanolyan éles látó, akárcsak az örege. Rengeteg ismerősük mondogatja ezt mindig. Megtalálja az apró kiskapukat, az apró lehetőségeket és ezeket tökéletesen ki is használja. Képes egy egyszerű dologból halálos fegyvert kovácsolni a saját előnyére. Nagyon gyorsan képes új stratégiákat ötleteket kitalálni a helyzet alakulásának megfelelően. Egy igazi túlélő, ennek következményeképp túlélési ösztöne az évek alatt szépen csiszolódott. Vehemenssége, kitartása és talpraesettsége mellett, anyjától örökölte a nyugodtság és a türelem erényét is melyet az évek során sikeresen kamatoztatott is. Nagyon ritkán lehet kihozni a sodrából rendszerint csak azoknak sikerült, akik családjának vagy szeretteinek akarnak ártani, de rajtuk azt kegyetlenül meg is torolja. Büszke teremtés, de semmiképpen sem hiú. Büszke arra, hogy honnan jött és mit ért el. Rugalmasan áll a dolgokhoz, de ugyanakkor fél a nagyobb horderejű változásoktól, hisz az élete sokszor vett már rossz fordulatot.

Élettörténet: Egy közepes népességet számláló városban született, két vámpír második gyermekeként. Őt egy fiú előzte meg, aki az ő ikertestvére, Brutus. Apját Alfonznak hívták és ő volt a városúr, az az a leghatalmasabb vámpír az egész városban, aki minden ott élő vérszívónak parancsolt. A város területekre van felosztva és minden terület élén egy Nemes vagy más néven Várúr áll. Ők segítenek rendet tartani a Városúrnak. Anyja Marianne maga volt a tökéletesség és a kellemesség, akár a hűvös nyári zápor. Tökéletes családi idilli lengte őket körbe, mindenki irigykedve nézte boldogságukat. Scarlet egyszerre kettős életet élt. Míg tehette és míg emberszerűen öregedett addig emberek között is tanult míg otthon apja küzdelemre, anyja pedig a vámpírok őstörténetére nevelte. Hiába voltak szülei elfoglaltak rá és bátyjára mindig volt idejük.Szerették és óvták őket. Gyerekkorában semmi kirívó nem történt, segített apjának az éjszakai őrjáratokban mikor elérte a megfelelő kort. Mikor 56. életévében járt egy vérrel áztatott éjszakán pár Vadász bekerítette és megölte a bátyját. Még azon az éjszakán végeztek édesanyjával is, aki egyik barátnőjétől suhant haza a Hold fényével ölelt utcákon. Scarlet egyedül maradt apjával, aki a gyászba temetkezett. 77 évesen megismerkedett egy ifjú vámpírral, akivel szoros barátságot is kötött. Minden titkát megosztotta vele és ez kölcsönös volt. Barátra talált benne, akit egy életen át óvni fog. De a sors fintoraként két éve ismerték csak egymást de el is kellett tőle válnia. Se szó se beszéd köddé vált ugyanis apját megbuktatta egy hataloméhes várúr, aki diktatúrát vezetett be.Ám csak két évig zsarnokoskodhatott a vámpírok felett Scarlet erőre kapva és társakra lelve leverte a diktatúrát és most ő fogja átvenni apja egykori helyét, mint jogos városúr. Ez a titulus családján generációról generációra szállt. Nem volt rá példa, hogy valaki ilyen ,,fiatalon,, tegyen szert a titulusra.

Hobby: sétálgatás, edzés, zongorázás, hegedülés

Foglalkozás: Városúr-nő

Extrák: szövetséget kötött a vérfarkasokkal***Sokrétű képességekkel rendelkezik, melyek az évek alatt ébredtek fel benne, ez is egyfajta örökség melyet a vérvonalától kapott. Képes olvasni fajtársai gondolataiban is és a halandókéban is tudja kontrollálni. Képes rövid távokat teleportálva megtenni. Nagyon gyorsan regenerálódik. Legegyedibb képessége azonban mégis az erőterek felhúzása és azok különféle használata*** Az évek során megtanult franciául, japánul, oroszul és spanyolul*** Gyönyörűen hegedül és zongorázik*** Szereti a madarakat és a macskákat***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 20. 17:11:38
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).