Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ootori Shinichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ayamechan

Kor: 17

Külső leírás: Shin egy igazán bájos fiú, akit szinte kivétel nélkül mindenki, lány és fiú is helyesnek talál. 173 cm-ével nem mondható sem túl magasnak, sem igazán alacsonynak, igazából pont jó méretű. Teste nem túl kidolgozott, de azért 1-2 helyen van rajta egy kis izom, mely mások számára rendkívül mutatósnak bizonyul. Világos fehér bőre van melynek tapintása rendkívül selymes, és puha. Kusza, világosbarna tincsek keretezik kissé kisfiús arcát. Gyönyörű szép, szilvakék szemekkel rendelkezik, melyeken rendszerint meg akad az ember tekintene, és amelyeket világos kontrasztú bőre még inkább kiemel. Öltözködését tekintve szereti a kényelmes, de ugyanakkor mutatós darabokat, ezen kívül imádja a nagyon meleg, szőrös pulcsikat, és a sálakat. Ékszert nem hord, csupán a köldökében található egy piercing, amit csak az igazán kiváltságosak láthattak eddig.

Jellem: Shin egy igazán kedves, vicces, és szeretni való fiú, aki bár első ránézésre egy kissé félénk, de ha valaki szán rá időt, hogy komolyabban megismerje, akkor rájön, hogy egy igazán barátságos figuráról van szó. Rendkívül kíváncsi teremtés, aki hatalmas lelkesedéssel vág bele a dolgokba, és ha valamit elhatároz, akkor azt általában véghez is viszi. Lelkesedése igazán figyelemre méltó, akor egy tábla csokinak is képes teljes szívből örülni, ebből következik, hogy nem túl nehéz levenni őt a lábáról, 1-2 apró figyelmesség bőven elég hozzá. Minden téren kissé szégyenlős típus, nem szereti mutogatni sem a testét, sem pedig a lelke mélyén rejtőző gondolatait. Nem könnyű teljesen a bizalmába férkőzni, de ha ez megtörténik, akkor az illető biztos lehet benne, hogy rászolgált. Nem egy őrjöngő típus, de van pár téma, amivel rendkívül hamar ki lehet őt hozni a sodrából, olyankor pedig olyan dühvel képes ordibálni, amit az emberek általában ki sem néznének belőle. Alapjába véve egy türelmes, és kiegyensúlyozott ember, aki remek társaságnak bizonyulhat. Elég okosnak mondható, amely nem csak a tanulmányi eredményén mutatkozik meg, hanem a logikáján is, egyáltalán nem könnyű őt átvágni vagy megvezetni, elég szemfüles típus. Szeret sportolni, de félre értés ne essék, egyáltallán nem sportos típus. Imád lustálkodni, és a semmittevés is a számára kedvelt tevékenységek közé sorolható. Ha valakit úgy igazán megszeret, akkor az illetővel igen csak ragaszkodó típus, ezen kívül imád bújni, és szereti szertetettnek érezni magát, ezen kívül kissé talán önző módon, de nagyon szereti, ha foglalkoznak vele.

Élettörténet: Shin egy átlagosnak mondható családba született, első, és egyedüli gyermekként. Kis kora teljesen átlagosan telt, attól eltekintve, hogy bár ő nem vette észre, de szülei házassága teljesen megromlott. Amikor Shin nem volt jelen, folyton ment a veszekedés, és az ajtócsapkodás, persze gyermekük előtt igyekeztek úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Éppen ezért érte hatalmas meglepetésként 11 éves korában, hogy a szülei el akarnak válni. Rendkívül keservesen sírt azon az estén, szinte könyörgött a szüleinek, hogy ne tegyék, de akkor mindez már hiába való volt. Szülei elváltak, és mint általában, a bíróság az anyukának ítélte a felügyeleti jogot. Ezek után 3 évig apjával hó naponta kétszer találkoztak, de ez gyökeresen megváltozott. 14 éves korában jött rá ugyan is, hogy a saját neméhez vonzódik. Előtte is voltak árulkodó jelek, hiszen soha nem tetszett neki egy lány sem, és egyet sem talált szépnek, de akkor tudatosult benne végleg, amikor szerelmes lett az egyik osztálytársába. Anyja nem riadt el fiától, sőt, nagyon készségesen ált hozzá a dolgokhoz, és felajánlotta, hogy mindenben fia segítségére lesz, és támogatni fogja. Apja már nem fogadta ilyen kitőrő örömmel a hírt, sőt, életében először, és utoljára megütötte fiát, majd közölte, hogy soha életében ne keresse, és ha kérdezik is, letagadja, hogy a fia. Shint eléggé megrázta apja reakciója, de idővel képes volt feldolgozni, és tovább lépni rajta. Az óta már számtalan fiú párjaként tudhatta magát, 1szer szerelmes is volt, de az igazit még nem találta meg.

Hobby: cicázás, foci, lustálkodás, filmnézés, főzés, olvasás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Imádja a macskákat, van is nekik 2, egy vörös, akit teljes mértékben a „sajátjának” mondhat, hiszen kicsi kora óta együtt vannak, és egy szürke csíkos. *** Nagy szerelmével 1 évig voltak együtt, kapcsolatuknak a másik hűtlensége vetett végett. *** Az iskolája focicsapatában játszik. *** Imádja a plüssállatokat is, ezen kívül szinte már kész gyűjteménye van, vastag, szőrös és rendkívül puha takarókból. *** Nagyon szereti az édességet, főleg a csokit, és az epres süteményeket, de a gyümölcsöket is nagyon szereti. *** Még szűz. *** Gyűlöli, és nagyon elítéli a megcsalást. *** Az iskolában viszonylag népszerű fiúnak mondható, bár ő csupán 3-4 embert nevez igazán a barátjának. *** Kedvenc tantárgya az irodalom, és az angol. *** Köldökpiercing-ét régi szerelmével közösen csináltatta, de szakításuk után nem akarta kivenni, mivel nagyon megtetszett neki. *** Bár nem látszik rajta de a szerelmével nagyon szenvedélyes és érzéki tud lenni, ezen kívül imádja a füstölőket, és az illatgyertyákat is.***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Módosítva: 2016. 02. 25. 20:14:01
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).