Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Daenn Alserfort
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20 év

Külső leírás: Rövid hófehér haja, akár a folyékony ezüst, úgy omlik vállára. Hosszú dús kék szempillái nem mindennapi látványt nyújtanak az emberek számára, ehhez párosulnak telt zöld ajkai. Szemhéját pedig játékos zöld szín fedi. Egész lénye mégsem nyújt csúnya látványt épp ellenkezőleg. Vékony teremtés, bőre akár a porcelán. Hibátlanul selymes, akár a legnemesebb selyem. Bal alkarján azonban egy tetoválás díszeleg Te Amo Mom. Ezt anyja emlékére varratta magára. Valamint jobb lapockáján egy apró kék sárkány tekereg, nem nagy csupán 5cm-es nagyságú. Nagyon fürge és hajlékony. Ruházata általában a zöld és kék, valamint fekete, fehér árnyalataiban játszik, mert ezek illenek hozzá a legjobban. Szeret kifinomultan nőiesen öltözködni, de ha úgy van akkor sportcipőt úz és melegítőt.

Jellem: Daenn egy erős akaratú lány. Mindig tudja mit szeretne és azt mindig saját erejéből akarja elérni. Nem szeret másokra támaszkodni, de szereti, ha éreztetik vele, hogy ezt bármikor megteheti. Szereti az őt körülvevő barátokat és családot. Mindig is társasági lény volt, hamar felfigyelnek rá mások, nem csak külseje de megkapó jelleme miatt is. Nyitott egyéniség, aki szeret mosolyogni és mindig az élet napos oldalát látja. Másokkal ellentétben ő mindenhol varázslényeket és csodavilágot lát maga körül, ezt is írói vénájának köszönheti. Képes bármiben megtalálni az ihletet és képes bármiről írni. Szereti hosszú lére ereszteni a mondókáit. Nagyon jó beszélgető partner, mert kíváncsi és őszinte. Ugyanakkor tudja mikor kell hallgatnia. Kortársaival ellentétben nem követi a megszokott trendeket, és nem káromkodik. Mindig is bő és szép szókinccsel rendelkezett, amit a sok olvasásnak és írásnak hála folyamatosan csiszolgat. Hisz abban, hogy egy napon megtalálja az igaz szerelmet és, hogy képes lesz nyugton maradni és lassítani eddigi életén, amit versenyek sorozata és nagy rendezvények tesznek színessé. Lelkében ott él a nemesség és az önzetlenség. Ott segít, ahol tud. A legkisebbektől az öregekig bárkinek szívesen ad abból, amije van. Imádja a gyerekeket és szeret az öregekkel letűnt korok emlékeiről társalogni. Mindig is érdekelte a múlt és a régi idők, szeretné egy napon teljesen kitölteni a családfájában talált ürességeket és szeretné megtalálni legősibb gyökereit.

Élettörténet: Anyja Dália egykori vérvonalából származik. A nagymamája már születése pillanatában tudta, hogy az ami saját gyermekében nem volt még oly erős, most unokájában született újjá. A kislány mindig is kitűnt, fiatalon már nagyon intelligens gyerek volt, aki szomjazta a tudást. Fehér haja mindig is különccé tette őt. Kék szempillái pedig fokozták ezt. Tehetséges volt, már elsőben nagyon szépen olvasott és nagyon tág szókinccsel rendelkezett. Nagyon jó memóriával áldotta meg az ég, amit hallott, vagy olvasott beleégett az elméjében. Mikor elvégezte az általánost, nagymamája könyörgött lányának, hadd vegye magához a kislányt és hadd nevelkedjen magántanitatás alatt, mert nemsokára itt az idő érzi. De az anya nem hallgatott rá. Egy telefonhívás alkalmával a figyelmetlen anyuka karambolozott még a helyszínen életét vesztette. A nagymama gyászba borult, de unokája elfeledtette vele a kínját. Ritkán látogatta ugyan, de a tudat, hogy nemsokára úgyis szüksége lesz rá vigasztalta. Apja meggyűlölte az anyósát, mert felesége az ő idétlen hívása miatt halt meg. Mikor a kislány ezt megtudta akkor volt 15 éves és szörnyen megharagudott a nagymamájára. Egy ideig utána nem is beszéltek. Daenn sok írói pályázaton vett részt gyönyörű eredményekkel. Kimagasló volt a lovas sportágban is, melyben szép helyezéseket ért el. 16 évesen jelent meg az első könyv, akkor ő számított a legfiatalabb írónőnek. Ekkor még álnéven adta ki könyveit. Mikor betöltötte a 18-at akkor érezte, hogy valami megváltozik benne. Onnantól kezdve képek villannak föl neki egy idegen férfiról, aki mégis kedves a szívének és gyengéd érzéseket érez belőle áradni felé. Eltűnt korok képei kavarognak előtte, sárkányok és kedves mosolyú emberek, a kék ég, de emellett feltűnik sok vér és szenvedés is, fájdalom, kín, magány és a láncok égető béklyói. Mindig kisírt szemekkel ébred fel reggelente, maga sem tudja miért zokog álmában. Egyik könyvéhez ezek a képek adták számára az ihletet. Tudat alatt de megírta egykori lényének titkos történetét. Rengeteg írói bálon vett már részt, és nagyon szereti ezeket az eseményeket, mert olyankor nem érzi magát annyira különcnek.

Hobby: kisegítés az árvaházban, idősek otthonában zongorázni

Foglalkozás: írónő

Extrák: Dália Dragónia nevű karakterem modern kori reinkarnációja.*** Mint előde képes irányítani a jeget, a szelet és a vizet*** Nevét ejtsd: Dá[j]en*** Zongorán és hegedűn gyönyörűen játszik*** Van egy macskája, akit Holdfénynek hív*** Lovát Zúzmarának nevezte el***Sárkány tetoválás: http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2014/159/2/9/dragon_of_free_sky_by_alviaalcedo-d7lhqk4.jpg **** Nagyon szép hangja van*** Fonetikus memóriája van*** Valójában egy sárkány leszármazottja, nem tud róla de képes sárkány alakot felvenni, mert benne éledt újra föl a vér. *** Sárkány alakjában: http://th00.deviantart.net/fs70/PRE/f/2013/307/c/6/blue_sakura_dragon____design_by_alviaalcedo-d6svd2s.jpg

Képinfo: Saját kép!!! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 14.

Módosítva: 2014. 09. 14. 11:41:23
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).