Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alice Lawrence
Kategória: Hentai
Feltöltő: Cyntie Dred

Kor: 16

Külső leírás: Alice-el nagyon kegyes volt az Isten, akárcsak bátyjával: Hosszú, dús barna haja lágyan omlik egészen a háta közepéig, pár kósza tincs, ami kilóg pedig lágyan keretezi arcát. Szemei nagyok és fényesek, ajkai pedig érzékiek, főleg, mikor vörös rúzst használ. Arcán egyedül az orrát utálja, de ez a szépséghiba teszi még emberibbé, bájosabbá. Szinte családi vonás a szépségpötty, hisz neki is van egy bal oldalt, az ajka felett. Testalkata nőies, és minden van rajta, ami csak érdemes: Mellei megfelelően gömbölyödnek, és a fenekére sem lehet panasz. Hasa lapos és feszes, lábai hosszúak, hisz majdnem verdesi a 175 cm-t. Szeret a mai kor divatja szerint öltözni, bár általában nem teheti meg, így főként a turkálókban alkalmazza kreativitását. Kedveli a feketét, a bőrcuccokat, szegecseket, de gyakran cikizik stílusáért.

Jellem: Hangos, hebrencs és hiperaktív: Ez a három szó jut eszébe mindenkinek először, ha találkozik vele. Igazi energiabomba, soha be nem áll a szája, bár tud komoly lenni, ha arról van szó. Ami a szívén az a száján, nem ismer kompromisszumokat és félsikert, a végletesség híve. Ha valamibe belekezd, rendszerint be is fejezi, de sosem henceg teljesítményével. A külső szemlélődőnek megtartja a felszínesség látszatát, aki nem csinál semmit, csak naphosszat a TV vagy a net előtt lóg. Pedig amikor egyedül, vagy bizalmas közegben van, még ennél is jobban kivirul: Olyankor minden szabad percében kreatívkodik vagy bütyköl valamit, esetleg énekelget, táncolgat. Ami nagyon tudja nyomasztani, vagy ki tudja borítani, ha olyan dologba ütközik, aminek nem tud megfelelni. Legyen ez a külcsín, vagy belső tulajdonság, erős megfelelési kényszerének köszönhetően nem tud túllendülni a sikertelenségeken. Csendben őrlődik, hiszen fel sem szokott vágni tehetségével a rajzban, amitől néha magába fordult és depressziós lesz. Hajlamos a makacsságra és az önzőségre, és nem áldották meg sok intuícióval sem. Észre sem veszi, ha átgázol valaki lelkén, vagy vérig sérti, természetesen csak utána, miután megtörtént a baj. Másik nagy dilemmája, a saját nemét való lenézése. Amilyen közegben cseperedett a közoktatásban, az alakult ki benne, hogy csak akkor figyelnek rá a fiúk, ha játsza a butácskát és a könnyen megkaphatót. Ez a másik téma, amelytől szomorú, kedvetlen lesz.

Élettörténet: A hatalmas Lawerence család utolsó előtti, és lánygyermekeként született meg, így mindig is kivételes helyet foglalt el a családban: A bátyjai ajnározták, a szülei, és a nagyszülei is. A nehéz körülmények ellenére ő volt a család pici szeme fénye, mindaddig, amíg nem rosszabbodott a helyzet, és mindkét szülőnek nem kellett elmennie 2 műszakba dolgozni. Onnantól kezdve felváltva nevelte fel a nagyanyja, és a bátyja, Noah, akikkel kivételesen szoros kapocs fűzi össze. De ahogy a nagytesó elhagyta a házat, úgy kallódott el Alice is. Egyre rosszabb jegyek az iskolában, egyre nagyobb zűrök, így 16 éves korára, külső szemmel nézve tiniribanccá vált. Valójában ez nem igaz, de Alice még csak nem is törekszik arra, hogy ez a vélemény megváltozzon róla, hiszen neki egyszerűbb egy mondvacsinált ok, minthogy meg kelljen nyílnia az emberek többségének.

Hobby: rajzolás, festés, barkácsolás

Foglalkozás: tanuló, iskola mellett a KFC-ben dolgozik

Extrák: ikrek a csillagjegye ll kedvenc étele a gyümölcssaláta és a bárány gyros ll utálja az öccse tengerimalacait ll apakomplexusos ll a bátyjával ellentétben ki nem állhatja az irodalmat

Képinfo: by: dziwnym (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 14. 00:46:26
Módosította: Cyntie Dred

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).