Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: George Huston
Kategória: Hentai
Feltöltő: Kita

Kor: 31

Külső leírás: Magas, tényleg, nagyon magas, talán a jó levegő vagy a sok eső tette, de megközelítve a két métert nőtt, szerencsére csak múlt időben. Finoman izmos, de nem az a nyakig gyúrt, dinnyehordó izomagy, hanem kellően mackós, mégis masszívan filigrán típus. Olyan ölelgetni való, jóképű pasi, aki mellett az ember úgy érezheti, mintha a biztonság egy nagy kád forró víz lenne, amiben fülig lehet merülni. Pontos, precíz keze van, szép ujjai, ráadásul piszkosul jóképű. Szép arc, nagy, csillogó aranybarna szemek, sűrű szemöldök és gyakorta szőrösödik ki pofiban. De mocskosul jól áll neki a borosta, egyébként csak lusta lekapni a szőrt. Jóképű, szép szemű, és a mosolya mindig széles, kedélyes, az ember hamar bele tud feledkezni. Pláne ha mély hangon felnevet... A testét megannyi tetoválás borítja, de csak úgy, hogy egy decens ruhával, ha kell, el tudja takarni, viszont alatta megannyi kép villog, művészien.

Jellem: Egy rettentően rendes tag, jókedvű, őszinte, kiforrott személyiség. Megélt már mindent, felelősségtudó, elhivatott... olyan igazi álompasi, akinek a párját utálja a többi nő. Érett személy, mégis megmaradt benne a gyermekien vidám és csodálkozó, természet, decens romantikával fűszerezve. Minden rossz vagy feszült helyzetben vesz egy mély levegőt, hogy ki tudja szellőztetni a gondolatait, mert hirtelen természete révén ez többször keverte bajba, mint kihúzta volna a szarból, s hát okos ember tanul a hibáiból... Egy húga van, de azt imádja, Chelle pedig odavan a bátyjáért. Még idilli is a kapcsolatuk, vigyáznak egymásra, persze George nem veti meg a kalandot és ivarérett férfi révén vannak igényei. Nem féltékeny típus, az egyéjszakás kalandokat nem tekinti a magáénak, az csak szex, de a párjára, ha neadjisten valaki hosszabb távra, mint egy nyári szünet, mellé keveredik, sosem gyanakszik. Megbízik benne, amíg nem ad okot az ellenkezőjére, viszont azt nem tolerálja, ha át akarják verni, hazudnak vagy sunnyognak neki valamiről, amikor ő teljesen őszinte.

Élettörténet: Abszolút természetes és viszonylag hétköznapi, apuka, anyuka, kistestvér. Még egyetemet is végzett, de a végét már csak távúton, mert a reál tantárgyak nem kötötték le olyan izgalmasan, mint számított rá, persze ettől függetlenül egyetem előtt is földrajz-matek-kémia-fizika versenyekre járt, ahogy a csövön kifért, de sokkal jobban szeretett a füzet szélére firkálni. Az nyugtatta meg, és hozott egy döntést. Persze az egy jó tíz évvel fiatalabb húgocskája az elejétől kezdve az önmegvalósító művészetek felé fordult, és a divat elvont és folyamatosan változó világában akart elhelyezkedni, így amikor kijelentette, hogy ő márpedig világot lát ihletet gyűjteni, Georgie első reakciója az volt, hogy áttette magát levelező szakra, hogy a kicsi vörös hugicája ne merjen a kontinenseken keresztül lány létére egyedül barangolni. Persze ő is megtalálta azt, amit élvezett, és hiába a szép eredmények a természettudományi tárgyakból, valamint a mérnöki diploma, ő az évek folyamán varratta magát, és kitanulta a mesterség csínját-bínját, és ezzel szándékozik foglalkozni. Persze amíg Amerikát, Európát és Ázsiát járták az évek alatt, ő is dolgozott, hogy a gyakorlat is meglegyen, és rájött, hogy az élő vászon kihívás, gyönyörűség... Angliába visszatérve a hosszú nyaralás után segít Chelle-nek megnyitni a saját kis butikját, valamint a saját tetováló-szalonját, amire mindig is vágyott.

Hobby: a munkája, a jó zene, az alkohol és a nők. Igazi férfi.

Foglalkozás: tetoválóművész, piercer ha kell.

Extrák: Imádnivaló ha mosolyog, gödröcskés lesz a szája sarka és az álla // Van libidója, igényei, de a kiválasztott hölgyet a tenyerén hordozza // Imád reggelente lustálkodni // Remekül főz // Nagy az élettapasztalata, és tág a világnézete, már szinte mindenhol járt a földön, ezért sok megtanulta a türelmet és hogy tisztelje a többi ember nézőpontját is // Inkább sörözik, nem bírja a töményet // Büszke a szövegelésére, szerinte bárkit meggyőz bármiről// Gyengéje a szép szem és a hosszú, dús haj.

Képinfo: deviantart, ZanVarin (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).