Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Valanor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: -

Külső leírás: Örökkön fiatal, férfiasan markáns, kellemes vonású arcát még gyönyörködtetőbbé teszik elf származására utaló vonásai. Selymesen lágy hajkoronája, mely olyan, akár a frissen felszántott, termékeny föld, lágyan omlik vállaira. Szemeiben, melyek hihetetlenül világosak, látszik meg csupán az elmúlt idő nyoma. Termete szikár, tekintélyt parancsoló, akár az általa olyannyira szeretett fák. Ruházatában igen kedveli a természet színeit, ezzel is tisztelegve hatalmassága előtt.

Jellem: Bölcsek tudásával, öregek higgadtságával tekint a világra. Megfontolt, ám nem öntelt. Szívesen segít bárkinek, ki eléje járul, már ha sikeresen megtalálja rejtekhelyét, mely arra hivatott, hogy magányát ne zavarhassa meg senki sem. Barátkozni könnyen tud, ám megbízni másokban már egyáltalán nem. Szeret a múltba révedni, avagy a lehetséges jövő kusza szálaiban keresgélni, melyet olyan tisztán lát, ahogy mások még a saját jelenüket sem. Ragaszkodik ahhoz, mi sajátja. Legszentebb dolog életében a természet, azon belül is pediglen a fák. Bátor, hűséges, megbízható, önfeláldozó. Nem lehet megbántani sem pedig megharagítani, egészen addig, míg valaki erdeit nem háborgatja. Szeretné megtapasztalni a szerelem édességét, ám még nem találta meg látomásaiban szereplő társát.

Élettörténet: Senki sem tudja, mikor került a világra, ám a teremtéskor már az erdőket járta. Előbb született, mint az őselfek, látta azok felemelkedését és elvándorlását, a sárkányok bukását, az emberek születését és uralkodását. Megélt ezernyi háborút és békét, pusztítást és építést, születést és halált egyaránt. Egyetlen barátja van csupán, ki nem más, mint Dusan Dragon, az utolsó tisztavérű Sárkány, ki emberi alakban járja erdőjét szinte minden nap, mivel birtoka Valanor erdejének egy szikláján és tisztásán terül el. Korban a többezer éves férfi nem haladhatja meg, ám fajtájuk utolsó létező példányaként megérthetik a másikat. Valanor álmot látott, melyben mindkettejükre rákacsintott a Sors kereke, s párjaik érkezését jövendölte. Azóta mindketten egyre várnak s várnak az érkező boldogságra, mely még nem ütötte fel fejét egyikük házának tájékán sem.

Hobby: Fákkal való suttogás

Foglalkozás: Jövendőmondó

Extrák: Ősöreg, akár a világ maga. Minden képességet, mely létezik ezen világon, már sikerült hosszú, nagyon hosszú élete alatt elsajátítania. Rebesgetik, miszerint ő maga egy istenség, ám amikor reákérdeznek, nevetve másra tereli a szót.

Képinfo: Nem saját kép! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 13.

Módosítva: 2014. 09. 09. 14:09:54
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).