Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Lancelot Grande
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Honey

Kor: 27

Külső leírás: Magas, nagyon magas és még annál is jóképűbb. A magassága megközelíti a két métert, alig marad csak alatta, a válla széles, alkata masszívabb. Nem az a gyenge modell-alkat, sőt, minden izma erős, nem éppen esztétikai célokat szolgál, hanem hogy túléljen. Az egész alkata a funkcionalitásra épült, nem egy sebhelye és tetoválása van. De meglepően az arca meglepően szépen metszett, éles állcsont, domináns járomcsont, egyenes, szép orr, telt ajkak. A szemei különösen hátborzongatóak, nagyon világos ezüstszürkék, egy pici kékes beütéssel, ami még inkább halványítja, pláne a diszkréten sápadt bőréből kiragyogva, emiatt gyakran valami más színű lencsét használ, bár azok szintén valami extrém, oda nem illő színűek. A figyelmes szemlélőnek feltűnik, hogy a vonásai tökéletesen arányosak, az aranymetszés szerint, bár megtöri a harmóniát és a szimmetriát az arca jobb felén, az állkapcsa vonalán és a jobb szemöldökén végighúzódó forradás. Ugyanilyen sebhelyek vannak a mellkasán, a vállán egy-két golyónyom, valamint tetoválások a vádliján, a combján, a jobb vállán, ami letér a karjára és a mellkasára, a bal oldalán a csípejétől a bordájáig. A haja hosszú és a lehetőséghez képest sötét, szinte fekete, ami még inkább kontrasztot ad a világos arcbőrének, és mivel nem foglalkozik vele, ha megunja, csak lemetéli, de jelenlegi nihilista hozzáállása miatt már majdnem a háta közepéig érnek a tincsei.

Jellem: Kimondott seggfej tud lenni, de nem sokan jutnak el addig, hogy ezt meg is tapasztalják. Hirtelen haragú, már a kinézete is elrettentő, nem sokan mernek belekötni, hála az égnek. Képes egy darabig tűrni a dolgokat, de nagyon látni rajta, hogy alakul a türelme... az arca rángatózik, megfeszül, ugrál a szeme alatt az izom... Lelkiismerete ritkán használt, könnyedén eljár a keze, nem retten vissza a verekedés semmilyen stílusától. Nem veti meg az italt, a tudatmódosítókat. Menekülési kényszere van, azért iszik annyit, hogy kiüti magát, és az ő súlyát megmozdítani ilyenkor lehetetlen feladat. Életunt, mégis megfontolja, hogy milyen nagyszabású balhéba keveredjen. Sokkal nagyobb kaliberű életre vágyik, vagy csak valamiféle értelemre a megannyi mámorosra ivott éjszaka és üres, mégis valakivel eltöltött éjszaka után, de ez az énje, a cselekvő, aki fel akar mutatni valamit, mélyen el van temetve. Agresszív, hajlamos ordítani, drog- és alkoholproblémái vannak, valamint erős komplexusai a múltjából kifolyólag, amit a személyisége agresszív, erőszakos oldalával kompenzál.

Élettörténet: Az egyébként sem eleresztett családban volt az ötödik, a legkisebb kölyök, így minden szekálást ő kapott. Aztán a család lassan kihalásra ítéltetett, de hogy az három bátyja és egy nővére kínzásait kibírja, Lance sokkal manipulatívabb, hamarabb önálló lett. Ahogy a nagyon lecsúszott családoknál lenni szokott, otthon azt látta, amit később aztán követett: alkoholizálás, örökös cigifüst, erőszak, verés, verekedés, az ököl szava többet nyomott az észérveknél. Két bátyja díler lett, a harmadik túladagolásban halt meg, a nővére ki tudja hol űzi a szakmát... nem is érdekli Lancet. Az apját részegen csapta el egy autó, az anyja pedig sosem volt egy kiköpött anyafigura, így amint lehetősége volt, Lance elkotródott otthonról. Az életét itt-ott és ebből-abból tengette, csak túlélni akart, eleinte, később pedig élvezni is. Jelenleg nyugodt szívvel vállal el verőember-melókat, legálisabban pedig egy-két hely elrettentő kidobóembere.

Hobby: iszik, túl sokat is; heroinozik, néha könnyebb drogokat szed; meglepő módon szeret olvasni; testedzés

Foglalkozás: kidobó, verőember, az ismerős ismerőse, aki egy bizonyos összegért "elbeszélget" bárkivel

Extrák: Úgy tartja, hogy a világon nincs mihez ragaszkodnia, de a büszkesége szent és sérthetetlen // Konok, és keményfejű, sajnos a haragját nem tudja kontrollálni, ha tényleg elborul az agya // Mindig pénzhiányban van, ami jelentősen megnehezíti az életét // Nem válogat a szexpartnerek között // Használ színes kontaktlencséket, ezzel még jobban ráerősítve a külsejére, és bár egyszerűen gyakorlati haszonból csinálná, nem mindig éri el célját az extrém színekkel.

Képinfo: deviantart, alexzappa (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 13.

Módosítva: 2014. 09. 10. 10:13:50
Módosította: Honey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).