Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ewan (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Strange

Kor: 27

Külső leírás: Haja sötétebb türkiz árnyalatú, selymes tincsei helyenként fonatokban keretezik kissé kisfiús vonású arcát. Az előre eső tincseket jobb szereti megzabolázni a fonás segítségével, viszont hátul szabadon hagyja haját mely a derekáig ér. Általában mindig kócos. A gyönyörű türkiz árnyalathoz remekül passzol kékes-lilás árnyalatú bőre, mely fajának egyik jellegzetessége, akárcsak hosszú hegyes fülei. Szemei kéken izzanak, viszont ha alakot vált akkor olyan zölden ragyognak akár a legszebb smaragdkő. Vonásai elég lágyak, mondhatni kisfiúsak ezzel sokakat meg is téveszt a korával kapcsolatban. Arcára néha, akár csaták előtt, az erődben szedett növényekből készített festékkel készít különböző mintákat, motívumokat ez is faja egyik jellegzetessége. 170 cm magas, átlagos magasságnak számít. Finom szálkás izomzattal rendelkezik, harcosok testalkatáétól távol áll. Csak is kizárólag bőrből készített ruhákat hord, és különböző természetből vett anyagokból készült ékszereket. Tollak és az agyarak a kedvencei.

Jellem: Fajánál fogva békés, nyugodt és segítőkész természete van. Mindemellett az ellentétek is jócskán felfedezhetőek. Nagyon makacs és akaratos, kissé önfejű is talán, minden dologról megvan a saját elképzelése melytől nehezen lehet eltántorítani. Ha fél is inkább nem mutatja és esetleg verbális támadással védekezik. Nem szívesen harcol, de ha kell akkor nem kíméli magát. Az állatokat nagyon tiszteli és szereti. Haragtartó és makacsságából kifolyólag inkább csendben szenvedő típus.

Élettörténet: Harmadik gyerekként született a családba, így mint a legkisebb a harmadik ágat is örökölte mely a gyógyítás. Bármilyen sebet, mérgezést képes meggyógyítani, viszont az égési sérüléseket nem tudja nyomtalanul eltüntetni, csak a fájdalmakat tudja enyhíteni. Amolyan nemesi családba született így rangot is birtokol az udvarban. Mivel a természetjárás a hobbija és élete, ezért az erdők és a benne élő állatok tisztaságáért és védelmezéséért felelős, továbbá az új területek felfedezésért. Hogy biztosan eltudja látni a védelmezői feladatait ezért kénytelen volt kitanul az első ágat mely a balance. Megtalálta mára már a tökéletes egyensúlyt a varázslás és a gyógyítás között, mégis a szíve jobban a gyógyítás felé húzza ezért sosem lesz olyan erős mint egy igazi harcos.

Hobby: Gyógyítás, állatok

Foglalkozás: Erdőőr, gyógyító

Extrák: Night elf druida, képes bármilyen támadási helyzetből kiszabadulni pár pillanatra, mely idő akár arra is elég hogy formát váltson például egy sashoz hasonló madáréra, hogy elrepülhessen. Fel tud venni még medve, párduc, és oroszlánfókáéhoz hasonló alakot, utóbbi alakjában csak úgy mint a repülő alakban harcképtelen. A varázslataihoz a holdból és csillagokból nyeri főként erejét, de akad növényi alapú varázslata is. Manából képes gyógyítani. Kitanulta a méregkeverés minden fortélyát, így az erdőben gyűjtött növényekből képes mindenféle szert előállítani melyek segítségével különböző bónuszokat kap. Több embert is tud egyszerre gyógyítani. Feltudja éleszteni a halottakat***Még nem volt teljes kapcsolata. Tudja hogy a férfiakhoz vonzódik, de még nem nagyon ismerte be magának sem. Ebből kifolyólag ilyen téren ártatlan és bizonytalan.***PC game: World of Warcraft***

Képinfo: Nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2014. 09. 10.

Módosítva: 2014. 09. 09. 23:30:28
Módosította: Strange

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).