Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Londie Ladde
Kategória: Fantasy
Feltöltő: lena

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Hosszú, derékig érő rózsaszín haja az első, ami szembetűnhet. Nagy, kék szemeivel szinte bárkit képes könnyedén a bűvkörébe csalni. Karcsú testalkatnak örvend. Középmagas, kb. 165 cm, de ezt gyakran megtoldja az indokolatlanul magas sarkú cipőivel. Általában fáslizza magát. Öltözködése pillanatnyi elmezavaraihoz idomul: gyakran hord különböző egyenruhákat, ezek közül kedvence a rendőr uniformis, mellyel bárkit képes átvágni. Fizikailag meglepően erős, teste hajlékony, edzett, ám ez nem látványos tulajdonság. A bájos arc ördögi elmét takar.

Jellem: Határozott, erős. Szereti, ha ő van nyeregben, övé a dominancia. Néha talán még gőgös is. Érzéketlenül játszik az emberekkel, báboknak tekinti őket. Csak akkor hajlandó kedvességre, ha ahhoz érdeke fűződik. Hazudik, mint a vízfolyás, talán még az sem igaz, amit kérdez. Utálja, ha valami nem az ő kénye-kedve szerint alakul, illetve ha valaki azt hiszi, hogy átlát rajta.

Élettörténet: Londie-ról senki sem tud semmit. Honnan jött, merre tart? Létezik még ember Anthenben, akin ez a kis boszorkány még nem gázolt keresztül? Talán igen, de aki kimaradt, ne aggódjon, előbb vagy utóbb mindenkire sor kerül. Londie nem emlékszik semmire a múltjából néhány megkopott, halvány emlékképen kívül, amiket igyekszik az agya legmélyebb bugyraiba száműzni. Abban a hitben tartja magát, hogy ő sohasem volt gyerek, és nem is öregszik meg soha. Arra teremtetett, hogy bosszantsa, ritkítsa az emberi fajt, és szórakozzon. Így hát ennek az elgondolásnak megfelelően él, mindenféle kötöttség nélkül, szabadon. A rendőrség körözi, de valahogy mindig sikerül kereket oldania. Zöldkártyája van a számra fontos gazemberek lebujaihoz, és előszeretettel használja ki az alvilági kapcsolatait. Csupán néhány szösszenet a kisasszony étlapjáról: emberölés, emberrablás és árusítás, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, testi sértés, csonkítás, bankrablás, pénzhamisítás, robbantások, szökések, prostitúció, okirat hamisítások... És amit még szemed-szád kíván. Ha a városban jársz, és káoszt látsz, szinte biztos lehetsz abban, hogy ő járt ott. Általában a névjegyét is a tett helyszínén hagyja: egy szál vérben áztatott vörös rózsát.

Hobby: káoszelőidézés

Foglalkozás: igazi bűnöző

Extrák: Kiválóan bánik a fegyverekkel. Fajilag félig démon, félig ember, de démoni mivoltának nincs tudatában.

Képinfo: A kép csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 31.

Módosítva: 2014. 08. 31. 17:29:20
Módosította: lena

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).