Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Patrick Jane
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Mora

Kor: 38

Külső leírás: Már első pillantásra van benne valami, ami azt sugallja, hogy nem egy mindennapi karakter. A kisugárzásával hajlamos kényelmetlenül hatni másokra, és erre csak dob egy lapáttal, mikor megszólal. Ettől függetlenül kifejezetten helyes, ha egy egészen picit másképp viselkedne, és akarná, valószínűleg könnyedén felszedne bárkit. Nem túl magas ugyan, de egészen jó kondiban van. Az már más tészta, hogy abszolút nem tud verekedni, és a fegyverekkel sincs jó viszonyban. Ő a szavak embere, és az eszét használja. A mosolya jellegzetes, megfiatalítja és némi kölykös hangulatot ad neki, főleg mikor tényleg valami rossz fát tett a tűzre, és úgy villantja fel. Zöld szemeiben intelligencia, némi számítás, és elég sokszor fájdalom is csillog, de egyszer-egyszer öröm is. Szőke tincsei nem túl hosszúak, főleg azért, mert a végeik egészen a tarkójára kunkorodnak. Mindig ugyan olyan ruhákat hord. Három részes öltöny (nadrág, mellény, zakó) és világoskék ing, barna cipővel.

Jellem: Ahogy azt egyik főnöke nagy bölcsen megjegyezte, ő nem más, mint egy klinikai pszichopata. Legalábbis a teszt szerint, amit elvégzett rajta. Bár bőven van ebben igazság, azért sokkal több rejlik benne annál. Tény, hogy manipulatív, szarkasztikus, hajlamos játszani másokkal, és úgy tűnhet nincs is lelkiismerete, de ez csak felszín. Mélyen belül gyötrődik, majd felemészti az önvád családja halála miatt, és kiolthatatlan a bosszúvágya gyilkosuk irányába. Mindenét képes lenne sutba vágni, ha saját kezűleg végezhetne vele. Habár azért vállalta el a munkát, hogy beteljesíthesse bosszúját, azt ritkán lehet ráfogni, hogy nem végzi rendesen. Bőven megvannak a maga rigolyái, képtelen követni a szabályokat és parancsokat, önfejűen megy a saját ötletei után, de kivétel nélkül megold minden ügyet. Főként azokba fektet sok energiát, melyek ártatlanokat, gyerekeket érintenek. Félelmetesen intelligens, a memóriája páratlan, és olyan megfigyelőképességgel büszkélkedhet, mint senki más. Tudatában is van saját képességeinek, és nem egyszer tűnhet beképzeltnek emiatt. Ráadásul nem fél felhasználni tehetségét mások ellen. Sajátosan közelíti meg az embereket, szereti kihozni a belső énjüket, még ha ezért tahónak is kell lennie. Csoda, hogy még senki nem nyírta ki. Sokszor olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek, élvezi az élet apró örömeit, találomra hoz fel random dolgokat, vagy legalábbis másnak értelmetlennek tűnhetnek akkor és ott. Képtelenség követni a gondolatmeneteit. Azok viszont, akik az évek során sikeresen közelebb kerültek hozzá, nagyon jól tudják, hogy bár úgy tűnhet minden lepereg róla, valójában eléggé mélyen érző. Retteg az újabb veszteségektől, ezért se közeledik másokhoz önszántából, és még mindig képtelen volt túllépni családja halálán. Ők azzal is tisztában vannak, hogy mennyire jószívűen is tud viselkedni, még ha ezt nem is reklámozza.

Élettörténet: Anyjáról nem sok mindent lehet tudni, apja nevelte, aki egy vándorcirkusszal utazgatott. Patrickről hamar kiderült, hogy úgymond különleges képessége van. Apja röntgenlátásnak hívta, és az volt a lényege, hogy félelmetesen jó megfigyelő volt, és könnyedén vont le következtetéseket, vett észre dolgokat. Az emberek számára nyitott könyvek voltak, és ezt az apja ki is használta. Attrakcióként, a csodafiúként reklámozta a fiát, de ez egy idő után már nem tetszett Patricknek. Mikor azonban közölte, hogy nem akarja tovább csinálni, az apja közölte, hogy vagy folytatja, vagy kidobja az akkor még csak 16 éves fiút. Végül akkor szökött meg tőle, mikor megismerte a szintén cirkusznál dolgozó Angelat. A lánnyal együtt otthagyták a vándoréletet, és családot alapítottak. Hamarosan kislányuk is született, de mivel Patrick sose járt iskolába, nem volt végzettsége, a tehetségét használta pénzkeresésre. Az apja eléggé kiölte belőle a lelkiismeretet, így sikeresen el tudta adni magát látnokként, még ha ezért hazudni is kellett másoknak, hogy kicsalja a pénzüket. Minden tökéletesen működött, míg egy tv adásban nem Red John-t kritizálta. A sorozatgyilkos cserébe megölte a lányát és feleségét is. Patrick azóta megszállottan üldözi, hogy saját kezűleg ölje meg. Ennek már 8 éve, és jelenleg a CBI tanácsadójaként dolgozik. Amennyire ő megszállottja a bosszúnak, úgy tűnik Red John annyira megszállottja neki. Ahelyett, hogy megölné, pedig sok lehetősége volt már rá, inkább játszik vele.

Hobby: Felkutatni Red Johnt, mások agyára menni, megfigyelés, teázás, olvasás, alvás, klasszikus zene.

Foglalkozás: CBI tanácsadó

Extrák: **Családjával egy malibui házban élt, ami még ma is az övé. Néha ott alszik, abban a szobában, ahol megölték a feleségét, egy matracon, a vérrel falra festett mosolygós arc alatt. Általában viszont egy motelszobában tölti az éjszakáit, de aludni inkább az irodai kanapéján, vagy a felső emeleten tud.** Tea mániás, szinte mindenhol készít, vagy készíttet magának. Ha ételt lát, azt is megeszi, bár nem olyan haspók, mint egyik kollégája.** Kitűnő pókerjátékos, de csak ritkán, olyankor játszik, mikor pénzre van szüksége, vagy az ügy megkívánja.** Az egyik legjobb hipnotizőr a világon, bár kollégái nem igazán támogatják az ötletet, hogy alkalmazza is képességét. Mégis elő szokott fordulni, és nagyon jól csinálja, sokszor észre se lehet venni mit művel, mígnem már túl késő az „áldozatának”.** Nem igen szereti ha hozzáérnek, de néha megölel másokat, csak azért, hogy bosszantsa őket.** Könyv: The Mentalist.** Annak ellenére, hogy sose járt iskolába, nagyon művelt, olvasott, és kitűnően ért a zenéhez is. ** Foglalt, Uracskámnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 30.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).