Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Khanim
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rhysless

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Szemei világosak, szürkés-lilás színben pompáznak. Érdektelen tekintetével mindig kíváncsian szemléli a világot, információkat gyűjt a környezetéről, magában elraktározva azokat. A haja alapjában véve fekete, de minél több napfény éri, annál világosabb lesz – leginkább kékes árnyalatot ölt magára. Törékeny testalkatú, vékony csontozatú fiú, akit egy erősebb szélroham simán magával ragadna. Gyenge fizikumát éles eszével múlja felül. Bár gyermeknek tűnik, koránt sem az, ezt ismeretlen kora is elárulja.

Jellem: Barátságos természetű, de bizalmatlan az emberekkel, így nehezen megközelíthető személyiség, de ha valaki belopja magát a szívébe, azért az illetőért bármire képes. Alapjában véve csendes, nehezen lehet felbőszíteni, de ha kihúzzák nála a gyufát, akkor mindenki meneküljön, ki merre lát. Olyan látásmóddal rendelkezik, amire mindenki rácsodálkozik. Kiáll az igaza mellett, nem szereti a hazugságokat, mindig tiszta lappal játszik. Őszinte, néha bántóan az ember szemébe mondja az igazságot, mert nem szereti áltatni az embereket.

Élettörténet: Khanim igazi rejtély, nem sok mindent tudni róla. A múltja egy sötét káosz, nem tudni, hogy mikor és hogyan születet, vannak e szülei, testvérei, rokonai. Ahogyan az sem világos sokaknak, hogyan is lett belőle nimfa. Ember volt régen vagy már alapból az erdők védelmezői közé született? Még nimfa társai is elzárkóznak tőle, így szegény fiú magányosan tengeti mindennapjait a természetet járva, de mivel van egy hűséges barátja és a Föld bármely erdejét meg tudja látogatni, így sosem unatkozik. Khanim teljes mértékben kihasználja nimfa képességeit, akár merre jár, mindig, mindenhol meggyógyítja a növényeket. Munkája terén odaadó, mindig elvégzi a kiosztott munkát. Hogy mi a napi teendője, azt egy levélben kapja meg a nimfák vezetőjétől, ugyanis még ő sem hajlandó személyesen találkozni Khanimmal, pedig egy jó uralkodó minidig személyes kapcsolatot ápol az alattvalóival.

Hobby: Khanim imádja a virágokat és mániája új még ismeretlen példányokat keresni, vagy pedig egyedi növényfajokat keresztezni. Igazi botanikus.

Foglalkozás: nimfa - természetgyógyító

Extrák: Van egy Goshu nevű nyuszija, aki a legjobb barátja.

Képinfo: Mivel ezt a képet már nagyon régen találtam és a képkereső sem igazán segédkezik abban, hogy megtaláljam a forrást, így a kép eredete ismeretlen, de annyit biztosan állíthatok, hogy nem én rajzoltam ezt a karaktert. (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 30.

Módosítva: 2014. 08. 30. 16:43:42
Módosította: Rhysless

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).