Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Bae Jung Kim
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ash

Kor: 17

Külső leírás: Nem olyan magas mint a többi társa az iskolában, sőt náluk jóval kisebb, törékenyebb. Nagyjából a lányokkal vetekszik az alkata, a viselkedése és a testmagassága is. Világos ruhákat hord, inkább a testhezállóbb darabokat kedveli, valamint preferál mindet, ami mű. A kedvenc előadója Nicki Minaj, a példaképe pedig az „élő Ken babaként” elhíresült modell férfi, akin szinte minden szilikon. Tervezgeti, hogy feltölteti amúgy is telt ajkait, amit gyakran ki is hangsúlyoz szájfénnyel. Szemöldökét szedi, haját hidrogénezteti és a lehető legfehérebb platinára festeti. Szeret más lenni, azonban külsejével nem igazán emelkedik ki Dél Korea színes kavalkádjából.

Jellem: Amilyen a külseje, na pontosan merőben ellentéte a belseje. Mondhatnánk, hogy csendes, de egyáltalán nem az. Cserfes, szeret bolondozni, tanácsokat osztogatni és próbálni segíteni másoknak. Szívén viseli a csúnyák sorsát, vannak kattanásai amikor mély depresszióba zuhan, de aztán egy csokis sütivel hamar ki lehet lábaltatni ebből a helyzetből. Bár nem tetszik neki az alkata, és minden egyes nap hangoztatja, hogy ő bizony anorexiás lesz, sajnos legjobb barátja egyhamar le is tudja beszélni erről egy egyszerű „pizza?” felszólalással. Imádja a nyugati kultúrát, majmolja is őket, és nem is titkolja, vágyik oda. Könnyen befolyásolható, hamar szerelembe tud esni. Ha valakibe bele van zúgva elég hülyén tud viselkedni, ő az a tipikus szemellenzős szerelmes. Hajlamos egy-egy függőségnél (legyen az szó játékról, stílusról, vagy szerelemről) hanyagolni a barátait. Nincs olyan jóban a szüleivel, ettől függetlenül féli és tiszteli őket. Jó tanuló az iskolában, és az artista képzőben is kiváló teljesítményt produkál.

Élettörténet: : Bae történetében nincs semmi egyedülálló, vagy különleges. Megszületett, a szülei felső réteg béli gazdagok, akik elkényeztették csemetéjüket. Igen hamar beletörődtek a gyermekük másságába, tekintve hogy három évesen már édesanyja sminkes készletét majszolta (szó szerint) a gyerek. Így aztán kifejezetten örültek is, amikor rá két évre egy szintén gazdag család költözött a szomszédba, akinek egy hasonló korú jóval fiúsabb gyereke volt. Bae szinte azonnal bele is habarodott a kisfiúba, éjjel és nappal vele volt. Rengeteg dolgot tanult tőle, megfickósodott egy kicsit. Amolyan testőrnek használta, ha az oviban elvették a játékát, rögtön az ő kis barátjának sírt, aki kegyetlenül megtorolta a Baet ért veszteséget. Ez nagyobb korukra sem változott. Oly annyira összenőttek, hogy mára ők a legjobb barátok, bármit megosztanak. Talán, sőt biztosan szerelmes ráadásul reménytelenül a mi kis hősünk legjobb barátjába, azonban ezt soha sem mondaná el neki. Előbb nyelne sósavat.

Hobby: Edzés, bloggolás, lógás a legjobb barátjával

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Hat éves kora óta jár artista képzőbe. Nem gondolt még rá komolyan, mint egy munkára, azonban rettentően élvezi, és tetszik is neki. A kötéltáncot különösen kedveli, így azt csinálja az esetek 90 százalékában. Mindemellett elég hajlékony. Szűz, még egyáltalán nem volt párkapcsolata, de eljátszott már a gondolattal, hogy legjobb barátjával hogyan veszítené el. Mindemellett divat blogot vezet, ahova előszeretettel postolgatja is a vele történt napi eseményeket. Meglepően sokat ír egy bizonyos „fiúról” akit soha sem nevez nevén.

Képinfo: Az eredeti kép alkotója zropnt, de a képet én szerkesztettem karakternek megfelelően (http://)

Engedélyezve: 2016. 07. 19.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:38:20
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).