Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ignis - Amanda Readnes /kitalált karakter/
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Hosszú tűzvörös hajzuhatag keretezi jellegzetes vonású arcát és erős kontrasztot von, de mégis pazar összhatást ér el sápatag márványos bőrével. Szemei élénk barnák színük már már a folyékony aranyra emlékeztető. Szemeit általában lilás, kékes, és erőteljes fekete sminkkel kontúrozza. Csábos telt ajkai bűnre csábítják a férfiakat. Vékony testalkatú, de izmos a kemény munkától és a sok edzéstől. Sápatag bőrét még jobban kiemelik fekete ruhadarabjai mely a csoportja egyik fő jellegzetessége. Telt kebleit nem szokta takargatni, szereti a kihívó de kényelmes ruhadarabokat. Köldökében egy fekete pók piercing található, jobb szemöldökében pedig egy sima fekete karika. Bal karját a vállától kezdődően a csuklójáig nonfiguratív körtetoválás díszíti. A hátán a lapockái alsó vonalával megegyezően lefelé egy a háta felső részét lefedő fekete műalkotás díszeleg. Jobb bokája körül pedig két egymással párhuzamos fekete gyűrű.

Jellem: Akaratos lány, mindig eléri azt, amit akar és mindig a maximumot hozza ki magából, hogy meg tudja valósítani az elképzeléseit és a célkitűzéseit. Ha elért valamit új célt szemel ki magának, amiért küzdhet. Szerinte az élet mit sem ér célok nélkül. Nem kerget ábrándokat és álmokat, szerinte olyan dolgokra kell fókuszálni, ami elérhető és megvalósítható. Első ránézésre barátságtalannak tűnhet, de valójában szeret új ismeretségeket kötni és új emberek megismerni, de ennek ellenére nem nyílik meg olyan könnyen és titkait mindennél jobban őrzi. Kevés ember van, akivel ezeket megosztja. Nehezen tűri ugyanakkor az árulást és a hazugságot, mindennél többre tartja a bizalmat és az igazság megismerését. Elkötelezett jellem, kitart, amellett, amiben hisz és kitart azok mellett, akik ezt vallják és képes állást foglalni és azt szilárd alapokra helyezve megtartani. Hite megingathatatlan. Hisz abban, hogy az emberek megérdemelnek egy második esélyt, ha hibáztak, és hisz abban, hogy a fájdalom és a kín csak erősebbé tesz. Hisz abban, hogy az emberi összefogás és a bajtársiasság a mozgatórugója lehet ennek a világnak. A bátorságot mindennél jobban becsüli. A félelmet természetesnek tartja, de hisz abban, hogy ezeket a félelmeket le kell küzdeni és szembe kell velük nézni annak érdekében, hogy teljesen ki tudd bontakoztatni a tehetségedet és az erődet. Kreatív lány, mindig talál valamit, amivel ki tudja vágni magát a különféle helyzetekből.

Élettörténet: Amanda két csoportváltó gyermeke, bátyjával Frederichhel együtt. Anyja egykor a műveltek csoportjába tartozott, apja pedig egykor barátságos volt. Amanda az Őszinték csoportjába született és már kiskorától kezdve nagy reményt fűztek hozzá és bátyjához is, hogy képesek lesznek csoportjuk hasznára válni. Frederich mikor 16éves volt és sor került arra, hogy válasszon a Bátrakat választotta. A család nem viselte el gyermekük döntését így minden bizalmukat Amandába fektették. Aki már egészen kicsi kora óta tudta, ő nem akar oda tartozni. Ki akar törni a szülei elvárásai alól és szabad akar lenni. Az Alkalmassági Vizsga napján nem kaptak egyértelmű eredményt a részéről. Őszinte és Bátor ez a kettő jött ki neki. Nem tudta mitévő legyen. A vizsgabiztos megbuherálta az eredményt, így hivatalosan Őszinte lett. Amanda azonban már akkor tudta, hogy ő a Bátrakat fogja választani. Így mikor eljött a nagy nap elhagyta a családját és új életét és vágyait követve a Beavatás első részén sikeresen túljutott. Mikor le kellett ugrani másodiknak ugrott. Attól a lánytól, aki abban az évben segédkezett a kiképzésben az Ignis nevet kapta, mert szerinte mikor zuhant a haja úgy terült el körülötte akár a lángoló tűz. Későbbiekben jó barátságot ápolt a lánnyal és kiderült, hogy egykor művelt volt. A kiképzés során jóba lett két másik csoportváltó Őszinte fiúval. A verekedésben eleinte nem volt jó, ám elkezdett esténként kilógni erősíteni és edzeni ennek köszönhetően pedig hamar az egyik legjobb lett. A késdobálást is remekül elsajátította. Fegyverrel lőni meg egyenesen utál, nem céloz rosszul csak nem szereti, így mindig hord magánál egy csomó kisebb kést és dobócsillagot. A művelt kiképzőjétől, pedig elég sokat megtudott az emberek gyenge pontjairól. Ismer olyan pontokat is, amikre ráütve azonnali törést lehet okozni, vagy bénulást, esetleg ájulást. Az első hete után tetoválásokat varratott magára, hogy teljesen elszakadjon a múltjától. A pók piercinget pedig a kiképzőnőjével együtt csináltatta a barátságuk szimbólumaként. Bátyjával nagyon jó viszonyt alakított ki és gyakran lógnak együtt.

Hobby: ivászat a haverokkal, néha tetovál, edzés

Foglalkozás: Bátor

Extrák: Köny/film: Beavatott;Lázadó;Hűséges -trilógia- ****

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 27.
2016. 04. 25.

Módosítva: 2016. 04. 22. 22:40:05
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).