Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Senick Yesirn
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Ash

Kor: 96, még fiatalnak számít

Külső leírás: Fajának tökéletes, és csodálatos képviseltetője. Hosszú füleit ezüstös, vékony szálú haja eltakarja, mely derekát nyaldossa. Bőre fakó, a legtisztább szűz hóhoz hasonlítható. Szemei a tengerszemek kékségével vetekszenek, ajkai rózsásak akár csak orcái. Orra egyenes, csontos a vége. Az elfek között saját népcsoportja messze földön híres gyönyörűségéről, azonban a királyi család tagjaként jóval túltesz a többieken. Leginkább ruháin látszik magas rangja, és mivolta. Ibolya szín textilje felett ezüstözött, acél páncélt hord, ruhái szegélyei aranyozottak. Fejfedőnek tollakat, illetve tavi kincseket szokott hordani. Mindent, mely emelheti szépségét.

Jellem: Büszke férfi, aki a vérvonalat, és a birodalmat mindennél előrébb tartja. Apját tiszteli és szereti, utasításait soha sem kérdőjelezi meg, még ha az nem is tetszik neki. A barátaihoz, és a családjához hűséges, megfontolt személy. Mindent okkal tesz, szerettei védelmében bármire képes, ha kell még ölni is fog, ahogy már egyszer megtette. Határozott jellemként könyvelhető el, kiváló stratéga háborús időkben, békében pedig biztos kezű kormányzó. Nem szereti a csábításokat, kalandozásokat, stabil pontnak számít a párkapcsolatban is. Legnagyobb szerencsétlenségére már réges-régen tudja, hogy a női nem egyáltalán nem vonzza, és sajnos a törékeny férfiúk sem. Sokkal inkább foglalkoztatják a szép szál legények. Ezért is fél annyira a tűznél is jobban a házasságtól, melyre kényszerítette apja.

Élettörténet: Senick erdei elfnek mondható, azonban azok közé tartozik családjával, akik sokkal inkább kedvelik a vízpartot, mint a sűrű rengeteget. A Yesirn dinasztia már majd egy évezrede foglalta el a Rhün tenger melletti szurdokot, erdőivel, völgyeivel együtt. Az uralkodó ház szépen kiépítette a birodalmát, így az egész területet elfoglalták. A szurdok hordái, a tengerszem elfei és a hegyek lábainál lévő törzsek felett egyaránt uralkodott a Yesirn klán. Szép lassan kiépítették birodalmukat, békét kovácsoltak, és összetartozó népeket. Egy szövetségre lépés során ismerte meg még gyermekként egykori legjobb barátját, aki egy jégelf volt. Érthetetlen okok miatt barátja elütött sokban tőle, talán pontosan ez vonzotta annyira. Azonban némi hatalmi viszálykodás hatalmas háborút robbantott ki a két „királyság” között, és a békés elfek harcba szálltak. A vérontás rengeteg áldozatot szedett, többek között a két fiú közös tanítóját is. Talán azért is ennyire megrázó ez, mivel a számukra oly kedves ember torkát (máig is tisztázatlan körülmények között), de maga Senick vágta el, méghozzá barátja szeme láttára. Nyilván ez lehetett idilli kapcsolatuk vége. A háború hamar elült, és hosszas tárgyalásokat követően végül is úgy döntöttek, egyesítik a két külön népet, hogy egy hatalmas birodalomként funkcionálhassanak. Ebben kéne Senicknek asszisztálni, azonban neki nem fűlik hozzá a foga. Nem szereti a hideget, a fagyot sem, legkevésbé pedig a félelmetes, fekete szemű, körmű és vérű harcosokat. Fél tőlük.

Hobby: A művészetben, táncban, természetben éli ki magát. A szépség gyönyörködteti, és szórakoztatja.

Foglalkozás: Herceg, stratéga a tanácsban

Extrák: Népének hercege, valamint a katonai tisztségek egyik legmagasabb posztját tölti be, stratéga.*** Retteg a hidegtől és a sötétségtől, úgy érzi ez teljesen elszívja a fényét, dicsőségét, ezért sem szereti északot. Fél attól, hogy fiatalsága és szépsége elenyészik a fagyban ,elvégre egyetlen gyümölcsfa sem tud rügyet bontani és gazdag termést hozni, ha lefagy a szára.*** Tudja magáról, hogy meleg, ezért is retteg annyira a frigytől, melybe belekényszerítették.*** A nagy háború során még nem élt.*** Legjobb barátjához gyengédebb érzelmek is fűzik, azonban ezt soha nem vallaná be a tőle annyira eltérő férfinek.*** Még érintetlen.*** Könyv: Gyűrűk ura – Tolkien--Általam kitalált személy, nem szerepel a regénysorozatban.

Képinfo: tincek-marincek (http://)

Engedélyezve: 2016. 07. 09.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:13:31
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).