Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sariel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: Több ezer

Külső leírás: Hosszú selymes fekete tincsei, a derekát simogatják. Tekintete sötét, s feneketlen, akár a kút mélye. Arca nem csinos, mint sok angyaltársáé volt, hanem markánsan vonzó. Orra kissé nagy, de ez nem igazán érdekli, ahogy a borotválkozás sem. Elvégre az erdőben ez kit zavar? Napbarnított bőre alatt szilárd izmok húzódnak. Magas alakjára, csak a régen az angyalok között népszerű hosszú ágyékkötő simul. Csak ez, a halhatatlansága, s a hollószín tollakkal borított szárnyai emlékeztetik arra, ki is volt valaha. Hosszú sötét karmai vannak, melyeket hiába is vágna le, hisz mindig visszanőnek.

Jellem: Naiv, s jóindulatú volt, ezért azonban súlyos árat kellett fizetnie. Mióta megbukott egyedül van, s ebbe belekeseredett. Folyamatosan marcangolja magát, mert szerelmétől elszakították, s neki az érzéseit soha nem mondta el. Retteg már a saját erejétől, és mindenkit kerül, élőt, holtat egyaránt. Lelkének a földi természet kincsei hoznak csak megnyugvást, de az is pusztán ideig óráig. Utálja magát, és nem tud mit kezdeni azzal, hogy elszakították az otthonától.

Élettörténet: Együtt teremtetett az első angyalokkal, s velük is élt sokáig. Egész pontosan addig, míg le nem küldték a többi felvigyázóval együtt a földre. Boldogan tetteleget a feladatainak, s segített az embereknek, azonban a legtöbb társa szerelembe esett a földi asszonyokkal, míg ő visszavágyódott a Mennybe. Naivan bízott Satanael-ben (Samyaza/Sátán), s megmutatta a halandóknak a föld jeleinek, s a Hold útjának titkait. Nem tudta, hogy rosszat cselekszik. Egészen addig nem is értett semmit, míg meg nem született az első nefilim (félig angyal, félig ember óriás). Akkor elborzadt társai tettétől, s jelentette odafenn, de már késő volt. Ő is bűnt követett el, s ezért bukottá vált, a Pokolba taszíttatott Luciferhez, de a szárnyait nem tépték le, mert nem állt ellen. Ő azonban a földön maradt, s egy általa kialakított, emberek számára láthatatlan erdős részen éldegél, ahol önostoroz, s bűnbocsánatot tanúsít, amit Énoch-hal meg is üzent, de Isten nem bocsátott meg sem neki, sem a társainak, mind a mai napig. Hatalmas ereje miatt, mind Lucifer, mind Satanael gyakran küldenek hozzá követeket, hogy térjen végre észhez, s szálljon alá a Pokolnak.

Hobby: Önostorozás, imádkozás, vágyódás

Foglalkozás: Bukott angyal, remete

Extrák: Szerelmes Raphael-be, aki egykoron a társa volt. A felvigyázó, és a kegyelmes halál angyala volt.

Képinfo: Nem saját mű, csak szemléltetés végett van. (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).