Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kurosawa Sainou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 26

Külső leírás: Termete miatt eléggé feltűnő jelenség Japánban, ahol az átlagmagasság a béka seggét verdesi, mert igazi tömegből kitűnő jelenségként 196 centi magas, amelyhez széles vállak, ennek következtében tekintélyesnek számító testsúly is párosul (98 kg). Ennek ellenére nem kövér, igaz, nem is csontkollekció, picit izmos, de tényleg csak nagyon enyhén, különösen a karja és a vádlija. A vádlija azért, mert szeret sokat sétálni, különösen, ha begőzöl és ki akar kapcsolódni, a karja meg nos… zongoráztatok már merev tartással naponta akár 4-5 extrémebb esetben 7-8 vagy akár 9 órát is, mellé kis pihenésként begőzölve festeni? Na, a karja ezért. (Ebből ki lehet következtetni, hogy nem tipikusan testépítősen szépre formált sportolóizmai vannak, hanem egyszerűen csak vannak láthatóbb izmai). Arca durva, szögletes, de kifejezetten férfias, kissé európais beütésű - talán ezért is szereti vonásait nyers voltuk ellenére. Bár szemöldöke sűrű és elég sötét, emiatt tekintete elég vadnak tűnik szintén, szép ívű szeme lágyít az összképen, koncertjein ezért is szokták sminkesei kiemelni, igaz, a hétköznapokban is épp elég hangsúlyt helyez rá hosszú szempillája, amely kellemesen keretezi. Haja hosszú, tépett fazonú főleg azért, mert ha rájön egy-egy igénytelenebb periódus, az sem látszik meg rajta nagyon, miközben elég divatosnak mégis egyben lázadóbbnak számít. Általában elegáns ruhákban jár, igaz, kifejezetten öltönyben - igazából frakkban - csak a koncertjein és kiállításain látni, ennek ellenére az ingeket, vászon- és bársonynadrágokat kedveli. Nem túl nagy dobra vert perverziója a bőrcuccokhoz való vonzódása, abból is van szettje. Cipői mind egytől egyig jó minőségű, kényelmes, drága darabok szintén az elegánsabb vonalból. Minimum mind igazi bőr, színük viszont egész széles skálán mozog annak ellenére, hogy a barna és a fekete a kedvence. Ékszereket ritkán hord, a különlegesebb öveket viszont kedveli.

Jellem: Művészlélek - legyintenek rá, de igazából egy nagyra nőtt elkényeztetett gyerek a felnőttek praktikáival és aljasságával. A társadalom felé elfogadott arcot mutat. Persze szivárognak ki körülötte is botrányok, de kellemesnek ható megjelenésével elfeledteti ezeket, művészetének erejével pedig kárpótol is bárkit - na jó, csak majdnem mindenkit. Valójában az a típus, aki így vagy úgy, de megszerzi, amit akar, s a kendőzött aljasságoktól sem riad vissza ennek érdekében. Társaságnak felületesen kellemes, sőt, kifejezetten szórakoztató, hiszen művelt, szellemes, még romantikára is képes teljesen őszintén, ugyanakkor jobban megismerve kiérezhető a tettei mögött megbújó sötétség. Nem igazán gonosz szándék, mivel nem azért cselekszik úgy, ahogy, mert bárkinek is ártani akarna, épp csak nem képes többnek látni másokat saját birtokában lévő tárgyaknál, s akit egyszer megszerzett, annak rendelkezésre kell állnia, míg ő maga nem dobja el, akármi is legyen. S ha ezt nem teszi meg… nos, tesz róla, hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő. Pszichopata - a rossz hír, hogy mondható rá, igaz, az enyhébb fajtából való, de ez aktuálisan fizikailag midnen jóval elhalmozott, valójában lelki terrorban tartott “kedvenceit” nem vigasztalja. Zsenialitása miatt egyébként is hajlamosabb az őrület szélén táncolni, egy-egy zeneműve vagy épp mesterműként kategorizált festménye kifejezetten beteges lelkivilágról árulkodik, de mivel ő művész, egy pszichológus sem képed el, pedig lehet, nem ártana. Kimondottan hagyományos barátai nincsenek, csupán az ingyenélő léhűtő és saját maga általa kiválasztott “szerencsések” veszik körül. Igaz, a látszat ellenére a legtöbbször nem is szereti a nagy társaságot, többre becsüli, ha egész elmerülhet a saját világában.

Élettörténet: Gazdag politikuscsaládba született egyetlen gyermekként. Nem meglepő emiatt, hogy eléggé el lett kényeztetve, s már gyerekkorában is roppant akaratos, makacs, és öntörvényű volt. Nehezen tűrte a korlátokat, sok borsot is tört minden nevelője, de még szülei orra alá is nem egyszer hozva kellemetlen helyzetbe karrierista apját. Viszont kettős tehetsége is már korán megmutatkozott. Bár csak öncélúan kalapálta a zongora billentyűit, kellemes dallamokat csikart ki belőle mindenféle zenei tanulmány nélkül - ezt a szülők gyorsan pótolták is, hogy kis Sainoujuk immáron tudatosan klimpírozhasson. Emellett hiperaktivitását kezelendő rajzos terápiás foglakozásokon megmutatkozott rajztehetsége is. Tulajdonképpen életét ennek a két dolognak szentelte - kellett szentelnie. A határvonal vékony, mivel szülei tehetségét felismerve ráerőltették az ilyen irányú ismeretek elsajátítását, ugyanakkor maga is belefektetett sokkal több mindent, mint bármi másba, így mondható, hogy elfogadta ezt a sorsot. Hamar be is futott, már 16 évesen világturnékra indult, és 18 évesen tartotta az első önálló kiállítását. Magántanuló volt mindig is, így nem sok korabeli barátja volt, általában azok is apja “holdudvarából” kerültek ki, talpnyalók hasonlóan idegesítő gyermekei. Nem is nagyon kedvelte őket, a legtöbbet viszonylag hamar elmarta magától, vagy elérte, hogy a szülei ne engedjék hozzá - például azzal, hogy belerángatta ártatlan áldozatát csínytevéseibe, balhéiba. Irányíthatatlannak tűnő természetével elérte, hogy mindent megkapott, amit csak akart magának, nem egyszer akár lényegében embereket is megvásároltak számára kilóra. Manapság már ugyan nem látszik rajta, hiszen érett ésszel képes viselkedni, ha érdekei azt diktálják, és csak úgy tud célt érni, de még ma is eléggé öntörvényű. Szereti széppel körülvenni magát, ami meghozza az ihletét - azt viszont eltusolják róla, hogy ezt a “szépet” tudatosan vagy tudattalanul, de imádja tönkretenni, figyelni, ahogy hervad, és ebből ihletet meríteni. Szadista? Lehet. Attól függ, mit értünk rajta, egy biztos, bár képes őszintén szeretni, mégis az a szerencsés, akit zsigerből utál.

Hobby: séta

Foglalkozás: művész

Extrák: Senki sem tudja róla, de mániákus gyűjtő - minden olyasmit maga köré halmoz, ami inspirálja, és attól nem hajlandó megválni, legyen az tárgy vagy épp ember. De épp ilyen kegyetlenül hajít ki bármit, ha az akadályozza művészi kibontakozását, és inspiráció helyett dekoncentrálttá teszi. * Sasha Kira Asuharájához

Képinfo: alkotó: o’sanna - a képet kaptam, így linket nem tudok adni (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 14.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:06:56
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).