Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Theodore Melon
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Honey

Kor: 19

Külső leírás: Középmagas, karcsú, de izgalmasan kidolgozott testű fiatalember. Látszik, hogy ad magára, mindig elegáns és kifogástalan a külseje, pontosan tudja, hogy emelje ki az adottságait. Magával szemben rettentően kemény, csakis a tökéletessel elégedik meg, ezt tükrözi a ruhatára, az edzésprogramja, a haja, a mosolya. Az arcéle elegánsan metszett, mégis finom áthajlásokkal, mindenhol szimmetrikusan tökéletes. Ajkai, ha nem figyel, gyakran konokul összepréselődnek, bár a mosolyáért ölni lehet, meg kell dolgozni érte. Patyolatfehér bőrét kiemeli az éjfekete, enyhén hullámos, dús haja, amelytől még inkább ragyog az igazi nefelejcskék szempár. Ha nő lenne, egy pillantásáért ölnék egymást a férfiak, de így sem panaszkodhat: külseje adta előnyöket és a hozzá csatolt gesztusokkal mindent el tud érni, amit csak akar.

Jellem: Senki sem születik szörnyetegnek, mindenki valakinek a kicsi fia. Így volt egy Theodore-ral is, bár őt a szülőanyja nem kezelte gyerekként. Rendkívül intelligens, hamar megtanulta ellátni magát; uzsonnát csomagolt magának az iskolába, rendet tett maga körül... nem nevezhető tisztaságmániásnak, de szereti, ha körülötte tökéletesen rendben vannak a dolgok és mindent ő irányít. Aljasul ki tudja használni az embereket, lelketlenül tapossa meg azt, aki nem hasznos a számára, az egyik percben kedves, a másikban gond nélkül hagyja faképnél az illetőt. Az ő kedvessége nagyon sokba kerül... Tudja, hogy az emberekre nem lehet számítani, hát ő sem könyörül senkin, aki az útjában áll. Könnyedén észreveszi az emberi sunyiságot, ha hazudnak vagy ha titkolnak valamit, az emberek gyenge pontjait lelkifurdalás nélkül használja ki. Egyetlen dolog fontos neki: Önmaga. Magától nem sajnál semmit, legyen az ruha, utazás, könyv, kényeztetés.

Élettörténet: Kispolgári, proletár dolgozó család véletlenül becsúszott gyereke. Apja rendszeres programja a munka, azután a kocsma, utána haza. Az anyja hasonlóan járt, csak az ő repertoárjából kimaradt a munka: napközben elment ide-oda, bingózni. Takarítás, gyereknevelés, ezek egészen másodlagosak voltak a számára. Theodore rendkívül okos gyerekként hamar tudatosította, hogy a szüleitől semmit nem várhat, némi anyagi juttatástól eltekintve. Magát fejlesztette, rendszeresen járt az iskolába, szinte ott is tanult meg, mert otthon nem tartotta megfelelőnek a környezetet. Hideg, távolságtartó, csendes kisfiúként járta végig az iskolát, akire mégis felfigyeltek a korához képest szokatlan koravén gondolkodásmódja és a letisztult viselkedése miatt. A külseje sem volt épp elhanyagolható, hamar rájött, hogy egy szép mosolyáért és némi hízelgő szóért bármit megkap, ha elég ügyesen csavarja a szót. A szüleit nézve pedig eltűnődött: tanulhat, dolgozhat, hogy aztán neadjisten' minimálbérért húzza az igát valahol, vagy egy csomó - szerinte - retardált kollégával kelljen harcolnia egy irodában, hogy megvegye magának, amit akar és amire vágyik, vagy kissé drasztikusabb módszereknek is utat engedve hamar meggazdagszik. Ismerve az embereket pontosan tudja, hogy mindenki a perverzióinak és a vágyainak van alávetve, ő pedig elegánsan ki is használja ezeket a réseket. Természetesen mindennek alaposan meg is kéri az árát...

Hobby: olvasás, tanulás, távúton végzi az egyetemet, kettőt is párhuzamosan.

Foglalkozás: luxusprostituált

Extrák: Nagyon hamar tanul meg bármit is, legyen az nyelv vagy tananyag // Mindig tökéletesen elegáns, nem hagyja, hogy bármi elrontsa az első benyomást, szereti lenyűgözni az embereket // Nem beszél a családjáról, a múltjáról, az eredeti nevét sem árulja el senkinek // Drága a figyelme, de minden pénzt megér // Quinn-nek szólíttatja magát, legalábbis az "ügyfeleinek" ezt a nevet adja meg, mint elérhetőséget // Nem visz ügyfeleket a lakására, vagy a megrendelő fizet egy olyan hotelt, amely megfelel az ízlésének, vagy - kivételes esetre - van egy erre bérelt lakása, aminek köze sincs az eredeti lakcíméhez // Van egy hollófekete, kék szemű macskája, az egyetlen, akihez őszintén kedves és fontos neki.

Képinfo: deviantart, Dark134 (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).