Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Sebastian Dragonwood(Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: AngelBloodDestinyy

Kor: 19

Külső leírás: Bastian egy igazán feltűnő jelenség, még az árnyvadászok között is. Ébenfekete hajával, és felemás szemeivel igencsak kedvelt bámulni való az emberek, és más lények számára egyaránt. Pedig ő nem szeret kitűnni, sőt, szinte gyűlöli, hogy képtelen észrevétlen maradni, de még sem tesz ellene, hiszen felmenőitől örökölt testi jegyeit szívesen, és büszkén viseli. 190 cm-ével és izmos, kidolgozott testével igencsak férfiasnak mondható, a maga 19 életévével ellentétben. Az egykor tökéletes, selymes bőrét mára már nagyrészt beborítják a rúnák, harc közben szerzett sebek, és azok a jellegzetes fehér hegek, amelyek minden árnyvadász szerves részei. Fiatalsága ellenére az arcán már most látszódik az a bizonyos megviseltség, ami általánosságban csak a felnőtt, középkorú árnyvadászokon szokott. Állandó viseletei a fajtájához hűen, a fekete, bőr- vagy akár más, rugalmas anyagokból készült egyszínű, fekete ruhái, és persze az ahhoz tartozó irónja, és számtalan fegyvere.

Jellem: Bastian egy igazán kedves, és vicces személyiség, a barátaival. Az idegenekkel ugyanis rendkívül bizalmatlan, gunyoros, és rideg, de persze mindig tudja, hol a határ, hiszen e fajta „bizalmatlanság” az idegenek felé csupán az ő, és a szerettei testi épségét szolgálják. Nehezen bízik meg bárkiben is, de ha az illető elnyeri a bizalmát, akkor az a bizalom onnantól fogva örökké tart. Rendkívül bátor, és önfeláldozó is, számára a szerettei biztonsága minden máshoz képest elsőbbséget élvez, gondolkodás nélkül adná az életét bármelyik barátjáért. A harcban mindig összeszedett, és megfontolt, sosem cselekszik elhamarkodottan, kivéve, ha úgy látja, hogy mások veszélyben vannak. Neveltetésének köszönhetően rendkívül udvarias, és tisztelettudó, de ha valami nem tetszik neki, akkor így is hangoztatja véleményét. Elég őszinte típus, nem szokása a hazudozás, kivéve, ha a helyzet mindenképpen megkívánja, és esetleg nem okoz később komoly gondot.

Élettörténet: Bastiant egészen születése óta az árnyvadász életre nevelték. Idrisben nőtt fel, a város szívében, egy hatalmas házban, hiszen a családja már szinte ősidők óta rendkívül befolyásos. Egyedüli gyermekként a szülők rengeteg időt tudtak rá, és a taníttatására szánni. A szokásokhoz híven 12 évesen megkapta az első jeleit, majd a Londoni intézetbe küldték, hogy ott kezdje meg már teljesen kiképzett árnyvadászként az életét. Az ottani intézetben élőkkel elég hamar összebarátkozott, és új családjaként kezelte őket. Persze rendes szüleit is szívesen látogatta, amikor csak ideje engedte, hiszen ők továbbra is Idrisben éltek, ott pedig inkább politikai ügyekkel foglalkoztak. Bastian egyre csak nőtt, és már kicsi korában is észre lehetett venni rajta, hogy ő bizony remek árnyvadász, de ahogyan nőtt, egyre inkább kiütközött nem mindennapi tehetsége. Gyors volt és halálos. Harcostársaival 4en már teljesen összeszokott csapatnak számítottak, legjobb lány barátjával, Violet-el parabati voltak, egészen addig, amíg a lány egy nagyobb démon támadás során életét vesztette. Bastian eléggé maga alatt volt, úgy érezte, az ő hibája, amiért nem mentette meg – pedig nem is tudta volna, hiszen ő maga is majdnem otthagyta a fogát - de életstílusával az is együtt járt, hogy tovább kell lépnie. Idővel sikerült neki feldolgoznia a lány halálát, azóta pedig rengeteget fejlődött.

Hobby: Fegyverek gyűjtése, a barátaival lenni

Foglalkozás: Árnyvadász

Extrák: A Londoni intézetben él, ahol jelenleg vele együtt 9en vannak. ~ Kedvenc szeráfpengéjét a legendás Ithuriel-ről nevezte el. ~ Rendkívül befolyásos, és nagyhírű családból származik, ősei irtották ki a sárkányok faját. ~ Felemás szemét felmenőitől örökölte, apjának hasonlóan felemás színű szeme van ~ A nők terén nem igazán kamatoztatja lehetőségeit, épp mikor kedve tartotta néha volt 1-2 1 éjszakás kalandja, de semmi több, szerelmes még soha sem volt. ~ Titokban az egyik legjobb barátja egy vérfarkas lány, Maggie, akinek egy küldetés során mentette meg az életét ~ Nem igazán szereti, ha a rendes nevén szólítják, így mindenki csak Bastian-nak hívja ~ Könyv/Film: Végzet ereklyéi

Képinfo: A képet nem én készítettem, csupán illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 11.

Módosítva: 2014. 08. 10. 22:30:51
Módosította: AngelBloodDestinyy

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).