Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Donovan Colberg
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 32

Külső leírás: Ő a FÉRFI. Csupa nagybetűvel. Szőkésbarna tincsei lazán omlanak alá vállaira, s gyakran kócolódik össze, de ez őt nem zavarja. Szeme zöldebb, mint a borostyán levele. Ajkai teltek, orra egyenes vonású. Arca fiatalos, amit kimondottan nem kedvel,hisz van benne valami igazán kölykös. Gyakran "felejt el" borotválkozni, így szinte mindig borostás. Máshol sem alkalmaz "esztétikai ápolást". Kimondottan magas (198cm), és izmos, ami nem is csoda, hiszen egyedül viszi a boltot, és ehhez kell az erőnlét. Testén látszik, hogy nem a kondiban fújatta fel magát.

Jellem: Magának való, kissé bogaras fickó. Jobban szereti a saját kis állatkáit, mint az embereket. Ha emberek közé megy mosolyog, és elrejti az érzéseit. Kissé magányos, emiatt pátyolgatja annyit kedvenckéit. Védelmező típus, aki szeret segíteni a gyengébbeken, ám a gyengédséget örömmel fogadja.

Élettörténet: Az átlagosnál is átlagosabb élete volt. Apja egyszerű középosztálybeli munkás, anyja asszisztensnő. Húga idegesítő plázacica, foglalkozása szerint titkárnő. Gyakran pumpolja pénzért a testvérét, aki néha ad is neki. Van egy öccse is, akit a szülei imádnak, de vele sincs jóban. Szintén pénzért jár hozzá, de neki nem szívesen ad, mióta a fiú megjárta a börtönt. Gimnázium után egyből elment egy egyszerű tanfolyamra, ahol kitanulta a szakmája alapjait. Csakhamar nagy hírnévre tett szert, hiszen hihetetlenül sokat termelnek kis zümmögő barátai. Szüleitől hamar elköltözött, és most egyedül él egy nagy házban, egy mező szélén, ami szintén az övé. Voltak alkalmi kapcsolatai, de igazán sokáig egy sem tartott.

Hobby: Szaklapok olvasgatása, séta, netezés

Foglalkozás: Méhész

Extrák: Tudja magáról, hogy homoszexuális. Van egy játékos goldendoodle-je, Max, akiről csak a névadás után derült ki, hogy lány. Nem igazán érzi már a méh csípéseket, így védőfelszerelés nélkül is közéjük mer menni.

Képinfo: Nem sajűt mű, csak szemléltetési célt szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 10.
2014. 08. 20.

Módosítva: 2014. 08. 20. 00:04:21
Módosította: Katharina-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).