Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Vatten
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Nem reklámozza

Külső leírás: Süt róla, hogy nem egyszerű földi halandó. Isteni aura lengi körül, még ha sok minden nem is árulná el származását. Persze ezüstös hajszíne nem éppen mindennapi, és szeme ragyogó kékje is eléggé természetfeletti, alkata emberi. Egészen átlagos magassággal rendelkezik, se nem törpe, se nem égimeszelő, erejét pedig nem szabad lebecsülni. Büszke lehet izomzatára, melyet apja rosszallása ellenére, a sok harci gyakorlattal épített ki. Ezüstös tincsei szinte önálló életet élve állnak a világ négy égtája felé, sokszor néz ki úgy, mintha most kelt volna ki velük az ágyból. Szemszíne a kék különböző árnyalatai közt váltakozik, de mindig sokkal élénkebben, izzóbban, mint ami egy embertől megszokott. Arca kifejező ugyan, de vigyázni kell vele, mert például a dühöt semmi nem jelzi előre, hirtelen robban ki belőle, ha valaki sokáig táncol az idegein. Öltözete változó, de a kényelmeset, elegánst preferálja, a lehető legkevesebb csicsával és kiegészítővel, de nővérei szeretik csupa csatos dolgokkal ellátni. Kardja szinte elengedhetetlen kelléke, mindig az övén lóg, ahogy egy-két tőr is, annak ellenére, hogy örökölt némi képességet apjától. Nincsenek uszonyai, kopoltyúja, pikkelye, semmi olyasmi, amivel bárki elképzelné a Víz isten fiát, ő mégis, minden kétséget kizáróan az övé.

Jellem: Intelligens és érett gondolkodású ahhoz képest, hogy az egyik legfiatalabb testvérei között. Megvan benne az apja törődő jelleme, de sok szempontból valószínűleg anyjára üt. Képes nyugodtan kezelni a dolgokat, de ahogy a tenger se mindig csendes, ő is tud tombolni. Szarkazmusát egyértelműen nem a Víz istentől örökölte, ahogy azt se, hogyha egyszer megharagszik, nehezen bocsájt meg. Büszke, és ezt jobb nem elfelejteni, mert senki se akar a haragosa lenni. Nem könnyű felhúzni, általában higgadtan kezeli a dolgokat, de sajnos semmi nem árulja el, mikor ér a türelme végére, így hirtelen törhet ki belőle az ingerültség, ám ehhez sok kell. Az esetek többségében inkább a háttérből való szemlélődés jellemző rá, de kedves és törődő is tud lenni azokkal, akik szerinte megérdemlik. Sok mindent tanult az emberekről utazásai során, de néhány dolgukat a mai napig nem érti. Függetlenebb az apjától, mint ahogy a Víz isten valaha is hitte, hogy lesz, és míg Vattennek ez így tökéletes, az istenség annyira nem örül a dolognak. Fia függetlensége ugyanis makacssággal és kezelhetetlenséggel is párosul, ő már nem csinál meg bármit csupán az atyai szigor hatására. Ha kedve van és szépen kérik, talán. Gyűlöli a hazugságot és hiúságot, utóbbi miatt nincs túl rózsás kapcsolata néhány istencsemetével. Kiskorában minduntalan meg akart felelni az apjának és testvéreinek, félt attól, hogy fiatalsága miatt nem olyan fontos, mint ők. Az utazásai során ezt is kinőtte, és bár bátyjai a mai napig fel-felhúzzák az ugratásaikkal, már sokkal jobban kezeli a szekálódást, és nincs kisebbségi komplexusa.

Élettörténet: Apja nem más, mint a Víz isten, és anyja se volt egyszerű halandó, bár róla aztán nem sokat tud. Szinte rögtön a születése után az apjához és számtalan testvéréhez került, hogy aztán ott nevelkedjen. Környezetéhez és családjához mérten nem volt bonyolult gyerekkora. Általában idősebb testvérei után kajtatott, főleg nővérei nevelgették, de apjára is jellemző volt a gondoskodás. Mikor aztán elérte a tinédzser kort, az apja úgy döntött, hogy ideje megismernie a világot, és útjára bocsájtotta. Vatt először azt hitte, az apja így adja tudtára, hogy nem felet meg az elvárásainak, mivel a legtöbb testvére szinte sose hagyta el a palotáját. Meg is sértődött rendesen, évekig nem jelentkezett, és ha apja nem lenne jelen minden vízben, valószínűleg eléggé kiborult volna az aggódástól. Ő ugyanis azért küldte az emberek közé egyik legkisebb fiát, mert őt érezte a leginkább magához hasonlónak, és szerette volna, ha megérti és megszereti az emberek világát is, hogy ne mindig csak isteni csemeték között legyen, és nézze le a halandókat. Miután Vatt túl sokáig nem tért haza, maga ment utána, és tisztázta vele a dolgot. Ezzel helyreállt a kapcsolatuk, és Vatten tényleg jóval tapasztaltabb és érettebb lett. A Víz isten azt hitte, hogy hazatérte után majd állandóan mellette lesz, eljár vele a többi istennel való találkozókra, a jobb kezévé válik, de Vattennek más elképzelései voltak. Szinte sosincs otthon, szívesebben figyeli az embereket, bár ő nem tudja annyira feltétel nélkül szeretni őket, mint az apja. Látja ki érdemli meg a tiszteletét, és ki nem, azokat pedig, akik mérgezik a természetet bármilyen módon, megveti.

Hobby: Megfigyelés, edzés, úszás, az ég bámulása, testvéreivel, vagy olyan más isten csemetéivel lógni, akiket bír.

Foglalkozás: Félisten

Extrák: **Félig vízisten, így képes manipulálni valamilyen szinten a vizeket, megfagyasztani, vagy felforralni őket, valamint megérti a vízi teremtményeket, és persze lélegzik a víz alatt. Ő azonban jobban szeret a fizikai erejére hagyatkozni, vagy legalábbis úgy gondolja, hogy nem függhet mindig a mágiájától.** Főként a Szél és a Hold gyerekeit bírja, a Nap legtöbb utódja túl hiú és elviselhetetlen számára, a Föld csemetéivel meg nehezebben találja meg a közös hangot.** Az apja szeretne elég sok feladatot rábízni, de Vatten egyelőre nem akar valami állandó munkát kapni, mint sok testvére. Mivel eléggé önfejű, nem igen sikerült rávenni őt bármire is.** Nem bírja jól a meleget és az erős napsütést, legyengül tőlük, és hamar kiszárad.**Foglalt, Reginek.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).