Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nogah
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Első ránézésre azt mondanánk, ő is angyal, de alaposabb megfigyeléssel nagyon sok különbséget fedezhetünk fel közte és köztük. Az egészen biztos, hogy szépségben nem marad el mögöttük, de a legtöbbjüknél kisebb termet. Karcsú, és bár finom izomzattal és formás alkattal rendelkezik, nem harcra termett. Hófehér szárnyai kisebbek, mint bármely angyalé, tollai kimondhatatlanul puhák, viszont a hajlatnál kemény csontban végződnek. Nagy és feltűnő különbség az is, hogy neki nem csak a szárnyán vannak tollai. Egyrészt puha, szőke tincsei közt is felfedezhetünk apró pihéket, másrészt nyaka tövénél, karja hátulján is találhatunk a valamivel durvább fajtából. Arca gyönyörű, vonásai lágyak és békések, szinte mindig mosolyog, bár nem próbálj meg elrejteni az érzéseit sose. Szemeinek nincs állandó színe, hangulatától függően változik, bár a legtöbbször a kék és a zöld árnyalatait látni bennük, de a feketétől kezdve a vörösig, bármi előfordulhat. Fülei hegyesebbek valamivel az átlagosnál, és körmei is hosszabbak, de az sose zavarta őt semmilyen tevékenységben. Bőre halovány és hibátlan, nem számít mennyi időt tölt napon, és milyen sérülések érik. Állandó öltözete egy fehér tóga, semmiféle páncélt nem húz magára, és elrejtett, vagy nyíltan elhelyezett fegyverei sincsenek. Hogy ő hasonlít-e a jelképeivé vált fehér gerlékre, vagy inkább ők rá jobban, az örök rejtély marad.

Jellem: Nincs benne rosszindulat, nincs benne harag, se önzőség. Ő a béke és harmónia eleven megtestesítője, akinek az élete nagyban összefonódik a világok sorsával. Mégse ajánlatos őt óvni való tárgyként kezelni, mert mint minden Őrző, Nogah is saját személyiséggel jött a világra, és bár megvannak a rájuk jellemző ösztönei, saját érzelmei és érdeklődési köre is. Kíváncsi és fűti a tanulási vágy, még úgy is, hogy valamilyen szinten megvan benne minden elődjének tudása, sorsa, ami rögtön megjelenésekor beléáramlott. Mégis van benne naivság, végtelen bizalom és törődés. A fajtáján sose fog a három világ semmiféle mocska, mindig megmaradnak ártatlannak és tisztának. Nogah életére is hiába törtek már sokan, és önvédelemből, ösztönösen harcolt velük, talán ölt is, amint egy újabb idegennel kerül szembe, ismét gyanakvás nélkül, tiszta lappal fordul felé. Minden világon létező érzelmet ismer, de a negatívok egyszerűen nem találnak utat hozzá. A szomorúság és elkeseredés nem idegen neki, mérges és rosszalló is tud lenni, de sose olyan mértékig, hogy eluralkodjanak rajta, hogy ne legyen tisztában a tetteivel. Független, makacs és intelligens, szereti megleckéztetni azokat, akiknek a fejébe szállt a hatalom, és nincs benne semmiféle előítélet. Sőt, kifejezetten szeret azokkal törődni, akiket a társaik valamiért kiközösítettek, legyen szó bármelyik faj képviselőiről.

Élettörténet: Senki se tudja pontosan, mikor jelent meg az első Őrző, de amióta a három fő faj (angyalok, emberek és démonok) léteznek, ők is jelen vannak. Egészen pontosan, egyszerre csak egy belőlük, de ahogy az éppen létező meghal, már meg is jelenik a következő. Nogah még nagyon fiatal a halhatatlanok mércéjével nézve, a száz évet is alig éri el. Kisgyermek alakban jelent meg, mint minden elődje, és bár az angyalok mindig is féltve óvták, már akkor se igen szorult mások segítségére. Cseperedése nem volt veszélytelen, mivel a Mennyel és harmóniával való kapcsolata miatt, mindig akadt, aki az életére tört, de nem véletlenül áll bizonyos szempontból minden faj felett, nem könnyű vele elbánni. Egy idő után megállt a növekedésben, elérve jelenlegi alakját. Az angyalok nem szűntek meg félteni őt, de mint minden Őrzőnél, nála is rá kellett jönniük, hogy irányíthatatlan. Bezárhatnák, ha nem tetszését és haragját akarnák kivívni, de másképp nem tudnák őt a felügyeletük alatt tartani. Ő ugyanis a maga ura, nem követi senki parancsait, mindig oda megy ahova akar, és azt tesz, amit az ösztöne diktál. Megfigyel, kóborol, sokszor téved az emberek világába is, de szinte sose avatkozik be semmibe. Ő az egyensúly fenntartója, sorsa összefügg mindhárom világéval, de ha bármi baj éri, a Menny érzi meg legelőbb. Persze a béke és harmónia problémája mindenhová elér idővel, éppen ezért születik rögtön meg a következő Őrző, ahogy az előző meghalt. Nogah azonban tud vigyázni magára, a halhatatlanság áll előtte, ha továbbra is így ússza meg a veszélyes helyzeteket.

Hobby: Megfigyelés, kóborlás, repülés, tanulás, barátkozás, csendes és nyugalmas helyeken pihenés, az ég bámulása a nap bármely időszakában.

Foglalkozás: Őrző

Extrák: **A világ kezdetekor, három fő faj született. Az angyalok, emberek és démonok, mindegyiküknek saját világ jutott Menny, Föld és Pokol néven. Őket követték a kisebb mágikus teremtmények és az állatok, de sose volt egy fensőbb rendű hatalom, minden faj a saját szabályai szerint élt, vezetőket választottak, háborúztak stb. De míg az angyalok és démonok, erejük és halhatatlanságuk miatt tudatában voltak a többi világ létezésének, az emberek kellemes tudatlanságban élték le rövid életük. Az angyalok kötelességüknek érezték, hogy védőszárnyaik alá vegyék őket a démonokkal szemben, és elkerüljék a káoszt és pusztítást, amivel saját világuk is veszélybe került volna. Így az évszázadok során, a mit sem sejtő emberek háta mögött véres háborúk dúltak a két halhatatlan faj között. Azonban már a kezdetektől létezett egy különös faj, egy egyednél sose több egyszerre. Őket nevezik Őrzőnek, a harmónia és béke megtestesítői. A Mennyben születnek, életüket többnyire ott élik le. Hatalmuk nagyobb, mint bármelyik másik fajé, de szinte csak önvédelemre használják. Sorsuk összefügg a világokéval, amint baj éri őket, pusztulás indul meg mindenhol. Míg ez a démonokat sose zavarta, az angyalok és emberek világának probléma. Szerencsére azonban, ahogy az éppen létező Őrző meghal, már meg is születik a következő, szinte a semmiből tűnik elő, gyermekalakban. Senki se tudja honnan jönnek, miért léteznek, de mindenki vágyik arra, hogy irányíthassa őket, a démonok pedig inkább elpusztítják, ha nem tudják uralni.** Már úgy jelennek meg, hogy tudják a saját nevük, aminek valamilyen nyelven, mindig köze van a fényhez, békéhez, harmóniához. Nogah neve fényességet jelent héberül.** Szereti fehér galamb alakban az emberek világát is látogatni, de más állatét is képes felvenni, de mindig fehér színe lesz.** Képes befolyásolni a környezete hangulatát, de nem igen szereti megtenni. Az elméjével irányít élőlényt és dolgokat egyaránt, valamint pusztít ha kell, de mindig csak önvédelemből teszi, máskor nem használja a hatalmát.**Foglalt, Lulumnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).