Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alexander Mason
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 20

Külső leírás: Első pillantásra nyilvánvaló, hogy vagyonos családból származik. Nem csak azért, mert minden egyes ruhadarabja márkás, és csakis a legjobb, de kisugárzása is azt sugallja. Mindig emelt fővel és büszkén jár, hajlamos fennhordani az orrát, főleg ha apja is a közelben van. Külsejére meg aztán egyáltalán nem lehet panasz, és tudja is magáról, hogy jól néz ki. Hiába nem olyan kiemelkedően magas, kellemes izomzattal rendelkezik, és mindig formában tartja magát. Selymes, koromfekete tincsei természetesen hullámosak, mindig divatosra vágottak. Bőre szinte hibátlan és ápolt, legalábbis első ránézésre, mert a hátán van némi nyoma annak, hogyan próbálta az apja a saját képére nevelni. Gyönyörű fűzöld szemei vannak, melyek több intelligenciát rejtenek, mint azt környezete sokszor feltételezi róla. Jó színész, olyan arcvonást húz magára, amilyet akar, a sármos mosolytól kezdve a hűvös elutasításig, valódi érzelmeit viszont szereti elrejteni. Nem igazán hord ékszereket és kiegészítőket, ebből a szempontból nem követi a divatot, és nem is érdekli.

Jellem: Hiú, elkényeztetett, önző aranyifjú, a legtöbb ember így írná le. Tény, hogy szinte csak ezt mutatja magából, más véleményt nehéz alkotni róla. Azt, hogy mi rejlik valójában benne, egy teremtményen és az anyján kívül nem sokan tudják. Addig van otthon nyugi és családi idill, amíg az apja nem tartja gyengének és gyengédnek, így a fentebb felsoroltak mellé, még magára húzta a tökéletes fiú szerepét is. Ez annyit tesz, hogy az apjának mindig igazat ad, a jegyeire sose volt panasz, és kemény marad. Az anyja nagyon is tisztában van vele, hogy Alex képes a törődésre és szeretetre, de apja verései és szidalmai elfojtották ezeket benne. Mára annyira a része lett az elvárt szerep, hogy sokszor nem is tud kibújni belőle. Ahelyett, hogy gyengeséget mutatna és segítséget kérne, inkább gúnyolódik, parancsol és elvár. Úgy tesz, mintha nem érdekelnék mások, és mivel sokszor önkéntelenül bántja meg az érzelmeiket, utána inkább úgy tesz, mintha mi sem történt volna, mert bocsánatkérésre nem igen képes. Azt hihetnénk, az se érdekli ha ő kapja a szidalmakat, de valójában rosszul esnek neki, csak úgy tesz, mintha leperegnének róla. Benne tisztesség, nem úgy mint az apjában, és nem is kegyetlen, de belérögzült, hogy ha jót akar magának, követi az apja elvárásait. Sokszor szidja és gyávázza magát, amiért nem lép le egyszerűen otthonról, de valljuk be, hogy akinek világéletében mindene megvolt, és az apja elég hatalmas ahhoz, hogy minden normális életre tett próbálkozásának elejét vegye, nem igen tudna könnyen boldogulni. Plusz, az anyját nem akarja örökre elhagyni.

Élettörténet: Gazdag és befolyásos családba született, lehetett volna csodálatos és békés élete, ha apja nem olyan, amilyen. A férfi ugyanis érzéketlen, törtető, becsvágyó és gátlástalan volt mindig is, Alex sose értett, hogy szelíd és kedves anyja miként kötött ki mellette. Ő maga már kiskorában megtanulta, hogy az apja szava szent. Ha nem akar verést, nem felesel, nem kérdőjelezi meg a tetteit, nem hoz rá szégyent, nem kérdez ostobaságokat, és mindent úgy tesz, ahogy mondja. Annyi szerencséje volt mindig is, hogy apja üzletember lévén, sokat utazott és keveset volt otthon. Távolléte volt Alex legszebb időszaka, amit imádott anyjával tölthetett. De még az asszony kedvessége se volt elég ahhoz, hogy teljesen kompenzálja férjét, és megállítsa Alex önvédelem miatt kialakuló jellemét. Ő ugyanis inkább az apja kedvére kezdett tenni, minthogy állandóan rettegjen a haragjától. Jó jegyei voltak, bár otthon tanult, jelenleg egyetemre jár. Gyengeséget semmi formában nem mutat, és nem enged magához közel senkit, attól tartva, hogy felfedezik az igazi énjét, és elárulják az apjának. Hiába nem akar az apja cégéhez tartozni, vagy az örököse lenni, nem mert még tenni azért, hogy elszakadjon a befolyása alól. Pedig a lelke mélyén egyáltalán nem tetszik neki, ahogy az apja intézi az ügyeit, tekintet nélkül mind a környezetre, mind az emberekre és állatokra. Mégis inkább félrenéz, igyekszik élvezni az életet, mikor az apja távol van, és nem gondolni arra, mit hoz számára a jövő.

Hobby: Bulik, a macskájával játszani, úszás, edzés, az anyjával lenni, olvasás, zenehallgatás, apját elkerülni.

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: ** Hogy valójában mennyire más, mint amit eljátszik, az is mutatja, hogy egész életében volt mellette valamilyen kóbor állat, amit az apja tudta nélkül hozott haza és dédelgetett. Nem rég halt meg az öreg kutyusa, és úgy egy hónapja talált egy vörös kismacskát, őt dédelgeti azóta. Nagyon jó párost alkotnak, hasonlóak személyiségügyileg is. Csak az anyja tud róla, az apja éppen nagy projekten dolgozik, sosincs otthon. Amúgy se igen érdekli a dolog. A kutyáról tudomást szerzett egy idő után, megbüntette Alexet miatta, de aztán a felesége kérésére maradhatott.**Nagy csajozó hírében áll, de igazából csak pár lánnyal feküdt le. Sejti, hogy a fiúk is érdeklik, de elfojtja a kíváncsiságát, mert apja meg is ölné, ha kiderülne róla, hogy biszex.** A cicát Dust-nak hívja, Dusty-nak becézi. **Foglalt, Lulumnak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).