Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jonah
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Az emberek hajlamosak fehérszárnyú, göndör hajú, ártatlanul tiszta teremtményeknek elképzelni az angyalokat, de sok szempontból nagyot tévednek. Minden egyes tagjuk különböző és egyedi, akárcsak a halandóknak, így nem meglepő Jonah megjelenése se. Kisebb ugyan, mint a legtöbb, harcra és végrehajtásra született társa, de karcsú testében nem lebecsülendő erő lakozik. Gyönyörű szárnyai egykor ezüstös, selymes hajához passzoló színben ragyogtak, jól elrejtve belső vívódását, de barátja száműzése óta sötétedtek, tollainak fénye fakult. Arcán állandó vendég a komorság és keserűség, már nagyon rég nem látta senki mosolyogni. Aranyszín pillantása átható, kevesen képesek sokáig farkasszemet nézni vele, de ha valakinek sikerül, az tanúja lehet a lelkében dúló viharoknak. Szinte állandóan egy hosszú, fekete kabátot visel szőrmegallérral, vállövében kisebb nagyobb fegyvereket rejt el, kardja viszont megidézhető, mint minden angyalnak. Emberek közt képes láthatatlanul, csak a szárnyát elrejtve, és teljes valójában is megjelenni. Valamint bármilyen állat alakját felölteni.

Jellem: Komor, magának való, manapság már nem sokakat méltat szóra, habár ez régebben nem így volt. Valaha a legbarátságosabb angyalok egyike volt, aki mások boldogságát és jólétét az életénél is fontosabbnak tartotta. Mikor azonban egyre jobban megismerte az emberek világát, a kegyetlenséget, amit az általa még sose látott vagy hallott Úr megenged, elkezdte kinőni a naivságát. Makacssága ragadós volt, ráadásul tudta, hogyan hasson társaira. Szerencsére legjobb barátja mindig ott volt neki, hogy visszafogja és igyekezzen eltitkolni valódi véleményét. Jared nélkül hamar szemet szúrt volna szigorú feletteseiknek, és rövid úton száműzték volna. Mikor azonban ez a sors nem őt, hanem barátját érte el, Jonah egész világa felborult. Az addig is kételyekkel teli angyal gyűlölni kezdte az arkangyalokat, Jared száműzőit, és bár jól titkolta érzelmeit, mindenki tudta, hogy valami megváltozott benne. Az önvád is állandó kísérője lett, és megszállottan kezdett kutatni barátja után. Elég intelligens és ravasz ahhoz, hogy feltűnésmentesen keresse, teljesítse a parancsait, és igyekezzen fogást találni a felettesein, de mindez felőrölte az eredetileg önzetlen és végletekig kedves énjét. Sokkal komorabb és magának valóbb Jared nélkül, nehéz vele szót érteni, és még nehezebb közel kerülni hozzá. Keserű, és úgy érzi minden megoldódna, ha barátja ismét mellette lenne, ha tudná, hogy megbocsájtott neki. Társai úgy hiszik, azért okolja magát, mert nem látta előre a Jaredben bujkáló sötétséget, pedig ő az, akinek gondja akad az ártatlansággal. Már rég mindenkinek a szemére vetette volna, mekkora hibát követtek el, ha nem tudná, hogy bukottként esélye se lenne megtalálni Jaredet.

Élettörténet: A fiatalabb angyalok egyike, aki elég nagy erővel született ahhoz, hogy felettesei ne vegyék félvállról, de nem eléggel ahhoz, hogy beleszólása legyen a dolgok menetébe. Elvárták tőle a parancsok teljesítését, legyenek azok bármilyenek, ő pedig egy darabig szó nélkül követte is őket. Ám idővel kezdte jobban megismerni az emberiséget, és úgy érezte nem zajlanak helyesen a dolgok. Egyre inkább nem értett egyet a parancsokkal, kételkedni kezdett benne, hogy azok tényleg igazságosak, a néhai durvaságuk nem megkerülhető-e. Olyan kérdéseket feszegetett, amit felettesei nem szívesen hallottak, és egyre nagyobb hatással volt a hozzá hasonló, fiatal angyalokra. Főleg legjobb barátjára, Jaredre, akivel azóta nagyon közel álltak egymáshoz, amióta az eszüket tudták. Ő fogta mindig vissza, mielőtt túl nagy hülyeséget tett volna, és igyekezett palástolni a nem túl díjazandó tetteit és kifakadásait. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy a feletteseik kezdték azt hinni, magától Jaredtől ered minden probléma. Egy nap maguk elé hívatták őt, mikor Jonah kedvtelenül és ímmel-ámmal parancsot teljesített, és kérdőre vonták. Száműzetéssel fenyegették, és ő hiába bizonygatta hűségét, mikor kezdték helyette Jonaht gyanúsítani, magára vállalt mindent. A büntetése az ereje elfojtása, és az emberek világába való száműzés volt, azonnali hatállyal. Mire Jonah visszatért, Jared mindent elfelejtve, az emberek közé bukott. Az önvád, kétségbeesés és harag erőt vett a fiatal angyalon, csak azért nem támadt neki a feletteseinek, mert tudta, ha megteszi, hasonló vagy rosszabb sorsra jut, és az emlékeit elvesztve, sose találja meg Jaredet. Ugyanis azt tűzte ki céljául, hogy megtalálja barátját, visszaszerzi valahogy az emlékeit és erejét, hogy legalább a bocsánatáért esdekelhessen.

Hobby: Jared felkutatása, az emberek megfigyelése, felettesei gyengepontjának keresése, az ég, a tenger és az égitestek bámulása, repülés.

Foglalkozás: Angyal

Extrák: ** Felettesei már érzik, hogy valami nincs rendben vele, de eddig minden változását barátja elvesztésére fogtak.** Harcos és az emberiséggel kapcsolatos parancsokat végrehajtó angyalnak született, mint ilyen, sokszor küzdött démonokkal is, és párszor megfordult a fejében, hogy a halandók rosszabbak, mint maguk a pokol teremtményei. Ennek ellenére védte és óvta az embereket, de a Menny módszereit nem mindig tartotta jónak. Mostanra minden más háttérbe szorult barátja megtalálása mellett.** Foglalt, Yoshinak.

Képinfo: Nem saját, csak illusztráció! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).