Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rubie Antors
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 25év

Külső leírás: Egy magabiztos és szexi nő. Ez ugrik be mikor az emberek megpillantják az utcán. Ám az Alvilágban valójában, egy rideg és furfangos ördögi nőszemélyként tartják számon. Gyönyörű vörös tekintet, hosszú vörös haj, mely már már a pokol tüzére emlékeztet. Cseresznyeszín ajkak, telt női idomon. Hosszú lábak, feszes hibátlan bőr. Feladatai alatt, nem kapott egyetlen sebet sem, ha elvétve karcolást, az egyből be is gyógyult. Ruházata tökéletesen illik hozzá, bőr szerelések, szíjak, övek, térdig érő magassarkú csizmák, vagy épp acélbetétes bakancsok. Ellentétek ugyan, de tökéletesen tudja, mikor mit akar felvenni, sosem időzik órákat a szekrény előtt. Csak kikapja a ruhákat és valahogy, rajta, mindig minden tökéletesen mutat. Nem szereti az élénk színeket, ezzel szemben élénkvöröset bármikor fölvesz. Szereti a sötétbarna és a barna bőr dolgokat. A sötét színekre esküszik. Mindig van nála ez hullámos pengéjű ezüst tőr és egy vadász kés, melyekbe pentagrammák vannak vésve. A szegecses dolgokat sem veti meg és ez fegyverzetévben is visszaköszön vannak különleges tüskés boxerei melyeket verekedésnél előszeretettel használ.

Jellem: Hatodikérézékének köszönhetően már számtalanszor megmenekült a haláltól. Nagyon jók a túlélési ösztönei és szinte mindent átvészel. Nagyon gyorsak a reflexei és a reakcióideje is. Nagyon gyorsan forognak a kerekek az agyában és egyszerűen kivitelezhető ámde hatásos ötletekkel áll elő. Szereti az embereket az orruknál fogva vezetni. Senkit nem tűr meg maga mellett csak az öccsét, amit mindennél jobban imád. Ám ezt eltitkolja mindenki elől, mivel ez számára egy gyengepont lenne és nem akarja bajba sodorni az életénél is jobban értékeli őt és tudja, hogy ő jobb életre hivatott. Nem szeret barátkozni és nem szereti megmutatni másoknak a valódi arcát. Mindenki csak a rideg és visszautasító lányt látja.

Élettörténet: Egy átlagos család első szülött lánya. Kiskorában viszont elrabolták hazafelé menet. Mire magához tért addigra már nem volt emberi. A rendőrök vizsgálni kezdték, de nemsokára egy titkos iroda átvette az ügyet. Rájöttek, hogy a lányba egy démon vérét fecskendezték ezáltal pedig kitűnik emberi társai közül. Gimibe ugyanúgy járt, mint a többiek. Bár iskola után ledobta otthon a cuccát és jött érte egy fekete autó, majd elvitte a jó ég tudja hova. 17 éves koráig tanították képezték és csiszoltak a képességein. Annyi ideje maradt e mellett, hogy tanuljon és öccsével foglalkozzon barátokról még csak nem is álmodhatott. Bevetéseit ezután kezdte meg. Egy éjszakán hazatérve a házat nyitva találta. Egy bosszú szomjas ember megölte a szüleit öccse elbújt egy titkos kis föld alatti zugba, amit még a nővére mutatott neki. A fiút elme rehabilitációs központba vitték és azóta ott kezelik. A nővére rendszeresen bejár hozzá és hétvégente szombaton és vasárnap elviheti három - három órára. Ezeket mindig egy közeli cukrászdában töltik, vagy pedig a közeli folyó partján. Az öccse 9 évvel fiatalabb nála. De nem engedhetik ki 18 éves koráig. Egy a titkos iroda fizet neki egy bérházat. Nem is akár milyet.

Hobby: céllövészet,

Foglalkozás: bérgyilkos, kém

Extrák: Az öccsét Christophernek hívják egy gyönyörű szőke hajú kisfiú, aki apjától örökölte a sármát. **** imád motorozni, szenvedélye a magasság és a gyorsulás*** Utál csapatban dolgozni ezért a többiekkel ellentétben ő magányosan dolgozik*** Mikor használja démoni erejét fehér szarvak jelenek meg a fején és szemei kék fényben izzani kezdenek, nagyon gyorsan képes mozogni és képes az elméjével tárgyakat irányítani.

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 01.
2015. 08. 16.

Módosítva: 2015. 08. 15. 23:28:03
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).