Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Caro Green
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 19

Külső leírás: Középmagas, bár meglehetősen alacsonynak és törékenynek tűnő, vézna, fiús testalkat lány. Néha gond nélkül kiskorúnak is nézték, emiatt kapott rá az erősebb, kicsit talán sötétebb hangulatú sminkekre, körömlakkokra, de ez a fizikai hiányosságait nem kimondottan tudta ellensúlyozni. Vékony csípő, hosszú, feszes combok, sajnálatosan némileg lapos mellkas. Nem épp a nőiesség vagy éppen a termékenység szimbóluma, nem áldotta meg a természet kerekded formákkal, de ezt remekül ellensúlyozva szép alkatú, karcsú, izmos és fizikailag hihetetlen tűrőképességgel lett megáldva. Elég ellentmondásos maga a létezése is: némi génhiba miatt az albínókra jellemzően vakító, tompa-kék szemei szemei néha ijesztően nagyok, vékony szempillák, vékony szemöldök, néha mintha nem is lenne, valamint kieresztve a háta közepéig lógó egyenes, tejfehér tincsek. Ennek ellenére nem olyan törékeny és rövid életű, mint a sorstársaitól elvárná az ember, stramm, de koncentrálás közben dús, halványrózsaszín ajkacskáit mindig rágja, így hamar véresre tudja harapni a vékony bőrt.

Jellem: Erős, határozott és kegyetlenül makacs személyiség. Hamarabb rágja le a saját karját, mint hogy beismerje ha hibázott, manipulatív, kihasználja a fizikai hátrányait, rájátszva a túl fiatal, sebezhető lány szerepére. Jó helyzetfelismerő, tudja kezelni a helyzeteket, legyen bármiről szó, szemrebbenés nélkül hazudik, könyörög, alkudozik, sír, zokog... csak a saját haszna és az életben maradás érdekli. Nagyon ritkán érez empátiát vagy társul bárkivel, önző és magának való, de tehetséges megtévesztő és ügyes kezű tolvaj; bármikor elvette szemrebbenés nélkül, ami kellett neki. Nem szereti az embereket és az emberek is ritkán szerették őt, magányos farkas-típus. Remek színész, de őszintén ritkán mosolyog, vagy úgy általában - nem szeret őszinte lenni, de a hazugságaiba néha belekavarodik, ám gond nélkül kimászik minden katyvaszból.

Élettörténet: Középosztálybeli kisvárosi család csemetéje: anyuka egy épp felemelkedő kis vállalkozás aligazgatója, tehát anyagilag kényelmesen élnek, apuka egy vadászboltot üzemeltet, lévén texasi származású, innen átöröklődött a fegyverek imádata, és az akkor három-négy éves kicsi lánya is gond nélkül megtanult lőni különféle fegyvertípusokkal, felismeri a puskákat, pisztolyokat, 12 éves kora óta pedig apjával járt vadászni, így a növények haszna, vadászat illetve az állatnyúzás is gond nélkül megy neki. Talán ez is rásegített a nem túl szociális személyiségére, de őt egy cseppet sem érinti érzékenyen a téma. Szabadidejének nagy részében az erdőben csatangolt, később egyedül járt vadászni, akár napokra, élvezi a csendet és a magányt. Pedig ő próbált beilleszkedni, hiszen a középiskola kasztjai kegyetlenek, de hamar megundorodva a tini nyálfolyatós képmutatástól inkább lett a különc, és aztán nem is rázza meg a környezete véleményezése. Amikor pedig otthon kell lennie, a szüleinek eljátssza hogy ő milyen jó kislány, milyen szociális, kiterjedt baráti társasággal, jó tanulmányokkal... aztán felvonul a szobájába és a számítógépén játszik. Női játékosként döntögeti a CoD, WoW, Hitman rekordokat, bármilyen online játékban benne van, képes napokat ott gubbasztani alvás nélkül, ami még inkább kiélezte a stratégai érzékét, kifejlesztve a pszichológiai képességét az emberek manipulálására, és imádja megalázni a többi játékost egy büdös hang nélkül.

Hobby: számítógépes online játékok, stratégiai játékok, olvasás, fegyverismertetők, túlélési kézikönyvek és sorozatok, horrorfilmek.

Foglalkozás: tanuló, antiszociális szociopata

Extrák: Elég beszédes a pillantása, gond nélkül rettentően gúnyossá is válik // túlélőkészség, érzéketlenség, praktikum // Nem ragaszkodik senkihez, egy jó kardért vagy machete-ért hamarabb menne, mint egy embertársáért // a játékokban kimondottan élvezi a szadista részeket, ez buja örömmel tölti el, de az énje ezen részét nem igazán szokta kiélni. // Volt pasija, ilyen téren mondhatni, hogy "tapasztalt", de nem mozgatta meg a dolog... inkább ül otthon egy topban és bugyiban a székében, fején a fülhallgató, szájában a cigi és lövi a szörnyeket a gépén. // Nem elhanyagolható a túlélési ösztöne, úgy minden téren // a legrosszabb helyzetben is képes hideg fejjel gondolkodni.

Képinfo: ismeretlen. (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).