Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Yarmush Wilde
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 24

Külső leírás: Magas, megközelítőleg elhagyja a 180 centit, széles vállú, szálkás izomzatú. Mocsokgyors anyagcseréjének köszönhetően nem kell tartania attól sem, hogy tetemesebb mennyiségű gyorskaja betermelése után negatívan változik a testképe. Jóvágású, szép arcú, főleg ha csibészesen mosolyog, bárkit le tud venni a lábáról, amit orvul ki is használ, ha elkapja a természet hívó szava, bár ennek a sármnak jelentős részét teszi ki a hihetetlenül kék, majdhogynem husky-kék szemei. Extrém a külseje, mind a két fülében minimum másfél centis fültágító van, mind a két füle több helyen kilőve, ahogy az ajkai két oldalán is fekete piercingek vannak, valamint az orrában egy karika. Az oldalán és néhol még tetoválást is talál, akinek van lehetősége alaposabban is megvizsgálnia. Néha láncot, esetenként gyűrűt hord, szereti a kényelmes ruhadarabokat, de a külsejét - a szemei után, persze - a haja határozza meg: mind a két oldalon magasan felborotválva, a hosszú rész pedig, amelyik az álláig ér, hófehérre van kiszőkítve, így még jobban kiemeli a szeme kékjét.

Jellem: Lusta, végtelenül lusta. Ha magáról van szó, ha a rendrakásról, ha felkelni, ha program van, lusta. Képes délig heverni, korán kelni neki a kora délután, egy alsógatyában mászkál, ha nem kell kimennie a lakásából, lusta mosakodni néha, elmosogatni pedig olyan, min a nőknek a havibaj: havonta egyszer, de az öt napig tart. De mentségére szóljon, hogy a munkáját igazán komolyan veszi, elvégre az üzlet, nem keveri sem a barátsággal, sem az életstílusával... ott komoly, pontos, alapos és megbízható. Laza, nem szereti a felesleges feszültséget vagy konfliktust, szereti az embereket és olyan végtelenül nyugodt (bár abban jelentős szerepe van annak a tekintélyes mennyiségű fűnek, amit el szokott szívni). Alapvetően vidám, de a komolyan vett dolgokon néha nagyon tud idegeskedni, ilyenkor gyakorta elszív több szál cigit is egyhuzamban.

Élettörténet: Nem csonka család szülötte, nem verték, nem erőszakolták meg, nincsenek mentális problémái: kicsit szétszórt, de alapvetően seggfej, életvidám, cinikus alak. Normális családja volt, de tizenévesen elköltözött a vidéki, bigott kisvárosból a nyüzsgő London kellős közepére, annak a sötét oldalára. Mivel örökifjú lelke imádja a jó társaságot, és a társaság néha feljavítja a jó hangulatot, hamar belekerült a sötét oldal sötétebb társaságaiba, bár annak még nem olyan mély és mocskos mélységeibe. Egyszerű, könnyűdrogokkal seftelő díler, nagyobb tételben teríti a füvet, néha LSD-t, ecstazy-t a diszkókban, bulikban, addig még nem süllyedt és nem is akar, hogy keménydrogokat használjon. Cigizik, mint egy gyárkémény, gyakorta ingázik Londog, Brighton és a nagyobb gócpontok között, nem köti magát semmilyen szabályhoz, és ez az élete minden területére, így a szexuálisra is vonatkozik: semmitől nem zárkózik el, mindenevő, mindenre nyitott, legyek az pozíció, társ- illetve társak... Szereti élni az életét, nem hiányol belőle semmit és ritkán fáj a feje a holnap miatt.

Hobby: cigizés; szeret olvasni, zenét hallgat, alternatívot és mindent, folyton lekritizálja a modern filmeket, ezért bizarr módon gyakran retró musicalek mennek nála.

Foglalkozás: díler

Extrák: Ő tekeri a legjobb cigit, bármiből tud bongot készíteni és tekintélyes vízipipa-gyűjteménye van // Frappánsan ki tudja beszélni magát a kínos helyzetekből // Hallgat a belső megérzéseire // Túl gyakran szeret felönteni a garatra, de messze áll az alkoholistától, bulipárti jó társasággal // Nem a hosszú kapcsolatok híve, egyéjszakásokat szed fel, legyen szó fiúról vagy lányról, számára az is mindegy, hogy ki dug meg kit, ha a vége happy end... bár vannak visszajáró szexpartnerei //

Képinfo: deviantart, Ryu1024 alkotó munkája (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 29.

Módosítva: 2014. 07. 28. 21:07:49
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).