Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Peter Haile
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Geneviev

Kor: 23 éves

Külső leírás: Fekete haja a családjában mind a két szülő irányából dominánsan öröklődött, nem csoda, hogy neki is, nővérének is, és unokahúgainak, -öccsének is fekete a hajuk. Kék szeme viszont nem vérfarkas anyukájától, hanem ember apjától öröklődött, így a családban már csak egyedül neki van kék szeme. Legalábbis emberi alakban kék szeme. Helyes fiú, még látszik rajta a kisfiús vonások, amik lágyítják amúgy jeges, merev, sokszor rendkívül érett arckifejezését. Szereti a kényelmes öltözékeket, viszont a jól kinéző, férfias, drága ingeket, felsőket, nadrágokat és kabátokat még inkább. Míg unokaöccse úgy néz ki, mint egy motoros banda vezére, tizenhat éves létére, addig ő általában egy menő férfi modell újságból szokott kilépni. Legalábbis úgy szokott kinézni, az biztos. Persze, ahogy mondtam, szereti a kényelmes dolgokat, így otthon már nem is nagyon csodálkoznak, hogy Peterben szemernyi szemérem sem található, szóval eléggé gyakran láthatják őt teljes meztelen valójában. Mondjuk, nincs mit szégyellnie, szóval megérthető, miért jár-kel néha az erdőben is meztelenül, de természetesen csak olyankor, ha nincs más ember a környéken, és éppen farkas alakból változik vissza ember alakba. Vagy csak éppen olyan kedve van.

Jellem: Eleinte teljesen normális, átlagos gyermek, tinédzser volt – már amennyire egy született vérfarkas az lehet. Ám mikor először, tizenkét éves korában teljesen átváltozott teliholdkor, a farkasa teljesen átvette fölötte az uralmat, és megölt egy ártatlan embert. Azután, a totális összeroppanás után, teljesen megváltozott a viselkedése: következő hónapban ő volt a legösszeszedettebb vérfarkas az egész nyugati parton. Ez az összeszedettség azóta is jellemzi őt, élete minden területén: a szobáján az ember egyáltalán nem látja, hogy egy alig felnőtt tinédzser lakja, tudja kontrollálni a temperamentumát – ami mellesleg ugyanolyan heves, mint a családja többi tagjáé, csak az első esetet nem akarja megismételni -, ráadásul mindent megszervez. Igen. Még azt is, hogy ki lesz manipulációinak következő áldozata. Jól van, hát lehet őt hibáztatni, amiért nem csak egy sima seggfej, hanem egy manipulatív, rendmániás, precíz seggfej? Nézzen csak bárki a szemeibe, és mondja, hogy lehet. Tíz méterről is kiszagolja a hazugságot. Még mindig morcos (nála alig fiatalabb) unokaöccse, és folyton csivitelő unokahúgai sem tudják őt utálni, pedig már kiskoruk óta ők a kedvenc célpontjai, akkor senki másnak esélye sincs hosszú távon utálni őt. Ahhoz túlságosan szeretnivaló seggfej. Nővére eleinte teljesen frászban volt, hogy drága kicsike öcsikéje potenciális pszichopatává vált, ám hamarosan kiderült, hogy az alap természete megmaradt, tehát a családi temperamentum tökéletesen jellemzi, csak éppen összeszedettebb, hidegebb, de saját elhatározásból. Szereti manipulálni az embereket, bár ez nem nagy változás kiskorához képest, csak éppen a módszer más. Régen a cuki kék szemeivel vett rá mindenkit az általa elképzelt dolgokra, azóta pedig… mondjuk úgy, nem csoda, hogy családja sokszor ahhoz a kígyóhoz hasonlítja őt, amely rávette Évát a Tudás Fája termésének megevésére.

Élettörténet: Ahogyan családjában majdnem mindenki, ő is vérfarkasnak született, ám már nem egy olyan társadalomban, ahol üldözik és megvetik a természetfelettit, hanem ahol a vérfarkasok és egyéb lények vezető pozícióban vannak. Persze, vannak még olyan emberek, akik legszívesebben az összes természetfelettit kinyírná, ám a legtöbb ember elfogadja, szereti, tiszteli és irigyli őket. Éppen emiatt az irigység miatt van az, hogy bár a természetfeletti lények száma egyre nagyobb lett, mire ő is megszületett, az átváltoztatott emberek száma talán még csökkent is, hiszen immár nem csak az kellett az átváltoztatáshoz, hogy az ember beleegyezzen a harapásba, hanem szigorú követelményeknek kell megfelelniük a harapásra vágyóknak. Viszont, mivel a párválasztó rendezvényeknek köszönhetően egyre több farkas talált párt magának, egyre több lett a született vérfarkas, hiszen a vér-gének sokkal dominánsabbak mint az emberiek. Ez látszik az ő esetében is, hiszen édesapja nem is kapta meg a harapást, ami miatt persze emberi mértékben idősen, ám vérfarkas időben mérve korán halt meg. Peter anyukája egy évre rá követte, saját választásból, hiszen egy vérfarkasnak az igazi lelki társa nélkül élni rendkívül fájdalmas. Az Alfa halálával nála jó pár évvel idősebb nővére lett az Alfa, amit senki sem bánt a családból, hiszen mindenki tudta, hogy a nő tökéletes Alfa lesz, és tényleg így is lett. Nem sokkal Peter születése után a család egyre bővülni kezdett, először egy lány unokahúga lett, majd egy fiú, és végül ismét két lány. Velük együtt nőtt föl Peter, hiszen a legidősebb lány és közte csak két, a fiú és közte pedig négy év korkülönbség volt. Vagyis van. Sokszor unokaöccse, unokahúgai arra vágynak, bárcsak ne is létezne nagybátyjuk, ám ő tudja nagyon jól, hogy mindegyikük imádja őt, hiszen ő a nagy, erős, összeszedett és követendő példájú nagybácsi. Ahha, aki egy idegesítő, manipulatív, szemét seggfej. De tényleg így szeretik. Jelenleg a helyi egyetem építészmérnöki szakára jár, de szívesen megy vissza a régi gimnáziumába, meglátogatni „szeretett” tanárait, és természetesen imádnivaló rokonait.

Hobby: Emberek manipulálása, szépirodalom, makett készítés, flörtölés, futás ember és farkas alakban

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A vérfarkasok létezése ismert, ráadásul egy olyan társadalomban élnek, ami olyan, mint a miénk, csak a politikusok szinte mind vérfarkasok. Nem az összes vezető személyiség az, de a legtöbb igen. A lelki társ megtalálása fontos a vérfarkasok számára, így minden ötévente megrendeznek egy-egy városban egy héten át tartó pártaláló rendezvényt. Tizenhat és huszonöt év közötti fiúk és lányok közül választhatnak a pár nélkül levő vérfarkasok, amire egy hét áll rendelkezésükre. Nem kötelező egyik félnek sem a részvétel, viszont a farkasok pár nélkül sokkal gyengébbek, szóval ők általában részt szoktak venni (max. nem találnak hozzájuk illő párt), az emberek nagy része az ezzel járó társadalmi státusz, vagy éppen a vérfarkasság előnyei miatt jelentkeznek, vagy éppen azért, mert ilyenkor annak, aki elmegy rá, egy hét lógás, vagy fizetett szabadsága van. *** Még nem találta meg a lelkitársát, de mondjuk úgy, nem is nagyon kereste, saját bevallása szerint tökéletesen jól elvan egyedül, élvezi azt, hogy mindenkivel flörtölhet, nem kell egyetlen ember vagy valamilyen természetfeletti lény mellett megragadnia. Nem volt még komoly kapcsolata, de nem azért, amiért mindenki hiszi, hogy nem akar senkit maga mellé, vagy éppen túl jónak gondolja magát mindenki máshoz, hanem azért, mert ő tényleg az Igazira vár. Hát igen, nagyon, nagyon, nagyon mélyen egy igazi romantikus alkat. NAGYON mélyen! *** Szemei kék színben ragyognak, ha a farkasa előtör, ugyanis még az első átváltozásakor annyira nem uralta a saját farkasát, hogy megölt egy túrázót a teliholdkor. *** Nem híreszteli, családján kívül senki sem tudja, de imád maketteket készíteni. A szobájában már megvan a Fehér Ház, a Golden Gate Bridge, és az orlandói Disneyland pontos mása. Természetesen minden élethű, méretarányos, saját készítésű és festésű másolatban. Ja, és a hullámvasutak mozognak is. *** Van béta formája, ami azt jelenti, hogy csak a karmai, fogai, fülei nőnek meg, de van egy igazi farkas alakja is. Farkasként jóval nagyobb, mint egy átlagos farkas, de még a legtöbb vérfarkasnál is magasabb, teljesen fekete a bundája, és rikító, szinte elektromosan világító kék szeme van.

Képinfo: Nem saját (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 26.

Módosítva: 2016. 01. 02. 17:47:15
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).