Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Eryndish Shadoway
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: Hosszú szőke haja folyékony aranyként öleli körbe törékeny nőies testét. Szemei általában kékek, kivéve mikor felfedi igazi alakját, ugyanis az ilyenkor vörösben izzik. Bőre hófehér emberi mivoltában. Gyönyörű lány, tipikusan az a fajta, akire mindenki irigykedik. Modell külseje van, melyen csak még jobban dobnak hosszú lábai és lehengerlő mosolya. Öltözködés terén szereti a krémszín és a nem túl rikító színeket, a farmerokat, a bőrdzsekiket. Nyakában mindig ott lóg egy lefele fogyó holdat melynek ívében egy Holdkristály található.

Jellem: Körbelengi a titokzatosság aurája, bár személyisége nem erről árulkodik, jobban mondva a mások felé kimutatott énje. Barátkozó típus, olyan, akiben megbíznak az emberek és mindig számítanak rá. Éppen csak annyira nyílt ember, amennyire annak kell lennie. titkait mindig megtartja magának, sosem osztja meg azokat mással. Szeret nevetni és mosolyogni, de alapjáraton egy bolondos lángelme. Az éles helyzetekben megállja a helyét és mindig tudja mit kell tennie. Az életére spontaneitás jellemző, nem szeret előre tervezni. Mindig megy a saját feje után és nehéz őt bármiről is meggyőzni.

Élettörténet: Egy távoli vidéken született, egy másik világban, ahol akkor éppen háború kegyetlensége pusztított. Elmenekítették, hasonló társaival együtt és az emberek világába, a Shotok közé kényszerült, feléjük így nevezik a halandókat. Ők magukat pedig Árnyéklelkeknek vagyis Shadnak nevezik. Mindenki azt gondolná az árnyék a gonosz pedig ezzel szemben a fény gyermekei azok, akik a háborút szították és irtani kezdték a Shadokat. A Shadok és a Litek között évekre visszamenő ellentét húzódik. Az okát senki sem tudja csak azt, hogy az eddig békés démonokkal, akik számukra olyanok, mint a Shotok számára az állatok, uralom alá vonták és régi társaik a Shadok ellen küldték. Minden gyermeket, aki csak lehetett édesanyjukkal együtt elmenekítették. Eryn akkor még igen kicsit volt, de felfogta, hogy mi történik körülötte. Különleges gyermek volt, egy az alapító családok közül. Az alapítók nemzettségéből ő az egyetlen túlélő apjával együtt. Apja harcra és ereje kiaknázásra, valamint a beépülésre tanította. Mivel a Shotok között nőt föl így nem volt számára kihívás. A Shadok rájöttek, hogy vannak különleges Shotok, akikkel képesek szövetséget kötni. A szövetség, akkor kötettik meg, mikor megtalálja egy Shad a párját, hogy honnan tudják ki a pár? Érzik, mikor meglátják azt a személyt egyből tudják, hogy ő az. A Shadok a Shotokkal próbálnak meg békét teremteni, mivel a démonok átözönlöttek a világukba a Litekkel együtt, akik kegyetlen gyilkosok.

Hobby: -

Foglalkozás: könyvesbolti alkalmazott

Extrák: Démonok eddig is tartózkodtak a Shotok világában, de ők úgy ahogy békések volta ~ vannak vámpírok, vérfarkasok...stb.*** A Shadok fegyveralakot vesznek fel, de erre csak akkor képesek, ha a Shot kimondja a fegyvernevét, amit a szövettségkötésnél hall meg*** A másik alakjában teste teljesen feketés lila és haja ködként terül el körülötte*** Képes beolvadni az éjszakába***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 23.
2015. 08. 16.

Módosítva: 2015. 08. 15. 23:28:18
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).