Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Michael Bowen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: happyfrog

Kor: 19 év

Külső leírás: Régebben volt már rá példa, hogy miután a férfimosdóba bement, rögvest ki is küldték, mondván, a női részleg nem itt van. Még ma is találkozik ilyennel, és igencsak sérti a büszkeségét, főleg, hogy nem csupán lánynak nézik, hanem egy tizenöt-tizenhat éves tinédzsernek is. Szerencsétlen nem tehet róla, hogy teljes mértékben édesanyjára ütött. Mint az anyja, ugyanolyan alacsony növésű, és törékeny alkatú. Lányosabb vonású arcához hegyes orr, és rózsaszín vékony ajkak tartoznak, azonban nem ezektől lesz olyan különleges. Hanem a nem mindennapi, szinte már rikítóan vöröses szemei, amit kontaktlencséjének köszönhet. Noha az eredeti szemszíne is nagyon, nagyon világoskék, azért mégse ennyire kirívóan. A hétköznapokban egy egyszerű fekete keretű szemüvegben császkál, de, ha bulizni megy, akkor mindig kontaktlencsében. Rövid, vörösre festett tincsei gyakran lógnak szemeibe, ami zavarja ugyan, de nem hajlandó levágatni őket. Imádja a színes ruhákat, a csíkos, pöttyös, rajzfigurás felsőket, és a háromnegyedes, szintén színes nadrágokat.

Jellem: Nem csak kinézetre, de jellemre is igen bájos, bár sokkal felnőttesebb, mint azt bárki gondolná. Nagyon jól tud hatni az emberekre, pozitívan. Egy igazi lelki szemetesláda, vele tényleg bármit megbeszélhetsz, és örül is neki, ha hozzá fordulnak. Barátként rendesen megállja a helyét, és a tanulmányi eredményeire sem lehet panasz. Mindennap az első és a legfontosabb dolga, hogy átnézze a kijegyzetelt tanulmányokat, átlapozza a tankönyveket, és újra memorizálja a legjelentéktelenebb mondatokat is. Népszerű jelenség, nagyon sok baráttal, és igen kevés ellenséggel. Nem mondhatnánk naivnak, és nem hiába szeretne pszichológus lenni, viszont van egy nagyon nagy hibája; képtelen elkülöníteni a szívéhez kedves embereket, és észrevenni a jeleket. Nagyon szeret beszélgetni, bár saját véleménye szerint jobb hallgatóság, és amúgy se szeret senkit a maga bajaival traktálni.

Élettörténet: Rendes családi körülmények között tudhatta magát. Michaelt a kezdetektől fogva a sikerre és a szorgalomra nevelték, mivel a család minden egyes tagja nagy emberként volt elkönyvelve. Miután az eszébe vésték, hogy a lusta ember, az nem sikeres ember, felmérték, hogy miben lehet a legjobb. Tulajdonképpen a gyermekkori élete egy nagy felmérés volt, egy teszt, amin mindig sikeresen át kellett jutnia. Szerencsére nem voltak gondok vele, rendesen tanult az iskolában, és miután elvégezte az általánost, a célt is kitűzte magának. Hatalmas álmokat dédelgettek hozzá, mint az lenni szokott. Mindent megtanítottak neki, amit felnőttként tudnia kellene a hétköznapokban, viszont nem engedték el a barátaival bulizni, és rendszeresen tanulásra fogták a szünetekben is. Sose érdeklődtek barátnő felől, és Michael nem is akart róla beszélni. Félt ismerkedni, és javarészt az is félelemmel töltötte el, hogy inkább nézte a férfi, mint a női felsőtesteket. Szüleinek sosem árulta ezt el, tisztában volt a véleményükkel, így nem is erőltette. A gimnázium után szép eredményekkel vették fel az egyik híresebb egyetemre, ahol megkezdve tanulmányait rögtön összebarátkozott a legbalhésabb hallgatókkal, akik inkább bulizni szeretnek, mintsem tanulni, és előszeretettel ráncigálják magukkal a "kis eminens" Michaelt.

Hobby: -

Foglalkozás: egyetemista, pszichológia szakra jár

Extrák: Sosem volt még kapcsolata, habár egyszer megcsókolta a lány, de az emlék inkább tölti el undorral, mint kellemes bizsergéssel, ráadásul részegek voltak, és üvegeztek. // Nagyon nehezen viseli a szülei elzárkózását a homoszexuálisokkal szemben. // Mindig is szeretett volna egy tetoválást, de fél a fájdalomtól. // Bácsinak.

Képinfo: nem az enyém (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 18.
2014. 07. 19.

Módosítva: 2014. 07. 19. 21:53:23
Módosította: happyfrog

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).