Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dália Dragonia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Térdig érő hosszú fehér haja fátyolként öleli körbe törékeny testét. Olyan, akár egy porcelánbaba, hófehér bőrén sehol egyetlen hiba. Vékony teremtés, olyan, akire, ha ránéz az ember egy olyan lányt lát, akit meg kell védelmezni és még a széltől is óvni kell. Kék tekintetében a világ bölcsessége és mérhetetlen félelem és küzdelem tükröződik vissza. Szempillái a megszokott feketéktől eltérően szemével megegyező kékben játszanak, szemhéja pedig zöld színű. Száján is ugyanez a zöld köszön vissza. Öltözködését nem lehet változatosnak hívni, azt veszi föl, amit adnak neki, van, hogy hónapokig ugyanabban a ruhában van. Egy azonban mindig ugyanolyan a nyakában egy zöld kő csillog. Ez a kő számára nagyon fontos és el se lehet tőle választani.

Jellem: Félénk és visszafogott. Nagyon ideges lesz új emberek közelében és fél a jövőtől. Az élet sokszor bántotta már és így fél szembenézni a jövővel. Egykor álmodozó lénye már a halál szélén van. Már feladta álmát, hogy egy nap szabad lehessen és próbál beletörődni sorsába. Kifinomultságát még az idő és a fájdalom sem törölhette el. jó modorú, mindig tudja mit lehet mondani, bár ritkán beszél és csak akkor szabad neki, ha kérdezik. Hozzászokott, hogy mindig parancsokat teljesít és, hogy mindig valaki uralkodott felette, így már el is felejtette, milyen az, mikor te döntesz a sorsodról. Reméli, hogy egy nap valaki képes lesz neki megmutatni mit is jelent a szabadság.

Élettörténet: Nagyon halványan emlékszik a születésére és a családjára, bár a tragédia még mindig élénken él benne. Az ősei alkut kötötte egy Őssárkánnyal, erőt kértek tőle, hogy megóvhassák a birodalmukat. Így tettek szert a sárkányok képességeire. Az első ősök képesek voltak átváltozni, a gén viszont egyre gyengébb lett. Senki sem számított rá, hogy Dáliában fog újjáéledni az ősi vér. Dália képes teljesen sárkány alakot ölteni, de ugyanakkor képes rá, hogy félig ember, félig sárkány lénnyé változik csak át. A szülei nagyon féltették különlegessége miatt. Elzárták a külvilágtól. A könyvtár lett számára az otthona. A könyvtárban középen volt egy hatalmas sárkányszobor. Ez a szobor mindig megelevenedett Dáliának és tanította őt, a sárkányok és az emberek történelmére. Minden tudását átadta a lánynak. Aki idővel a könyvtár összes könyvét kívülről tudta. Remek memóriával rendelkezett, de egyre növő ereje, egyre jobban felemésztette a testét. A sárkányszellem megmutatta, hogy a szobrán van egy kristály az legyen az övé. Ez található a nyakában. Lezárja az erejét. Köztudott, hogy az ősök, akiknek megadatott, hogy sárkánnyá váljanak több évszázadon át is éltek, kivéve ha végeztek velük. Maga sem tudja már hány éves volt, mikor betörtek az otthonukba és porig égették azt. A szüleit és testvéreit megölték a ház személyzetével együtt. A lány elmenekült, de nem jutott messze elkapták. Nem ölték meg, mert mikor menekült átváltozott, akkor még nagyon gyenge volt, így nem tudott elmenekülni. Ketrecbe kényszerült és az akkori gazdája a mutogatásából élt. Volt, aki gyönyörű hangját használta ki, volt, aki háborúba kényszerítette, volt, aki uralomra és hatalomra tört vele. Volt már, aki ágyasnak használta. Az emberek általában mindig kihasználták. egy idő után már annyira félt tőlük, hogy egy hangot sem adott ki. Az idejét sem tudja mikor szólalt meg utoljára, a néhai éneklésen kívül. Reménykedik a szabadságban, de már lemondott róla.

Hobby: merengés, felidézni a könyvekben olvasott történeteket, énekelgetés

Foglalkozás: nincs, amire éppen alkalmazzák

Extrák: Így néz ki valahogy sárkányként ~szakáll nélkül nőiesebben~ http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/127/1/4/14480d8e41e4897df0b2c6fd12a4d294-d4yuz3s.png ****** Mikor sárkánnyá változik az ékkő a mellkasába olvad*** A Fagy sárkányának is szokták nevezni. Képes irányítani a jeget és a vizet, valamint a szelet*** Egyszer repült szabadon a csillagos égen és azóta is vágyik rá, hogy újra átélhesse*** Sosem találkozott a sárkányszellemen kívül vele hasonlóval***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).