Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kelsie Turquoise
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: Hosszú élénk kék hajával kitűnik a tömegből, haja enyhe sötétkékbe csap át. Sárga szemei pedig meglepő párosítást nyújtanak ehhez. Nagyon szereti a színeket és általában összekötve, vagy fonatban hordja a haját. Kezében szinte mindig turmixot lehet látni, oda van ezért a jeges édességért. Jobb oldalt az orrában pedig egy PC is díszeleg, füleiben pedig fültágító kap helyet. Középmagas termetű, formás nő. Dús keblekkel, formás lábakkal és hibátlan bőrrel, leszámítva a bal lapockáján lévő álomfogót.

Jellem: Szeret feltűnést kelteni és szereti ha felfigyelnek rá. Szeret másokat ugratni és viccelődni. Ha valami szívatásról van szó rá lehet számítani, nagyon szeret másokat kinevetni, de ha arról van szó akkor kész segíteni barátainak. Érdekes jellem rajta van, hogy nem lehet kiigazodni. Egyik pillanatban nevet a következőben meg már dühös. Ha dühös jobb távol tartani magukat tőle, mert sokszor mond olyat, amit nem gondol komolyan. Nem mutatja ki, de tiszteli azokat, akik képesek őt hosszú távon elviselni és nagyon hálás barátainak, amiért bármikor számíthat rájuk. Néha még saját magán sem igazodik ki. Szeret másokat megismerni, szeret új dolgokat kipróbálni, és kimozdulni a komfort zónájából, de élénken él benne a kötődés múltjához. A lendület nála alaptényező. Ezzel fog hozzá a dolgokhoz, ezzel vág bele sokszor olyan feladatokba is, amely meghaladja képességeit. A nehézségeken akarattal segíti át magát. Ha elhatároz valamit, nem ismer ellenérveket. Ha a cél személyesen érinti, fellelkesül, feldobva érzi magát, és vakon bízik saját adottságaiban. Arról senki sem tudja meggyőzni, hogy ne tegye, nem képes rá. Ezt csak akkor látja be, ha valóban nem sikerül elérnie valamit. nemcsak a kritikát, hanem az önkritikát, a kemény önvádat is ismeri.

Élettörténet: Egyszerű előéletű lány. Szerető család két bátyó és egy kisöcsi. Ő maga pedig véletlen gyermek. Szülei, akkor nem terveztek gyermeket, de ezt sosem éreztették vele. Apját korán elvesztette így két bátyja volt, az akik kisegítették a családot anyagilag. Nagyon összetartó család, éppen ezért nehezen vált meg tőlük, mikor egyetemre ment, de muszáj volt kimozdulnia a komfortzónából, hogy végre megálljon a saját lábán. Gimnázium helyett, szakot tanult így egy cukrász szakmával a hóna alatt indult meg a nagyvilágnak. Egy albérletben lakik egy lakótárssal. Az Egyetemen jogot tanul, ügyvéd szeretne lenni. Az iskola mellett egy kávézóban dolgozik.

Hobby: olvasás, lógás a haverokkal

Foglalkozás: tanuló, kávézói alkalmazott

Extrák: A kos jegy szülötte***Szereti a tavaszt** imádja az állatokat**ha teheti hetente összefut testvéreivel, havonta egyszer pedig hazautazik**

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).