Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Evangelos Daventrey ~Sleutsher
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 22év

Külső leírás: Kétoldalt felnyírt fekete hajának közepén egy erőteljes vörös csík húzódik, mely megegyezik szemének karmazsinvörösével. Fülében fültágító, fülbevalók, arcában piercing, sőt jobb oldalt alsó ajkában is található egy. Ha éppen úgy akarja kivillantja veszélyesen nagy agyarait. Nyakán jobb oldalt mellkasán és jobb könyökén fekete keresztek találhatóak. Szikár testalkatú férfi, izmos, testét minden nő szívesen nézegeti. Magas 190 körül járhat a magassága. Kedvenc viselete a fekete, és vörös ruhadarabok, szinte mást nem is hord.

Jellem: Érdekes és titokzatos srác, olyan, akit körbeleng a misztikum, a sötétség és ez az, ami sok embert taszít, de mégis van, akiket vonz. Akiket eltaszít ez a különös aura azok járnak jobban, akik a közelébe kerülnek, azokat eltünteti maga mellől, mert nem akarja, hogy kiismerjék, mert szerinte úgy gyengébb lenne. Nem szeretné ha bárki is tudná milyen is valójában, hisz ezt az oldalát régóta lakat alatt tartja. Vannak olyanok, akiket régen nagyon szeretett őket foggal körömmel védte, de őket mára elvesztette. Halálukat pedig csúnyán meg is torolta. Ha valakit védelmez, akkor brutalitás és erőszak jellemzi és ilyenkor elveszti maga felett az önkontrollt és senki sem képes leállítani. Ha eluralkodik rajta az ösztön, nem tud megálljt parancsolni magának, ilyenkor rendszerint szeret távol maradni másoktól, mert bármennyire is nemtörődöm és nem szereti kimutatni, hogy képes törődni másokkal, nem szeret meggyilkolni brutálisan olyat, aki nem érdemli meg. Alapjáraton viszont áldozatait tekintve válogatós. Férfira ritkán támad, csak ha oka van rá. általában nőket szemel ki magának, azok közül is általában az egyedülállókat, mert ha kimarad estére nem tűnik fel senkinek. Szeret szórakozni másokkal és szereti őket úgy ugráltatni, ahogy kedve tartja. Addig tartja maga mellett az embereket míg igényt tart rájuk utána elfeledtet velük mindent és új préda után les. Általában megszerzi, amit, vagy akit akar. Nem adja fel egykönnyen a dolgokat nem arról híres. Nehezen bízik meg másokban, utálja ha hazudnak neki vagy ha megpróbálják átvágni, vagy kihasználni.

Élettörténet: Emberi szülők gyermeke, de felmenői révén kettős géneket örökölt. Vérfarkas és vámpír géneket is. Szülei tudtak erről természetesen és születésétől fogva egy házban tartották és nem engedték ki onnan, mivel mind a két faj a kettős gén hordozóra vadászott, mert megakarta magának szerezni egy prófécia jegyében. A gyermek békében cseperedett egészen a 10. születésnapjáig, amíg vérfarkasok nem támadták meg a házat és hiába volt jól védett vadászokkal, azok mégis elrabolták a fiút. Mielőtt megérkezett a telihold, azonban már nem is volt náluk. A vámpírok még az eset után két héttel , úgymond menekítő hadjáratot indított sok vámpír élet árán de sikeresen. Nem is vártak vele, egy főnemes átváltoztatta. Új nézőpontban látta a világot. Mindent megtanult, amit kellett és mikor rájött, hogy egész életében hazudtak neki mérhetetlen harag fogta el szülei iránt és nem is gondolt utána rájuk többet. Nem ismerte be, hogy csak védeni akarták, hazudtak neki és ez éppen elég volt. A Sleutsher családnevet eldobta és felvette a főnemesét aki átváltoztatta mindezt 14 éves korában, mikor is nagy mérföldközhöz érkezett az élete. Az elmúlt négy év tanulmányait és harci képesítését kellett bebizonyítania a vámpír tanácsnak. Vadászra kellett vadásznia. Sikeres volt, megúszta sérülések nélkül. 16 éves volt, mikor szabad utat kapott, de kikötötték neki, hogy mikor meghal a mostani főnemes ő fogja átvenni a környék vámpírjainak irányítását, ez a környék kiterjed az egész országra/államra. Addig azt csinál, amit akar. pénzt folyamatosan kap, csak jeleznie kell igényét. Mindent megkap, amit csak szeretne.

Hobby: mások ugraltatása, töménytelen szex, préda keresés

Foglalkozás: szabadúszó oda bűvölteti be magát, ahova éppen kedve tartja

Extrák: A kettős génnek köszönhetően képes belerondítani a farkasok gondolatban végzett kommunikációjában és vad farkasokat képes az oldalára állítani*** Nagyon erős az igézete, más vámpírok sem tudják azt felülírni, gyengébb vérfarkasokat is képes megigézni*** Különleges képessége a tűz irányítása*** Sokkal jobban lát a sötétben más vámpíroknál és élesebb a hallása** Bunyóban jobb ha nem próbálják meg lefogni, mert akkor az illetők szarul járnak*** Vámpír létére jól bírja az alkoholt, ami kiüti az egyedül a tequila*** A vámpírok sokszor emlegetik Vörös villanás, vagy Vadászirtó néven is**Általában körmeit meghosszabbítva pengének használja, de a farkasok miatt hord magánál ezüst golyókkal töltött pisztolyt és tárakat is.

Képinfo: Csak illusztráció, nem saját! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).