Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Reese Law
Kategória: Fantasy
Feltöltő: happyfrog

Kor: 230 év

Külső leírás: Alacsony termetű, kevéske szálkás izomtattal felszerelve, igen jó erőnlétben tudhatja magát az átlagos emberekhez képest. Nem igazán az a tömegből kitűnő alkat, de a vámpírokhoz méltóan neki is van egyfajta vonzereje. Általában a közömbösség álarca mögött bújik meg, tekintete elszántságot mutat, de egyben sokat ígérő is. A szürkén csillogó szemeiben egy-egy világosabb-sötétebb árnyalat is felelhető. Hajszíne eredetileg gesztenyebarna, de több vörös csíkot festetett a hajába, beléjük pedig egy hajszálnyi szőkés szín is került, egészen egyedivé varázsolva azt. Bőre egyáltalán nem sápadt, de a barna szó használata erősen túlzás lenne. Finom vonású arca, és csókolnivaló rózsaszínes ajkaira (az alsó teltebb) nem panaszkodhat, még ha gyakran tinédzsernek is nézik. Semmi extrémet nem hord, sem ékszereket, kiegészítőket. Szereti az egyszerű ruhákat, de különleges alkalmakkor bármit felvesz, ha úgy tartja kedve.

Jellem: Alapjáraton véve Reese azon személyek csoportjába sorolható, akik egy általuk kedves személynek bármit megtesznek, szinte már kifordulnak önmagukból a józan észt is mellőzve tetteikből. Egy okos, jó pár hosszú évet megélt és tapasztalt vámpírról van szó, csak éppen szerelmes, már sok-sok év óta, ezért tűnhet olyan meggyötörtnek. Nincsenek nagy vágyai, hatalmas céljai, vagy megvalósításra váró álmai. Reese az egyszerű, elméletben visszafogott vámpírok táborát népesíti, akik tűrnek, néha kiborulnak, de inkább elvannak magukkal egy sötét szobában egy pohár ízletes, vöröslő vér mellett. Függetlennek tartja magát, csupán egy vámpírhoz képes ragaszkodni, de az betudható annak a sok-sok együtt töltött évnek, és a szerelemnek. Emberekkel nem igazán áll szóba, habár nem kerüli a társaságukat, de számára az ember nem több, mint egy finom vérrel telített vödör. Imádja a kéjes élvezeteket, elmerülni a mámorban, és nem tudni, hogy mi történik körülötte, éppen ezért nem az elővigyázatosságáról lenne híres, és bár szereti azt hinni, hogy a megfontoltság mintaképe, egy valaki mindig képes ezt megcáfolni.

Élettörténet: Kétszázharminc évvel ezelőtt, mikor is éppen tetőtől talpig benne volt a felnőtté válás problémájában, történt meg minden. Legjobb barátjával sétálgatott, annak születésnapját ünnepelve, mikor rájuk lőttek, és a semmiből egy vámpír jelent meg. Az utána való események viszonylag gyorsan lezajlottak, Reese szerint említésre se méltóak. Az a vámpír, aki átváltoztatta őket, egy hét múlva egy vámpírvadász által meghalt, így barátjával egyedül maradtak. Együtt ismerkedtek meg az új életükkel, és az azzal járó élvezetekkel. Egyik napról a másikra váltak felelőtlen szeretőkké, ami jól is működött, ha Reese nem esett volna szerelembe. Azonban, miután ez az érzés nem talált viszonzásra, s egyre inkább kezdte érezni, hogy fojtogatják, erőt vett magán, és egyik napról a másikra eltűnt barátja mellől, mindössze egy levelet hagyva neki. Nem maradt a városban, sőt a kontinenst is elhagyta a felejtés reményében, ami aztán nem jött el.

Hobby: különféle pókok gyűjtése

Foglalkozás: Ha már nagyon nem bír az egyedülléttel, egy-egy éjszakára keres magának valami munkát, de amúgy nincs.

Extrák: A fizikai sérülések rögtön begyógyulnak testén, kivétel a karján lévő heg, amit még emberként szerzett. Nem szereti a napot, bántja a szemét, és hamar megégne, ettől függetlenül gyakran kísérletezik vele. // Foglalt.

Képinfo: Nem az enyém (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).