Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Bonnie Bliss
Kategória: Hentai
Feltöltő: Kaira

Kor: 18

Külső leírás: 160 centiméterével viszonylag alacsony, törékeny alkatú lány, családjának legkisebb és egyben legfiatalabb tagja. A kislányos báj mellett a lágy, nőies vonások is felütötték már fejüket lányunkon, aminek ő megpróbál örülni, vagy legalábbis boldog arcot vágni. Sápatag bőre, kissé hullámos, két - olykor három színben pompázó haja és zöldeskék szemeit semmire sem cserélné. Ámbár… Kissé pisze orrát, s telt ajkait már annál inkább megváltoztatná magán, mit sem törődve azzal, hogy más nők ezekért, a természet adta adottságokért, ha ölni nem is, de kés alá gyakran fekszenek. Ez is, mint minden más, tökéletesen megmutatja, ő nem tartozik az átlaghoz. Szereti a bohókás darabokat, a különleges árnyalatokat, de a világos, letisztult darabokkal is jó barátságot ápol. A virágos kiegészítők a kedvencei, ha teheti mindig viseli őket. Csuklóján, nyakán, vagy éppen a hajába tűzve… Olykor túlzásokba is esve. De ő így az, aki.

Jellem: Bohókás lány, aki talán még nem nőtt fel igazán az élethez. Ezért, legtöbbször mindig, ki is lógott a sorból... Korosztályával ellentétben épphogy csak túl van az első csókján, nem igazán tartozik a férfiak mai ideáljához. Talán olykor gyerekes viselkedése az, ami elrettenti a másik nem képviselőit. Vagy épp, hogy sosem tartozott az átlaghoz. Ő sosem rajongott a sportokért, az iskola focicsapatáért és az angol, középiskolás életre oly jellemző szurkolólányok közé sem tartozott. A középiskolában egyenesen gyűlölte azokat a napokat, amikor sportpályán kellett szenvednie, vagy amikor családjának köszönhetően néhány mérkőzést végig kellett néznie. Sosem értette mi is annyira élvezetes abban, ha a játékosok egy labdát kergetnek a pályán… Viszonylag alku képes személy, bár nem szereti, ha valami olyan dolgot erőltetnek rá, amit egyébként sosem tenne meg. Kissé nehezebben bízik meg emberekben, talán azért mert sosem tudja, hogy is viszonyuljon hozzájuk. Vagy épp mi az, amit elvárnak tőle.

Élettörténet: Átlagosnak tűnő családban nevelkedett, szülei a tehetősebb réteghez tartoztak, tartoznak mind a mai napig. Ezzel szemben ő sosem érezte odavalónak magát. Ő mindig is valami többre vágyott, másrészt szüleivel és bátyjával ellentétben mind a mai napig erősen tiltakozik a sportok ellen. Az egyetlen, sportnak nevezhető valami, amit elvisel az a futás. Talán ezért is lóg ki kicsit még otthon is a családi körből. Bár az utóbbi években ezt megtanulta elfogadni.

Hobby: -

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, pusztán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).