Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hayley Sounder's
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 23év

Külső leírás: Hosszú holló fekete haja, akár az éjszaka sötétje, tekintete a fekete végtelenségre emlékeztet, de ha boldoggá teszed átváltozik valami egészen mássá, olyan lesz, akár a csillagos égbolt egy hűvös, könnyed nyári éjszakán. Középmagas termet a maga, 171cm-vel. Hosszú formás lábai, kerek popsija és telt keblei minden nő álma. Igen minden nőé, mert minden nő ilyen testet akar magának, pedig ha tudnák, hogy mennyi kemény munkával érte el azt, ami most akkor nem féltékenykednének, hanem csodálnák. Korábban nem volt vékony, sőt, súly problémái voltak, de a rendszeres mozgásnak köszönhetően mára ez a múlté. Öltözködését a szegecsek, bőrkabátok, kényelmes farmerok jellemzik. Színek terén kimerül a feketében, a fehérben, esetleg a sötét lilában és kékben. Szereti a kényelmes, praktikus ruhákat.

Jellem: Makacs, nagyszájú és kitartó. Ez a három szó jellemzi őt leginkább. Makacs, mert mindig a saját igazát hajtja, de belátja ha téved, ez pedig a plusz pontos listára kerül. Viszont rossz pont, hogy nagyszájú, nem tudja mikor kell csendben maradnia kora ellenére se. Mindig kimondja, amit gondol, akárkivel is legyen éppen. Sok feszültséget keltett már maga ellen és sok hullámot is szított maga ellen ezzel a viselkedésével, de valahogy nem tudja érdekelni. Tudja, hogy akikre számíthat elfogadják olyannak, amilyen. Kitartó ember, amit elhatároz végbe viszi, sose adja fel a kitűzött célokat, ha kell tűzön vízen át megküzd értük. Nagyon könnyen ismerkedik, de kevés az olyan ember, aki bírja a pörgős életvitelét ezért még egy kapcsolaton kívül nem volt neki komolyabb, de nagyon vágyik rá, hogy újra érezze azt a törődést, szeretetet és odafigyelést, amit akkor. Jó lelkű lány, aki segít másokon és megmenti a bajba jutottakat, ha az is kell hozzá, hogy bajba keverje saját magát is. Elég gyakran helyezi másokat maga elé, és ezáltal magát háttérbe szorítja, túlságosan foglalkozik azzal, hogy a másiknak jó legyen még ha ez neki nagyon nem is jó akkor is. Első látásra viszont sokan nem ezt gondolják róla.

Élettörténet: Egy csendes kisvárosban született, egyke gyermekként. Szép gyerekkora volt, a szülei szeretetében nőtt fel. 14 születésnapján azonban baleset történt és autóbalesetben elvesztette legnagyobb támaszait. Teljesen összeomlott. Nagybátyja vette gondviselésébe. Ash zülleni kezdett, rossz társaságba járt, ivott és rászokott a cigarettára már ilyen fiatalon. Nagyon sok balhéja volt, de egyszer valaki kihúzta a csávából, aki bevezette egy olyan világba, ami megváltoztatta az életét. Ekkor volt 15 éves. Ez az utcai táncosok világa volt, ami egyből magával ragadta és megfogta a lányt. A fiú segítette őt beilleszkedni, egy második otthont biztosított neki és a barátságból szerelem lett. 18 éves lehetett, amikor közös álmuk beteljesült, elég embert gyűjtöttek, hogy megalapítsák saját bandájukat a Sharks-ot. ~ami cápákat jelent~ Ash sikeresen elvégezte a gimit még ebben az évben. Nagybátyja legnagyobb bánatára nem tanult tovább, pedig a jegyei engedték volna, hogy ösztöndíjra pályázzon, mivel annyira felhozta magát. Munkát kereset és egy bárban pincérnőként állást is kapott. A bandával egy raktárépületben próbálgatnak, ott járnak össze, vannak akik ott is laknak. 19 éves volt mikor barátját hazafelé menet brutálisan megkéselték. Életét vesztette még a helyszínen a mentősök sem tudtak rajta segíteni. Ash világa ismét összeomlott, de a Sharks tartotta benne a lelket így nem süllyedt le oda, ahonnan egykor kimentették. Azóta a Sharks csapat oszlopos tagja és nagybátyjával él papíron továbbra is de a valóságba a banda tagjaival együtt beköltöztek a raktárépületbe.

Hobby: zene hallgatás, edzés, mozdulatok finomítása, koreográfiák kitalálása

Foglalkozás: pincérnő, táncos a Sharks nevű csapatban

Extrák: Van egyen dzsekijük, aminek a hátulján graffitis felirattal ott a banda neve.*** a város második legelismertebb csapata az utcai táncosok között, így esélyük van az éves országos versenyre való kijutásra***

Képinfo: Nem az én tulajdnom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 09.
2014. 07. 09.

Módosítva: 2014. 07. 09. 13:23:12
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).