Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sarah M. ~Mectrey
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 22év

Külső leírás: Kleor bőre feszesen simul törékeny nőies testére. Telt keblei és formás combjai vannak. Nagy barna szemeit dús szempillák keretezik. Arcát enyhe hullámos arany barna haj koronázza.Alacsony termetű lány mindössze 161cm. Öltözködését főleg a barna árnyalatai jellemzik, nem szereti az élénk színeket. Motoros felszerelése teljes egészében fekete, mert szerinte az nőiességet, erőt és eleganciát sugároz.Van egy tetoválása a baloldalán, egy nyitott könyv amiből egy cseresznyefa nő ki.

Jellem: Vidám egyéniség, aki szereti a társaságot és szeret új embereket megismerni. Akiket megszeret, azokat nehezen engedi el. Nehezen tűri ha átvágják, vagy ha hazudnak neki. Őszinte és nyílt ember, mindig az adott személynek mondja el a vele kapcsolatos problémáit, sose beszél ki másokat a hátuk mögött. Gerinctelennek tartja, azokat, akik ezt teszik. Kitartó, amit a fejébe vesz mindig végbe is viszi. Nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott lány, senkinek sem sikerült még kihozni a sodrából, ez a nyugodtság általában környezetére is kihat.

Élettörténet: Gazdag pár gyermekeként jött a világra. 8 éves koráig megkapott mindent, amire vágyott körülrajongták. Ám megszületett ebben az évben kisöccse és azóta nem figyelnek rá. A ház lakói nevelték föl. Szülei sose voltak otthon a világot járták újdonsült gyermekükkel. A kislány jó tanuló volt, nagyon érdekelte már kiskorától kezdve a mechanika és a gépészet. Általános iskola után olyan iskolába ment, ami előkészíti a mechanikai és gépészeti tovább tanulást. Szüleinek nem tetszett így végzős évének ballagására se mentek el. Az év elvégzése után fogta a pénzét a cuccait és vett egy kis házat oda költözött be. Nagy szenvedélyévé vállt a motorozás. Egy kis műhelyben kapott munkát és azóta is ott dolgozik, mint irodai munkás, de be szokott segíteni a szerelésbe is. Családnevét nem használja, nem neveztette át magát a szülei iránti szeretetből, hisz szereti őket annak ellenére, hogy mit tettek vele. Úgy mutatkozik be, hogy egyedül csak az M. betűt használja.

Hobby: olvasás, motorozgatás, bütykölés

Foglalkozás: műhelyi alkalmazott

Extrák: kawasaki nina 300-a van, egy fekete szépség***kedvenc évszaka az ősz***Öccsét nem tudja elviselni kiállhatatlan nagyképű természete miatt, ennek ellenére szereti és néha kevés időt elszokott vele tölteni, és reméli, hogy egy nap normális lesz***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 09.

Módosítva: 2014. 07. 07. 19:41:31
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).