Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ayuka Yuuna
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 18 év

Külső leírás: Egykor hosszú gesztenye-barna tincsei mostanra vörössé és hol hosszabban, hol rövidebben lóg tarkójára.frufruval takargatja homlokát, mert állítása szerint nagy. Rendezetlen hajkoronája gyakorta kócos, de mégis nem kölcsönöz számára igénytelen megjelenést. Kék szemei alatt általában fekete karikák húzódnak, vagy pedig vörösek a sok sírástól. nem szokorr sminket viselni, azt vallja, hogy rajta már az sem segíthet. Kleor bőrén sokszor vannak lila foltok, vagy zúzódások, amiket okosan elrejt, ha kell hosszú ujjút vesz föl nyáron is. Vékony lány, mellmérete éppen súrolja az átlagos alsó határát, nem olyan formás lány, sőt nem is magas, inkább alacsony a maga 157cm-vel, amivel gyakorta érzi magát kisebbnek és jelentéktelenebbnek a többieknél. Öltözködését az egyszerű, olcsó és kényelmes darabok jellemzik. Szereti azokat a ruhadarabokat, amik minél kevesebbet mutatnak belőle.

Jellem: Egy nagyon visszahúzódó lány. Környezetével kapcsolatot szinte alig létesít, az is, amit létesít kimerül abban, ha esetleg közös projektet kell csinálni az iskolába, vagy esetleg valaki útban van és megkéri, hogy menjen kicsit arrébb, na meg a köszönés, de ennyi. Sokan azt sem tudják, hogy az osztálytársuk, sőt, hogy egy iskolába járnak. Fél megmutatni ki is ő valójában, pedig igazából egy nagyon intelligens lány, aki szeret olvasni és imádja a zenét, valamint nagyon tehetséges művész. jó tanuló lehetne, ha nem olyan családi háttérrel rendelkezne, amilyennel. Annak köszönhetően nem megy neki a tanulás, abból él, amit az iskolában hall, vagy, amit a könyvtárba elvonulva záróráig tanulgat. Csak nagyobb dolgozatok előtt szokott elmenni oda, de akkor is addig ott van, amíg haza nem zavarják. Takargatja magát, utálja azt, aki és sokszor lenne más helyében. Nincs megelégedve magával, nagyon sokat sanyargatja magát. Egy törékeny lélek, aki azért nem teremt kapcsolatot környezetével, mert fél attól a sok fájdalomtól, csalódástól és szenvedéstől, amit tőlük kaphat. Inkább így lemond a boldogságról, de így legalább megszabadul a fájdalomtól.

Élettörténet: Nem a legjobb családba született és emiatt az, aki. Az iskola jelentéktelen kisegere. Apját nem ismerte, sőt még anyja sem tudja, hogy ki az illető. Az anyjának volt egy első házassága, akkor még teljesen boldog nő volt. Ám a férje meghalt, ekkor már várandós volt. Első gyermekével elvetélt. Ekkor inni és drogozni kezdett, valamint árulni kezdte a testét, hogy meg tudjon élni. Ahelyett, hogy becsülte volna második gyermekét nem törődött vele. 5 éves koráig még csak csak foglalkozott vele. Segélyt kap utána, amit eliszik és eljátssza. 6 éves lehetett, amikor már önellátóvá kezdett válni. Az utcákat rótta nappal, hogy ne kelljen otthon lennie anyjával és a pasijaival. Este beosont lefürdött és kulcsra zárt ajtónál aludt. 8 évesen megkezdte az általánost. Ekkor már teljesen önellátó volt. Az iskolában nem teljesített jól. A szomszéd házban lakó idős néninek megesett rajta a szíve. Délutánonként mindig vendégül látta a kislányt, aki nagyanyjaként tekintett rá. Ekkor a lánynak kijutott egy kis jó. A jegyei javultak, felszedett pár kilót, szebb ruhákban járt és sokkal boldogabb volt. Két évig látta el a néni, amikor egy hirtelen megfázás magával ragadta. A néni annyira megszerette a gyermeket, hogy mivel nem foglalkoztak vele hozzátartozói így egy kevést pénzt hagyott a lányra, amit ha betölti a 16-ot szabadon kezelhet. 10 éves lehetett mikor anyja egyik kuncsaftja először megverte. Ezek után mindennap rettegéssel tért haza. 12 lehetett mikor megerőszakolta az anyja egyik vendége. Az anyja végignézte a jelenet a kislány még könnytől és fájdalomtól ködös arccal látta, amint a férfi fizet a nőnek. Ezután egy hétig az utcán élt, amikor a rendőrség összeszedte és hazavitte. Az anyja bezárta a szobájába és nem is engedte ki onnan. Kiszökött a szobája ablakán keresztül, de rövidesen haza is tért. Az anyja elég rendesen megverte, így kórházba került. De egy hónap elteltével újra otthon találta magát. 14 évesen megelégelte, hogy senki sem figyel rá, házilag befestette a haját vörösre, azt hitte ez majd felkelti mások érdeklődését és lesznek barátai és kiszakadhat a magányból, de csak nevetség tárgya lett és gazdagabb lett egy igazgatóival. még ebben az évben megkezdte a gimit, tiszta lappal kezdett ugyan lehettek volna barátai, de úgy döntött köszöni ő nem kér az emberek társaságából. Ekkor még hosszú haja volt, mely továbbra is kékben pompázott. Elkezdett dolgozni egy könyvesboltban, és az ott keresettet magára fordítja és pénzt rakosgat félre a nőtől örökölt mellé. 17 évesen mikor hazaállított anyja neki esett egy ollóval, hogy elérkezett az ideje, hogy szép nőt faragjon belőle. Azóta ilyen össze vissza a haja. a rendszeres verés nyomait rejtegetve ezen a nyáron szinte végig hosszú-ujjúban kínozta magát. alig várja, hogy végre vége legyen utolsó évének és leérettségizve elköltözzön anyjától a félre rakott pénzből és új életet tudjon kezdeni, de addig még egy teljes tanév van, hisz még csak most kezdik végzős évüket.

Hobby: olvasás, sétálgatás, zene hallgatás, egyedüllét, rajzolás

Foglalkozás: eladó, tanuló

Extrák: néha eljár a menhelyre és mivel mindig is akart kutyát megsétáltatja egyiket-másikat*** rengeteget rója az utcákat szinte csak aludni jár haza, de akkor is kulcsra zárt ajtónál alszik***egy kis nyomógombos készüléke van, amire a könyvesbolti gépről szokott zenéket rakni***

Képinfo: Nem saját.! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 11.

Módosítva: 2014. 07. 10. 22:15:06
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).