Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yvone Slenders
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: Hosszú fekete haja, hátul a térdhajlatáig ér. Barna szemei a fényben lilás fényben csillognak. Magas lány 176cm, de ő ezt sose bánta, szereti hosszú lábait, és karcsú nőies vonalát. Telt keblei, formás, feszes feneke és combjai vannak. Kedvenc színe a zöld és annak milliónyi árnyalata.

Jellem: Nagyon társaság centrikus lány. Szeret a középpontba lenni és szereti jókedvre deríteni a társaságot. A hazugokat gyűlöli ő maga mindig őszinte még ha az a kinézett személynek fáj is. Kitartó ha valamit a fejébe vesz meg is csinálja. Makacs és sose enged az igazából. Eltökélt, kitart elvei mellett. Ha valaki elárulja azt nehezen viseli. De mindig revansot vesz az őt ért sérelmek miatt.

Élettörténet: Egy kisvárosban született, szülei rendes neveltetésben részesítették gyerekkorától kezdve. Hat éves lehetett mikor egy balesetben elvesztette szüleit egy balesetben, ő maga is majdnem meghalt de az orvosok küzdöttek az életéért és így az éves kontroll vizsgálaton kívül semmi következmény és maradandó komplikáció nincs. Nagybátyjához költözött miután kikerült a kórházból, ahol fél évet tartózkodott. A rehabilitáció után elkezdte az iskolát. Mindent megkapott, amire szüksége volt és a férfi rengeteg szeretetet adott neki. Olyan volt a lány számára mint egy oltalmazó bátyó. A gimit távolabb kezdte meg és így kollégiumba kellett költöznie. Ott barátokra talált, a szurkolócsapatba is bekerült. Nagyon szeretett ott ezért vérzett a szíve mikor tovább állt és egyetemre ment. Az egyetemen is folytatta a szurkolást így most is a szurkoló csapat tagja.

Hobby: futás, lógás a haverokkal

Foglalkozás: tanuló, szurkolólány

Extrák: Nincs szobatársa, mert előző szobatársa sulit váltott és így az utolsó évére már nem kap helyette senkit***Nagyon szereti a mentás fagyit és a karamellásat***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 04.
2014. 07. 09.

Módosítva: 2014. 07. 07. 18:22:37
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).