Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Niel Marshall
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kaira

Kor: 19

Külső leírás: Falfehér bőre erős kontrasztot mutat fekete, félhosszú hajával és sötét szemeivel. Kicsit esetlen, kicsit gyermeteg még, ami a mozgásán is érződik. Már nem gyermek, de még nem felnőtt, a tinédzser kor hátrahagyott nyomai még mindig megmutatkoznak rajta. Az arcán, a vonásain… Az egész fiún. Szereti a sötét színeket, de a tiszta, világos árnyalatokkal sincs problémája, csak abban nehezen veszik el a sok ember közt. Kiegészítőket ritkán hord, csupán néhány, a PC játékokból ismert nyakláncokat és karkötőket visel. De azokat mindig.

Jellem: Ő az, aki kettővel mögötted ül bioszon, akiről puskázni lehet angolon, holott még csak a nevét sem tudod. Akit be lehet zárni a harmadik emeleti WC-ék egyikébe, akinek a kajapénzét a sajátodként kezelheted. Ő pont az a fajta srác, akit mindig a szekrénye mellett találsz meg az iskolában, aki az ebédlőben mindig hátul, egymaga eszi az előre elkészített, gondos kezek által csomagolt ebédét. Nem stréber. Á, dehogy... Csupán egy, a sok szürke arc közül a tömegben; aki épp annyira van jelen, mint lóg ki a sorból. Egy évfolyamtárs, kit ismeretlenként köszönthetsz vissza az évkönyvek egyikében. Egyfajta csodabogár. Mondhatni… A PC játékok szerelmese. Igazi gamer. Iskola előtt, iskola után, de még éjjel is online találod. Ami meg is látszik az arcán… A sok sötét, mély karika a szeme alatt, a falfehér bőr mind az átvirrasztott éjszakák eredménye. Hangját ritkán hallani, ha meg is szólal, azt is csak pár szóban teszi. Legtöbbször mindig fülessel látni, vagy épp játékkal a kezében. Nem jeleskedik túlzottan semmiben. Ha úgy tetszik néha átlagon aluli. Nehezen találni meg vele a közös hangot, csak pár olyan embert ismerni, akik a barátjukként tekintenek Neilre.

Élettörténet: Átlagos élet, átlagos családdal, akik néha túlzottan is óvni, szeretni próbálják. Ezért is menekül olykor a sok babusgatás elől. De későn született, rég várt gyermek lévén nem csoda, hogy a szülei elkényeztetik. Még az apja is… Azonban ők is tudják, hol a határ. S bár Niel nem a követelődzős fajta náluk is vannak, léteznek szabályok.

Hobby: PC játékok, könyvek

Foglalkozás: tanuló

Extrák: **Nagyon szereti a szép grafikával ellátott játékokat. **Bosszantó dolognak tartja, hogy a családjával kell élnie, legtöbbször a szobájába menekül. **Gyűlöli a sportokat és minden olyan dolgot, aminek kicsit is köze van hozzá.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, pusztán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 04.

Módosítva: 2014. 07. 03. 20:16:27
Módosította: Kaira

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).