Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: WhiteBunny ~ Anastazia Prediote
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 21év

Külső leírás: Az emberek általában gyakran megbámulják, csak úgy vonzza a tekinteteket. Hosszú fakó szőke haja egyenesen omlik hátára, frufruját általában feltűzi, mivel nincs túl nagy homloka. jég kék szemeit fekete dús szempillák keretezik, jellegzetes ívű szemöldök. Pisze orr, nőies arcvonások és vörös ajkak jellemzik arcát. 176cm magas, hosszú lábú modell alkat. Telt idomai, formás és feszes feneke van, melyet puha tejfehér bőr fed.

Jellem: Bujaság és fondorlatosság. E két tulajdonság jellemzi, de mióta férhetnek meg egymás mellett? Soha nem fértek és nem is fognak. Magasan az átlag feletti IQ-val rendelkezik, de nem nagyon foglalkozik vele, a vágyai irányítják, az eszére ritkán hallgat a szívére pedig már elég régóta egyáltalán nem. Fondorlatos nőszemély, nagyon jól tudja manipulálni az embereket feltűnés nélkül, mindig eléri, amit akar és mindig minden úgy történik, hogy neki kedvezzen. Ha valaki bekerül a bűvkörébe onnan nehezen szakad ki. Addig tartja maga mellett az embereket, amíg azokat szükségesnek találja céljai eléréséhez. Alapjáraton nem mondhatni kedvesnek, vagy szeretetreméltónak, ez csak a látszat ha éppen úgy akarja. Képes magára többféle álcát is felölteni, amilyenhez éppen kedve és amilyenhez éppen igénye van. igazi énjét senki se ismeri, sőt néha ő maga se tudja kicsoda ő valójában.

Élettörténet: Gazdag család, apuci pici lánya. Ezek jellemezték előző életét. Átlagos gyerekkora volt, fondorlatos volt már akkor is, eleinte rendesen tanult osztályelső volt, de később jöttek a pasik és rájött, hogy így is okos minek tanuljon. Így éppen csak átment, vagy éppen tanárbácsira kicsit ráhatott. 18. életévét betöltve lelépett otthonról és egy nagyobb összeggel a zsebébe tovább állt. Vett egy lakást és jelenleg is ott lakik. A közeli sztriptízbárban dolgozik, kizárólag nyuszilányként ő nem vetkőzik, ő csak kényeztet. Ágyba nem szokott ottani vendégeket vinni, inkább magának szemel ki férfiakat.

Hobby: város járása

Foglalkozás: nyuszilány

Extrák: művészneve: whitebunny ~ fehérnyúl***időközben szülei egy balesetben meghaltak és ő örökölt mindent, néha hazajár és ott tölt egy hétvégét a hatalmas birtokon***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 07. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).