Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Manabu Kou
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Honey

Kor: 17

Külső leírás: Középmagas, de karcsúan filigrán alkat, finoman széles vállakkal és karcsú csípővel. Arca hosszúkásan gömbölyded, amitől örökösen aranyos kinézetet kapott, mellé a meglepően nyílt, teaszínű mandula szemével le se moshatja magáról a "megzabállak" jelzőt. Félhosszúra vágott, japánokhoz képest világosabb árnyalatú barna tincsek keretezik az arcát, apró babahajakkal a tarkójánál és a halántékánál. Ennek ellenére a szempillái olyan sűrű és fekete csíkot húznak a szeme köré, hogy az aranyfényű, sötét teaszín szeme még inkább kiragyognak az arcából. A szája majdhogynem jellegtelen és fénytelen az arca sok különlegessége mellé, de szép ívű, főleg ha halványan mosolyog.

Jellem: Csendes, szó szerint csendes, ugyanis a nevelők és a többi gyerek soha nem hallotta egy szót sem szólni. Mindezen önként vállalt némasága mellett nagyon is életrevaló, kedves kölyök, aki imádja a kisebbek körüli segítő munkát, valamint élvezi, ha dolgozhat és ha a hobbijának szentelheti a maradék idejét. Engedelmes, a szokásának kiegészítéseként sose mond ellent és nem felesel, első szóra elvégzi, amire megkérik, ezért gyakran ki is használják, akarva-akaratlan mind a nevelők, mind a többi gyerek. Mégis benne van egy dacos, hideg érzéketlenség, tőle el nem vehetnek semmit, ami az övé, hacsak önszántából oda nem adja. Mivel a hangját sosem hallatja, a személyiségének nagy részét nem tudják teljesen behatárolni, ugyanúgy képes finoman manipulálni az embereket, mint feláldozni magát azért, amiért szükségesnek érzi. A némaságától függetlenül jó megfigyelő és emberismerő, észreveszi azt is, amit másik nem kötnének a többiek orrára.

Élettörténet: A szüleit sosem ismerte, világéletében ugyanabban az árvaházban élt, mellette nőttek fel a többiek, fogadtak örökbe... de ő ott maradt, őt senki sem vitte el, talán a külseje miatt. Kinek kell egy nem tradicionális kinézetű, néma kölyök? Biztos valami pszichopata, leendő sorozat- vagy tömeggyilkos. Mindemellett pontosan ismeri önmagát, tudja mit szeret, megbékélt ezzel az állapottal és ebből az életből akarja kihozni mindig a legjobbat, a maximumot. Amint tudott, az iskola mellett munkát vállalt, hobbit talált, fejleszti magát, tanul-dolgozik-hobbizik... olyan területeken próbál érvényesülni beszéd nélkül is, amelyeket ő is élvez, ezért egy nagy cégnél dekorációkat készít és festi a mintákat a falra. Sose vár többet és mást, mint amit ő maga el nem tud érni saját erejéből, sose kér többet, mint amit ő adni tud. Gyakran vállal alkalmi munkákat, az árvaházban elnézik neki, hiszen tudják, hogy becsületes és hazajön, amint tud, nem féltik.

Hobby: Festés, rajzolás, maga a művészetek, a tánc: modern tánc, hip-hopot tanul és táncol, már több fellépése is volt a csoporttal.

Foglalkozás: Dekorációkat fest, háttereket nagy felületű falakra, néha pincérként dolgozik egy-egy rendezvényen.

Extrák: Az arca formája és felépítése, valamint a haja és szeme színe miatt valószínű, hogy egyik szülője vagy valamelyik őse nyugati volt// remekül táncol, de főleg csak hip-hopot, amit tanul és amiért odáig is van// többféle zenét kedvel, szinte mindig hallgat valamit, vegyes az ízlése// Beszéd helyett, ha szüksége van, mutogat, nagyon végső esetben leírja, amit szeretne // intelligens és tanult, hamar alkalmazkodik, mint egy kaméleon// vonzódik a nyugati dolgokhoz, ez talán a kinézetéből is fakad, az amerikai és európai bandák, zenék, öltözködés és persze a tánc sem tradicionális japán// A szemüveg nem létfontosságú, de pontosabban és élesebben lát vele, ezért inkább hordja, megelőzve a látása romlását//

Képinfo: tumblr (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).