Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lestat Moreau
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yuno*

Kor: 18 néz ki, valójában 102

Külső leírás: Kinézete alapján olyan mintha a Twilightból lépett volna ki. Szoborszerű teste és arca van, bőre hófehér, puha és selymes. Nem túl magas, kb 168 cm, viszont lábai egyáltalán nem tűnnek tömzsinek. Nem túl vékony, igaz nincs rajta fölös háj, de a csontjai nem szúrják át gyönyörű bőrét. Arca a legszebb rajta, szemei állandóan határozottan izzanak, szinte felperzsel a tekintetével, ha rád néz. Amúgy kék írisze vörösen parázslik, mikor szomjazik a vérre és az arcán megszokott komolyság helyét átveszi a vadság. Selymes fekete tincsek keretezik az arcát, amik egykor a hátát verdesték.

Jellem: Alapjáraton csendes típus, kívülről szereti megfigyelni a dolgokat, de ha egyszer valami felkelti az érdeklődését, akkor rögtön járni kezd a szája és le se lehet lőni. Hozzá van már szokva a durva szavakhoz, hisz gazdájától sokszor kap csúnya megjegyzéseket és nem egyszer volt már megalázva, ilyenkor csak csendben tűr és teszi azt, amire az ura kéri. Szeret egyedül lenni a szobájában és olvasgatni elveszett műkincsekről és arról álmodozik, hogy egyszer majd megtalálja őket. Ez az egyetlen örömforrása az életben, az álmodozás. Pedig nagyon jó kedvű fiú volt csak az évek alatt elvesztette az összes életkedvét, és még csak megölni se tudja magát.

Élettörténet: Apja egy ereklyevadász volt, egyedül nevelte őt, mivel édesanyja meghalt Lestat születése után egy fertőzésbe. Így édesapja egyedül nevelte és mikor el kellett mennie nagyszüleire bízta fiát. Szerette apja meséit az útjairól, amiket persze kicsit másképpen mesélt, hogy az akkor még csak 6 éves kis Lestat is élvezhesse azokat. Egészen 17 éves koráig minden oké volt, idilli életet élt, ám egyszer egy különös férfi kezdett el hozzájuk járni, munkát adott apjának, de a titokzatos, vonzó idegennek megakadt a szeme Lestat szépségén. Egy évre rá Lestat apját és nagyszüleit kegyetlenül megölték és az idegen, William gondjaiba vette az árva fiút. William intézte el a családját, de ezt újdonsült szeretője nem tudta. Immáron 84 éve él a férfi hatalmas házában gyakorlatilag a semmi közepén és mindennapjait olyan vámpírok között tengeti akiket ledöfne egy-egy karóval és elégetné őket.

Hobby: olvasás, ereklyék, műkincsek

Foglalkozás: -

Extrák: **UKE**Vámpír, egyedül csak úgy tudják őket megölni ha karót döfnek a szívükbe és elégetik őket

Képinfo: nem saját (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 25.

Módosítva: 2014. 06. 24. 23:32:53
Módosította: Yuno*

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).