Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Khalil
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 19

Külső leírás: Termete alacsony, izmai láthatóan kidomborodnak fehér bőréből. Haja régebben fekete volt, de már csak néhány apró tincs színe az eredeti, a többi mind kivilágosodott a külső hatások miatt, így most nagy része halovány szalma színű, néhol fehéres. Szemei világoskékek, ezek a kínzás miatt néhol lila foltosak, ahogy az egész teste is. Helyzete miatt, csoda ha egy alsó rész virít rajta, a hidegeket is így köteles kibírni.

Jellem: Engedelmes, és a rábízott feladatokat tökéletesen teljesíti, reményvesztett, és csak akkor szól ha kérdik őt. Robotikusan feladatokat teljesít, mindegy milyen nehéz, általában megoldja. Az őt ért kínzás miatt elfelejtette nevét, szülei mivoltát, hogy honnan jött, és még a saját anyanyelvére sem emlékszik. Beszélni újból sikerült megtanulnia, elég gyorsan átvette a nyelvet. Csak a legalapvetőbb létfunkcióit képes ellátni a beszéden kívül, és amit folyamat közben tanul. Félénk, és halk szavú. A hangos hangokra szinte összerezzen.

Élettörténet: Elfogása előtt egy vidám kis településen élt családjával, és állataival. Egyre jobban eluralkodott a egyik közeli nép hatalomvágya, így sorra vette be a körülötte elterülő lakott településeket, nem kíméltek sem öreget, sem fiatalt. Senkit. Sok ember halt szörnyet kegyetlenségük miatt, és néhányan elvándoroltak. De voltak akik nem tudtak ezekkel a lehetőségekkel érni. Szülei, és az egyik testvére elindult hogy elhagyja a veszélyes környéket. Az utolsó pillanatban. Szerencsétlenségére ő, és bátyja áldozatául esett a barbár népnek. Elhurcolták őket a többi ottmaradt emberrel. Ekkor emberünk még csak 15 éves volt, mikor visszavonultak, és végre megérkeztek a bázisra azonnal próba elé állították az elfogottakat. Külön választva őket kezüket megkötötték, hajukat lenyírták és kirakták őket a vadonba napokra. A tűző nap, és az étlen szomjan való mászkálás miatt sokat megőrültek, aki pedig nem bírta az meghalt. Ha volt olyan aki öt nap múlva még mindig jó állapotban volt, és nem hibbant, vagy halt meg azt rehabilitálták, és rabszolgájukként tartották. Khalil is ezt a szörnyűséget kellett átélje, közben elvesztve szeretett testvérét. Négy év telt el a szörnyűség óta, haja visszanőtt, de lelki sérülései még mindig nyilvánvalóak.

Hobby: nézegetni a csillagos eget,

Foglalkozás: rabszolga

Extrák: *Mankurt* * Kizárólag Uke * Sohasem szerette senki, aki pedig szerette annak emléke homályba vész. Parancsolója uralkodik felette, ő csak halkan tűr. Abban a hitben van, hogy élete csak e miatt ér valamit is.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).