Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Alex Flores
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lureka

Kor: 20

Külső leírás: Félhosszú dús fekete haja tincsei mellé meleg barna szemek párosulnak. Bőre hófehér, ami még jobban kiemeli sötét tincseit, és csoki barna szemeit, viszont pillanatok alatt le is tud égni a napon. Arca finom vonású és mindig sima. Elég furán nő rajta arcszőrzet, ezért odafigyel, hogy mindig sima legyen az arca. Átlag magasságúnak mondható, és izmaival sem tud dicsekedni, de nincs is rá szüksége. Persze nem hurkapálcika. Vékony, de izom is található rajta. Ez főként a kishúga érdeme, aki egy igazi hiperaktív lány és mindig rángatta magával játszani, futni, esetleg valamilyen versenyre készülni. Ruhatára elég egyhangú. Nem nagyon szereti a kirívó ruhákat, még a mintásakat sem igazán. Furán érzi magát, ha valami hülye felírat virít a mellkasán. Bár színekből szinte mindenfélét hord, de inkább pólók és ingek híve, nyáron a trikóké, hátha tud normálisan barnulni. Kiegészítőket sem nagyon hord, mivel a laborban úgy is le kell vennie és teljesen felesleges fel-le venni mindig és esetleg ezért elhagyni. Egyszerűbb, ha nincs rajta semmi ilyesmi.

Jellem: Nem az a party-állat, egoista srác mint a legtöbb vele egykorú a csoporttársait is beleértve. Persze tud ő bulizni, de elég ritka, hogy elmegy valahova leinni magát. Bulizás oké, még egy két feles is, de többet nem. Egyszer leitta magát az bőven elég volt, sőt még sok is. Egy-egy nagyobb vizsga után esetleg többet, de nem akarja túlzásba vinni. Főleg, hogy az alkohol oldja a gátlásait, és félő, hogy még valakire rámászna, vagy hülyeséget mondana, amit nem szeretne. Alex inkább a jófiúk közé tartozik. Rendes, kedves, de nem hagyja, hogy kihasználják, és persze ha beszólnak neki, visszaszól, nem kell őt félteni. Magabiztos, de nem öntelt. Bár van egy kis önbizalom hiánya a „mássága” miatt, de inkább a kiközösítés és a rosszalló tekintetektől tart, mint egy kapcsolattól. Nehéz felidegesíteni, vagy megbántani, nem az a sértődős típus. Nem kifejezetten vad, igaz néha tud kissé hevesebben reagálni, mint szeretné, de van önkontrollja. Inkább kalandvágyónak lehetne nevezni. Imád új helyeket felfedezni, még a közös családi, vagy baráti kirándulásokon is le szokott néha szakadni, hogy ha megtetszik neki valami és teljesen más irányba megy. Igaz ha el is téved elég leleményes, hogy visszataláljon, vagy útbaigazítást kérjen, nem kell félteni, talpra esett srác. Viszont elég akaratos is. Ha valamit meg akar csinálni, akkor meg is fogja csinálni, az biztos. Lebeszélni is nehéz, ha valamit a fejébe vesz. Nem lehetetlen de.. meg kell erőltetnie magát a barátainak, hogy értelmes érvekkel jobb belátásra bírják.

Élettörténet: Nem volt túl esemény dús élete eddig.. Átlagos család gyermeke, van egy kishúga, kutyájuk, ház, picike kerttel, nélkülöznie sem kellett soha. Egyszóval mindig jól megvoltak. Alexnek is megvoltak a szokásos tini kalandok, az első csók, az első komoly buli, az első teleportálás.. de sosem vitte túlzásba. Olyan igazi kis jófiú, akire mindig lehet számítani. Persze neki is megvannak a maga titkai, hiszen már jó pár éve titkolja, hogy az első csókja nem egy lánnyal csattant el.. Csak néhány barátja tudja ezt róla, és próbálja titkolni is, mert hát.. kissé tart az elítéléstől, de főleg a szülei véleményétől.. Viszont ettől eltekintve tényleg nem lehet róla sokat mondani.. Jó tanuló volt mindig is, és már egy évet el is végzett a természettudományi egyetem biológia szakán. Imádja a természettudományt, de ez nem meglepő a családját elnézve, Gyakorlatilag mindegyik rokona valamelyik természettudományi ágra szakosodott. Szóval Alex is családban marad az állat és természet szeretetével.

Hobby: utazás, kirándulás – képes órákat utazni, hogy egy fél napot a természetben tölthessen -, olvasás

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: Meleg és tudja magáról, hogy meleg. Már tini kora óta tud erről, és kicsit tart is az elítéléstől, pont ezért nem mondta el, csak nagyon kevés barátjának. A családjában senki sem tudja, és igyekszik úgy intézni, hogy ne is tudják meg amíg nem érzi, hogy készen áll elmondani. De ettől eltekintve próbál pasizni.. Na jó ez túlzás, inkább nem zárkózik el, ha valakin látja, hogy ő is többet akar, de nem mászik rá senkire csak úgy. Voltak kalandjai lányokkal is, de.. az valahogy sosem tüzelte fel úgy, mint amikor fiúval volt. *** Nagyvárosban él és utálja.. Büdös, zajos, zsúfolt és..és.. nem jó. Ezért is megy havonta kirándulni, akár egyedül is, mert nem bírja hosszútávon a várost.*** Fantasy rajongó. Imádja az ilyen témájú könyveket. Egy kis könyvtáracskája van otthon ilyen témában, de neten is nagyon sok fanfiction-t olvasott már el. Gyakorlatilag ő evvel kapcsol ki amikor nem tud elmenni kirándulni. Mondhatni agymosás a számára a sok tanulni való mellett. *** Yoshinak.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 16.

Módosítva: 2014. 06. 16. 19:53:56
Módosította: Lureka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).