Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alensie Rondery
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 19 év

Külső leírás: Ami először feltűnik rajta azok vöröses barna szemei, melyet az emberek vörösnek vélnek, pedig nem. Szemszínét csak kiemeli fekete hosszú egyenes hajzuhataga, valamint szépen ívelt fekete szemöldöke. Enyhén napbarnította bőre, feszesen simul idomaira, formás lábaira és feszes fenekére. hosszú kecses lábai vannak, melyeket előszeretettel hangsúlyoz ki. Középmagas, nem túl magas, és nem is túl alacsony ennek ellenére hosszú lábai miatt, gyakran első ránézésre, távolról magasnak gondolják. Nagyon szeret magassarkúkban járni, szereti a lenge könnyed anyagú ruhákat és imádja mikor haját lobogtatja a szél, így ritkán köti össze.

Jellem: Gyerekkorában egy örökmozgó, virgonc és hangos lány volt, mára már ez kiveszett belőle. Egy betegség miatt megnémult. Nehezen tud kapcsolatot létesíteni másokkal és általában nem a társaság középpontja. Próbál teljes életet élni de ,,betegsége,, mindig is megnehezítette az életét. Hiába közeledett mások felé ők kizárták őt, mert egy idő után megunták a csendet és a nyugalmat, ami körülvette. Emiatt szereti, ha hangzavar veszi őt körbe, főképp olyan, ami nagyjából jellemzi az adott hangulatát, mert ilyenkor úgy érzi, hogy a hangok beszélnek helyette. Rengeteg zenét hallgat, szinte mindig szól valami nála. Mivel nem tudja magát kifejezni mások felé, ezért egy idő után megunta a próbálkozást és elzárkózott a külvilágtól. ha próbálnak vele kapcsolatba kerülni nyitottan fogadja de ő maga most már nem kezdeményez. A művészetekbe menekült, legyen az hangi, vagy képi formája. A zene és a képzőművészet a mindene. Azok az emberek, akik kiállnak mellette és támogatják fontos szerepet töltenek be az életébe. A szerelemre még csak esélyt sem lát betegsége miatt és így lemondott arról, hogy egyszer boldog legyen egy férfi oldalán.

Élettörténet: Egy emberektől hemzsegő városban született. Szülei az erős középréteghez tartoztak, nem is voltak gazdagok és szegények sem. Gyerekkora a vidámság jegyében telt. Ám 10éves korában télen elkapott egy súlyos torokgyulladást, az orovosok hiába kezelték, az egyre nagyobb mértékben elterjedt a torkában és emellett még egy számukra ismeretlen betegség jegyeit fedezték fel. Alensie menthetetlen volt, mivel az ismeretlen fertőzés a hangszálait támadta meg először és onnan terjedt ezért megoperálták, eltávolították hangszálait. A lány teljesen elveszettnek érezte magát utána, barátai fokozatosan tűntek el mellőle, mígnem egyedül maradt a csöndben. sokáig nem tudtak vele mit kezdeni a szülei, úgy döntöttek levegő változás kell így kiköltöztek a külvárosba egy kertes házba. Alensie magántanárral fejezte be az általános iskolát, a gimnáziumot pedig rendes iskolai tanulóként kezdte. A tanárok nagyon toleránsan viselkedtek vele, a diákokkal ellentétben. Egyszer hazafelé menet, pár fiú osztálytársa úgy döntött szórakozik vele kicsit, ráijesztettek a lányra, aki a gimnáziumi évei alatt rettegésben élt. Ezzel párhuzamosan, mikor elköltöztek elkezdett magán órákat venni, zongora tanárnál, gitár tanárnál, valamint beiratkozott egy képzőművészeti délutáni iskolába. Nemrég érettségizett le és elköltözött a szüleitől, mivel szeretne a saját lábán megtanulni állni a sarat. Eladóként dolgozik egy kézművesboltban.

Hobby: rajzolás, zongorázás, gitározás, festés

Foglalkozás: művész, eladó

Extrák: Van egy fekete macskája Hobo*** Van a szüleinek egy régi ismerőse, akinek van egy hatalmas kiállító terme, ahol művészek képeit szokták kiállítani és eladásra kínálni, ő is sok plusz pénzt keresett már ott. De megrendelésre is szokott képeket készíteni*** A rajzolás és a zenélés nála egyenlő a beszéddel***

Képinfo: Nem az én tulajdonom! (http://)

Engedélyezve: 2014. 06. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).